Η Θέλμα Σίας Αναγνωρίστηκε ως Δημιουργός Σύγχρονης Ιστορίας για Ηγεσία και Επιδραστικές Αλλαγές στο Νοτιοανατολικό Ουισκόνσιν

10
Η Θέλμα Σίας Αναγνωρίστηκε ως Δημιουργός Σύγχρονης Ιστορίας για Ηγεσία και Επιδραστικές Αλλαγές στο Νοτιοανατολικό Ουισκόνσιν

Εκφράζουμε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας στη Θέλμα Σίας για την αμέριστη υποστήριξή της στην Κεφαλαιακή Εκστρατεία της Ακαδημίας του Δρ. Howard Fuller Collegiate. Ως μία από τις τρεις καρέκλες της καμπάνιας μαζί με τον Δρ Χάουαρντ Φούλερ και τον Κόρεϊ Νετλς, η Thelma έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της.

Κατά τη διάρκεια των τριών και πλέον δεκαετιών ηγεσίας της με την We Energies, η Thelma υπήρξε πρωτοπόρος, επιφέροντας εντυπωσιακές αλλαγές και σπάζοντας γυάλινες οροφές σε κάθε βήμα. Καθώς γιορτάζουμε τον Μήνα Μαύρης Ιστορίας, αναγνωρίζουμε τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα της Θέλμα και τη θέση της ανάμεσα στους δημιουργούς της σύγχρονης ιστορίας του Νοτιοανατολικού Ουισκόνσιν.

Προσκαλούμε όλους να μάθουν περισσότερα για την εμπνευσμένη ιστορία της Thelma και τις συνεισφορές της στην κοινότητά μας παρακολουθώντας αυτή τη λειτουργία ειδήσεων του CBS 58: https://www.cbs58.com/news/making-modern-history-thelma-sias-recognized-for-work-as-corporate-leader-in-milwaukee. Ευχαριστούμε, Θέλμα, για όλα όσα έκανες για την καμπάνια μας και που μας εμπνέεις όλους.

Schreibe einen Kommentar