Η ηθοποιός Melissa Joan Hart για την πίστη της, Spiritual Warfare: „Jesus Is The Light“

1
Η ηθοποιός Melissa Joan Hart για την πίστη της, Spiritual Warfare: „Jesus Is The Light“

Δημοσίευση: 30 Μαρτίου 2023

Η ηθοποιός Melissa Joan Hart για την πίστη της, Spiritual Warfare: „Jesus Is The Light“

Από το Movieguide® Contributor

Η ηθοποιός Melissa Joan Hart, μια ισόβια χριστιανή, μιλά για το ταξίδι της πίστης της και τον τρόπο με τον οποίο πολεμά τον πνευματικό πόλεμο.

Η Χαρτ μεγάλωσε ως Καθολική και, αφού παντρεύτηκε τον Βαπτιστή σύζυγό της Μαρκ Γουίλκερσον, το ζευγάρι αποφάσισε να γίνει Πρεσβυτεριανός. Τώρα, ζει στο Νάσβιλ, όπου τα παιδιά της φοιτούν σε χριστιανικό σχολείο.

«Είμαι Χριστιανή, πιστεύω ότι ο Ιησούς είναι ο σωτήρας μου», είπε δηλώθηκε σε μια συνέντευξη. «Πιστεύω στον Θεό και πιστεύω στον Ιησού ως γιο Του».

Η Χαρτ παραδέχτηκε ότι μερικές φορές παλεύει με αμφιβολίες για την πίστη της, αλλά «τότε κλείνω τα μάτια μου και χτυπάω το Άγιο Πνεύμα και Του αφήνω να μου μιλήσει. Και νιώθεις αυτή τη ζεστασιά και νιώθεις αυτή την αλλαγή».

Η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης ότι μερικές φορές αισθάνεται πνευματικό σκοτάδι στη ζωή της.

«Όταν είμαι στο σπίτι μου και φοβάμαι μήπως κοιμάμαι μόνη μου ή ο άντρας μου κοιμάται μπροστά μου, και φοβάμαι και περπατάω στους διαδρόμους και νιώθεις αυτό το ανατριχιαστικό συναίσθημα σαν να χτυπάει η πλάτη σου όπως κάτι δεν πάει καλά, απλά λέω δυνατά, ξέρετε, «Αυτό είναι το σπίτι του Ιησού, ο Σατανάς δεν είναι ευπρόσδεκτος εδώ, φύγε, αυτό είναι ένα σπίτι για τον Ιησού», είπε ο Χαρτ. «Αμέσως… νιώθεις ότι το σκοτάδι φεύγει».

Συνέχισε, «Ένα από τα σπουδαία πράγματα που έχω μάθει είναι ότι το σκοτάδι είναι απλώς η απουσία φωτός και χωρίς τον Ιησού έχεις απλώς αυτό το σκοτάδι και μετά ο Ιησούς είναι το φως… οπότε το να μην έχεις τον Ιησού στη ζωή σου αφήνει αυτό το κενό. ”

Movieguide® προηγουμένως έχουν αναφερθεί για την πίστη του Χαρτ:

Η Melissa Joan Hart είναι μια έμπειρη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικά προγράμματα όπως τα τέλη της δεκαετίας του 1990 η τηλεοπτική σειρά SABRINA THE ENAGE WITCH, MELISSA AND JOEY και η ταινία του 2016 GOD’S NOT DEAD 2. Ωστόσο, πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν ότι ο Χαρτ μεγάλωσε σε ένα καθολικό σπίτι ως το μεγαλύτερο από τα οκτώ παιδιά και έκανε δική της την πίστη στον Χριστό καθώς μεγάλωνε. Νωρίτερα φέτος, η Χαρτ κάθισε με την Paula Faris (ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ) στο podcast της „Journeys of Faith“ για να μιλήσει για αυτό ακριβώς.

«Δεν είχα ποτέ ούτε μια «αχα στιγμή»…. Απλώς ήταν μια ανάπτυξη… μέσω της καλύτερης γνώσης της γραφής… και του γάμου μου… και της συμμετοχής στη μελέτη της Αγίας Γραφής στην κοινότητα», εξήγησε ο Χαρτ. Μέσα από πολλές πνευματικές κορυφές και κοιλάδες, ο Χαρτ δήλωσε: «Πάντα είχα πίστη στον Ιησού ως Σωτήρα μου, ότι ο Θεός ήταν εκεί έξω και μας έψαχνε. [I was] πάντα πιστός στην προσευχή… ό,τι κι αν είμαι [sort of] σκέφτομαι, πάντα σκέφτομαι να πάω στον Θεό».

Η Χαρτ ανέφερε συχνά στο podcast πώς η εβδομαδιαία μελέτη της Αγίας Γραφής τη βοήθησε να κατανοήσει τον Κύριο σε βαθύτερο επίπεδο. «Μπορώ να απομνημονεύσω γραμμές ως δουλειά, αλλά δεν μπορώ να τις διατηρήσω όταν είναι σαν να «απομνημονεύσω αυτό το εδάφιο της Αγίας Γραφής για μελέτη Βίβλου την Τετάρτη».

Τώρα περισσότερο από ποτέ βομβαρδιζόμαστε από το σκοτάδι στα μέσα ενημέρωσης, τις ταινίες και την τηλεόραση. Το Movieguide® έχει αντεπιτεθεί για σχεδόν 40 χρόνια, δουλεύοντας στο Χόλιγουντ για να προωθήσει το αναζωογονητικό και θετικό περιεχόμενο. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου για να επηρεάσουμε και να εξαργυρώσουμε την ψυχαγωγία για τον Ιησού. Ωστόσο, το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Χόλιγουντ είσαι εσύ. Ο θεατής.

Ό,τι ακούς, βλέπεις και διαβάζεις έχει δύναμη. Το Movieguide® θέλει να σας δώσει τους πόρους για να ενδυναμώσετε το καλό και το όμορφο. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με μόλις 7 $. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να στηρίξετε τη διακονία μας με ένα μηνιαίο δώρο. Ευχαριστώ.

Το Movieguide® είναι ένα 501c3 και όλες οι δωρεές εκπίπτουν φόρου.

Σας αρέσουν τέτοια άρθρα; Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, συνεντεύξεις και κριτικές ταινιών για οικογένειες:

Schreibe einen Kommentar