Εργαστήρια δοκιμών COVID που υποστηρίζονται από τις λύσεις παρακολούθησης θερμοκρασίας της Comark

0
Εργαστήρια δοκιμών COVID που υποστηρίζονται από τις λύσεις παρακολούθησης θερμοκρασίας της Comark

Διασφάλιση της ασφαλούς αποθήκευσης των δειγμάτων

Τους τελευταίους εννέα μήνες, υπήρξε μια άνευ προηγουμένου αύξηση της ζήτησης για εργαστήρια δοκιμών COVID σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, ως απάντηση στην κρίση του COVID-19. Οι πιο πρόσφατες κυβερνητικές πληροφορίες είναι ότι ο στόχος των 500 τοποθεσιών δοκιμών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει πλέον επιτευχθεί, με περισσότερες τοποθεσίες να ανοίγουν κάθε μέρα. Προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες απαιτήσεις δοκιμών, τα εργαστήρια υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να εκπαιδεύσουν γρήγορα πρόσθετο προσωπικό και να επεκτείνουν γρήγορα τον αριθμό των ψυγείων και καταψυκτών που διαθέτουν για την ασφαλή αποθήκευση των δειγμάτων – αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ακόμη και τη δημιουργία ολόκληρων νέων χώρων, σε εξαιρετικά στενό χρονοδιάγραμμα, όπως έχουμε δει με τα νοσοκομεία NHS Nightingale.

Ως κατασκευαστής και προμηθευτής του συστήματα συνεχούς παρακολούθησης θερμοκρασίας για τον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης, η Comark υποστηρίζει τα εργαστήρια δοκιμών COVID από την αρχή της κρίσης COVID-19 και καθ‘ όλη τη διάρκεια της συνεχιζόμενης πανδημίας, παρέχοντας κιτ χαρτογράφησης θερμοκρασίας και Η βαθμονόμηση ΣΑΣ όλων των συσκευών, καθώς και του εγκατάσταση επί τόπου του εξοπλισμού παρακολούθησης θερμοκρασίας σε νοσοκομεία και ειδικά εργαστήρια δοκιμών COVID σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα δείγματα που έχουν ληφθεί από οποιονδήποτε ύποπτο ότι έχει COVID-19 πρέπει να φυλάσσονται σε διάφορες θερμοκρασίες, ανάλογα με τη φύση του δείγματος και την τοποθεσία όπου ελήφθη. Σε μια κατάσταση μονάδας εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), για παράδειγμα, τα δείγματα πιθανότατα θα είναι δείγματα προϊόντων αίματος και σάλιου/βλέννας.

Υποστήριξη των εργαστηρίων δοκιμών COVID-19 με την ασφαλή αποθήκευση δειγμάτων ασθενών.

Η συντριπτική πλειονότητα των εξετάσεων που γίνονται πλέον τακτικά για τον COVID-19, περιλαμβάνουν τη λήψη ενός στυλεού από το πίσω μέρος του λαιμού και στη συνέχεια τη μύτη, το οποίο μπορεί να γίνει από το ίδιο το άτομο (αυτοχορηγούμενο) ή από κάποιον άλλο (υποβοηθούμενο ). Αυτά τα μάκτρα τοποθετούνται στη συνέχεια μέσα σε μπουκάλια δειγμάτων που περιέχουν υγρό μεταφοράς και αποστέλλονται στα πλησιέστερα εργαστήρια δοκιμών COVID για επεξεργασία.

Σύμφωνα με τις οδηγίες που εκδόθηκαν από το Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), τυχόν τέτοια δείγματα που πρέπει να ελεγχθούν από εργαστήρια δοκιμών COVID θα πρέπει να φυλάσσονται στους 2-8°C (35,6 έως 46,4°F) για έως και 72 ώρες μετά τη συλλογή. Εάν υπάρχει καθυστέρηση στη δοκιμή ή την αποστολή, τα δείγματα θα πρέπει να φυλάσσονται στους -70°C (-94°F). Είναι αυτή η απαίτηση για την αποθήκευση όχι μόνο δείγματα αλλά δυνητικά εμβόλια Επίσης, αυτό έχει δει την αύξηση της αύξησης των ειδικών ψυγείων και καταψυκτών που απαιτούν συνεχής παρακολούθηση της θερμοκρασίας.

Η Comark προσφέρει μια πληθώρα εμπειρίας παρακολούθησης θερμοκρασίας με τη λύση ασύρματης παρακολούθησης RF500 χρησιμοποιείται σε πάνω από το 50% των καταπιστευμάτων του NHS στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό οφείλεται στο εύρος των δυνατοτήτων παρακολούθησης, στην αξιοπιστία του υλικού και στη γενική ηρεμία που φέρνουν συστήματα όπως αυτό σε περιβάλλοντα πολύ υψηλής πίεσης και υψηλής ρύθμισης. Αισθητήρες όπως ο ασύρματος πομπός θερμοκρασίας RF516 PT100 είναι ιδανικοί για ακριβή μέτρηση θερμοκρασίας σε ευαίσθητες εφαρμογές και παρακολούθηση καταψυκτών -80°C (-112°F) που χρησιμοποιούνται για αποθήκευση δειγμάτων και εμβολίων.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα συστήματά μας και πώς μπορούν να σας βοηθήσουν με τη συγκεκριμένη εφαρμογή σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα!

Schreibe einen Kommentar