Ημέρα Αποφοίτων στις 21 Δεκεμβρίου

6
Ημέρα Αποφοίτων στις 21 Δεκεμβρίου

Αυτή η εποχή του χρόνου είναι σχεδόν εδώ, αυτό είναι σωστό, μιλάμε για την Ημέρα Αποφοίτων της HFCA!

Η Ημέρα Αποφοίτων είναι μια σχολική παράδοση όπου οι εγγεγραμμένοι απόφοιτοι του κολεγίου μας επιστρέφουν στο HFCA και μιλούν με τους τρέχοντες μαθητές. Οι απόφοιτοι τους παρέχουν την προσωπική τους ζωή εμπειρίες και προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές για την πλοήγηση στο συλλογικό περιβάλλον.

Φέτος, θα προσθέσουμε δύο επιπλέον ενότητες στο μ.Χ. Θα έχουμε καριέρα & ελληνική μερίδα να προστεθεί στο μ.Χ. Το HFCA έχει αναπτυχθεί με τα χρόνια και τώρα μπορούμε να έχουμε τους δικούς μας αποφοίτους που έρχονται να μιλήσουν στους μαθητές μας ως επαγγελματίες στο πλαίσιο της σταδιοδρομίας τους και να συζητήσουν τις προσδοκίες γύρω από διαφορετικές επαγγελματικές πορείες.

Επιπλέον, το HFCA στοχεύει να παρέχει στους μαθητές μας μια ολιστική άποψη για το κολέγιο. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους εργαζόμαστε προς αυτόν τον στόχο είναι η ενσωμάτωση ατόμων που αποτελούν μέρος των θεϊκών εννέα και τα έχουν να χρησιμεύσουν ως πάνελ για το AD εκτός από τον πάνελ σταδιοδρομίας και κολεγίου.

Οι απόφοιτοι που αποφοίτησαν από CEO, MCA και HFCA είναι όλοι ευπρόσδεκτοι να έρθουν μαζί μας στις 21 Δεκεμβρίου για το γεύμα της Ημέρας Αποφοίτων, ακόμα κι αν δεν είναι παρουσιαστές.

Αν θέλετε να γίνετε καριέρα, κολέγιο ή Έλληνας συμμέτοχος, συμπληρώστε μόνο ΕΝΑ από τους παρακάτω συνδέσμους:

Συμμετοχή σταδιοδρομίας – https://forms.gle/WmEQTPFS3MUTZ3Rf8

Πανελλήνιο Κολλεγίου – https://forms.gle/fRbCCxUpVGJ2nHm39

Έλληνας Πανελλήνιος – https://forms.gle/eRgp1nEtxHrjt21S7

Κάθε συμμετέχων θα λάβει ένα γεύμα με τροφοδοσία, θα λάβει μέρος σε κλήρωση για να κερδίσει τσάντες δώρων και θα δικαιούνται να λάβουν δωροκάρτα 100$. Οι μαθητές θα ψηφίσουν για τον καλύτερο παρουσιαστή και ο νικητής θα λάβει τη δωροκάρτα. Επίσης, τα μέλη της τάξης αποφοίτησης που έχουν τους περισσότερους συμμετέχοντες θα λάβουν μια δωροκάρτα $10.

Εάν ενδιαφέρεστε να αφιερώσετε εθελοντικά τον χρόνο σας, συμπληρώστε τη φόρμα google. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Ειδικό Σχέσεων Αποφοίτων μας, Kareem McCants, στο (414) 426-5356 ή στείλτε e-mail στο [email protected] με τυχόν ερωτήσεις.

Schreibe einen Kommentar