Επιλογές και παιχνίδια MLB DFS για τις 22 Μαΐου: Κορυφαία παιχνίδια DraftKings και FanDuel

10
Επιλογές και παιχνίδια MLB DFS για τις 22 Μαΐου: Κορυφαία παιχνίδια DraftKings και FanDuel

Ο βασικός δίσκος του MLB DFS της Δευτέρας τονίζεται από μερικά παιχνίδια σε άψογες συνθήκες χτυπήματος και πολύ λίγα κορυφαία pitchers από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε. Στο DraftKings και στο FanDuel, ένα σωρό ποσοστό του ρόστερ θα πρέπει να επικεντρωθεί σε ένα pitcher και υπάρχουν πολλά μονοπάτια για μια πιθανή ομάδα επιτυχιών που θα κερδίσει τουρνουά. Για άλλη μια φορά, ο τρόπος με τον οποίο επιλέγουμε να χειριστούμε το παιχνίδι Marlins and Rockies στο Coors Field θα πρέπει να βοηθήσει πολύ στον καθορισμό της απόδοσης σε αυτό το σχιστόλιθο.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε σκέψεις ή προτάσεις για το πώς μπορούμε να καλύψουμε καλύτερα το MLB DFS το 2023, επικοινωνήστε μαζί μας στο Twitter ή στείλτε μου ένα μήνυμα (@CableBoxScore). Είμαι πάντα στην ευχάριστη θέση να μιλάω λίγο DFS όλη την ημέρα και ας κερδίσουμε μερικές πλάκες μαζί! Ας ξεκινήσουμε εξετάζοντας τα καιρικά ζητήματα για τη Δευτέρα, καθώς και τα καλύτερα περιβάλλοντα χτυπήματος και ρίψης στον κύριο σχιστόλιθο.

Περισσότερες εξαιρετικές συμβουλές και ανάλυση για το μπέιζμπολ φαντασίας: Wire Wire & FAAB Recommendations | Ημερήσια αναφορά τραυματισμού MLB | Επιλογές MLB DFS | Ανάλυση Line-up | Κατάταξη Δυναστείας και Στρατηγική | Ενημερώσεις MLB Bullpen | MLB Player Props | Προοπτικές Κατάταξη & Ανάλυση | Fantasy Baseball Risers and Fallers

MLB DFS Επιλογές και Παίζει για τις 22 Μαΐου

Η σημερινή ανάλυση καλύπτει τον βασικό πίνακα των επτά αγώνων για τα DraftKings και FanDuel στις 7:20 μ.μ. ET.

Καιρικές ανησυχίες:

  • Προς το παρόν υπάρχει βροχή στην πρόβλεψη για το πρώτο παιχνίδι της πλάκας στην Ατλάντα. Οι Braves φιλοξενούν τους Los Angeles Dodgers σε μια πολυαναμενόμενη σειρά, οπότε ελέγξτε τα δελτία καιρού πριν την πρώτη προβολή.

Καλύτερα πάρκα Hitter’s:

  • Coors Field
  • Πεδίο Truist
  • Στάδιο Άγγελος

Τα καλύτερα Pitcher’s Parks:

  • T-Mobile Park
  • Στάδιο Κάουφμαν
  • Πεδίο στόχου

Κορυφαία παιχνίδια DraftKings

Στάμνα υψηλού δολαρίου

Cristian Javier ($10.000) εναντίον Milwaukee Brewers – Με το rollercoaster του Κόρμπιν Μπερνς να ξεκινά τη σεζόν, ο Χαβιέ είναι ο καλύτερος παίκτης σε αυτό το σχιστόλιθο, ειδικά όταν συνδυάζεις την ικανότητα σουτ με τις τάσεις της αντίπαλης ομάδας του. Ο Χαβιέ έχει σχεδόν 29% ποσοστό απεργίας αυτή τη σεζόν και οι Ζυθοποιοί είναι τέταρτοι στο πρωτάθλημα με ποσοστό απεργίας 25,2% ως ομάδα. Κατατάσσονται επίσης στην 20η θέση σε ποσοστό υποχώρησης το 2023, παρά την πρόσφατη αύξηση ισχύος από την κορυφή της σειράς τους. Ο Χαβιέ μπορεί να εγκαταλείψει μερικές μπάλες μύγας, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι τα χτυπήματα άουτ και ένα χαμηλό WHIP θα αναμιχθεί σε αυτό επίσης.

Στάμνα αξίας

Bailey Ober ($8.100) εναντίον San Francisco Giants – Οι Giants παραμένουν μια από τις πιο εύκολες ομάδες στο πρωτάθλημα για να ξεφύγουν αυτή τη σεζόν (25,5%, μόλις μια σκιά πίσω από το Seattle, που είναι πρώτο με 25,7%) και το ποσοστό της ομάδας τους στη βάση έχει πέσει στη 18η θέση στο πρωτάθλημα σε σχέση με το τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ο Ober έχει ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων αγώνων με τουλάχιστον έξι innings (ΟΚ, το ένα από αυτά ήταν μόλις 5,2 innings), έξι strike άουτ και πέντε συνολικά κερδισμένα runs. Για μόλις $8.100, θα πρέπει να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς εκτοξευτές αξίας στον σχιστόλιθο.

Infielder υψηλού δολαρίου

Rafael Devers ($5.900) εναντίον Chase Silseth – Πρώτον, τα άσχημα νέα. Ο Ντέβερς βρίσκεται σε πτώση 0-προς-7 τα τελευταία δύο παιχνίδια και ο μέσος όρος του κτυπήματος έπεσε σε μόλις 0,254. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι ήταν πολύ καλά με παιχνίδια οκτώ, 10, 16 και 32 πόντων DK στα πέντε παιχνίδια του πριν από το Σάββατο και την Κυριακή. Επιπλέον, μπορεί να ταιριάξει με τον Chase Silseth που έχει 5,40 ERA, περπατάει 4,63 batters ανά εννέα innings και επιτρέπει ένα ποσοστό slugging 200 πόντους υψηλότερο στους αριστερόχειρες από ότι στους δεξιόχειρες.

Value Infielder

Xavier Edwards ($2.700) εναντίον Chase Anderson – Δεν θα σας κατηγορήσω αν δεν έχετε ακούσει για τον Xavier Edwards πριν από σήμερα. Έχει μόλις έξι παιχνίδια κάτω από τη ζώνη του στο MLB, αλλά είναι ένας wunderkind στο πιάτο με απίστευτες ικανότητες επαφής και ταχύτητα με τα πόδια του που σπάει το παιχνίδι. Ο Έντουαρντς έχει τρεις διαφορετικές στάσεις για δευτερεύοντα πρωταθλήματα με μέσο όρο πάνω από 0,314 και τέσσερις στάσεις με διψήφια κλεψίματα. Αφού πήγε 2-for-4 την Κυριακή, ο μέσος όρος του είναι τώρα στο 0,333 από την κλήση του και μπορεί να παίξει πολλές θέσεις σε όλο το διαμάντι.

Outfielder υψηλού δολαρίου

Χούλιο Ροντρίγκεζ (5.600$) vs. Kyle Muller – Υπάρχουν πολλές ακριβές επιλογές εκτός γηπέδου τη Δευτέρα, ακόμη και μερικές πάνω από $6.000. Αλλά θα παραμείνω με έναν τύπο που είναι βέβαιο ότι θα έχει πέντε εμφανίσεις με έναν τρομερό Kyle Muller και έναν ακόμη χειρότερο bullpen του Oakland σε έναν εντός έδρας αγώνα. Ο μέσος όρος 0,204 του J-Rod και ο μέσος όρος 0,656 OPS του J-Rod δεν με ενοχλούν καθόλου, καθώς το προσωπικό του Oakland pitching μπορεί να είναι μια τεράστια δόση φαρμάκου σε κάθε αριθμό ασθενειών που χτυπούν. Ο Muller έχει 7,71 ERA και σημειώνει λιγότερα από επτά μπαταρίσματα ανά εννέα inning.

Value Outfielder

Bryan De La Cruz ($3.700) εναντίον Chase Anderson – Πριν ξεκουραστεί με το 0-for-4 την Κυριακή, ο De La Cruz είχε τουλάχιστον 11 DK πόντους σε πέντε από τα τελευταία επτά παιχνίδια του και όχι λιγότερους από έξι σε κανένα από αυτά. Πέτυχε τρεις αγώνες στο σπίτι τις τελευταίες οκτώ ημέρες και αυτές ήταν σε πάρκα φιλικά προς τη στάμνα όπως το Oracle Park και το Nationals Park. Ο De La Cruz έχει φτάσει στην τέταρτη ή πέμπτη θέση σε κάθε παιχνίδι από τις 9 Μαΐου και είναι ο 13ος καλύτερος παραγωγός φαντασίας τις τελευταίες επτά ημέρες.

Καλύτερη Στοίβα DraftKings

Seattle Mariners εναντίον Kyle Muller – Οι Marlins, Rockies και Red Sox είναι όλοι σε καλές θέσεις τη Δευτέρα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα σαν το προσωπικό του Oakland pitching αυτή τη σεζόν. Η αρχή τους είναι 1,2 σειρές της ERA χειρότερη από την 29η ομάδα αυτή τη σεζόν. Το bullpen τους είναι ένα πλήρες σερί χειρότερο από το White Sox για το χειρότερο στα μεγάλα. Μόνο οι Guardians και οι Nationals χτυπούν λιγότερα batters και το Oakland επιτρέπει ένα περισσότερο περπάτημα ανά εννέα inning από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτή είναι η σειρά όπου το Σιάτλ ξεφεύγει από το επιθετικό φανκ του και έχουν μόνο ένα starter που προβλέπεται να κοστίσει περισσότερα από $4.600.

Κορυφαία παιχνίδια FanDuel

Στάμνα υψηλού δολαρίου

Luis Castillo ($10.500) εναντίον Oakland Athletics – Ο Καστίγιο δεν έχει δημοσιεύσει ποιοτικό ξεκίνημα μετά τον αγώνα της 16ης Απριλίου με τους Κολοράντο Ρόκις. Αλλά προς τιμήν του, αντιμετώπισε τους Astros, Cardinals, Red Sox, Blue Jays και Rangers σε αυτό το διάστημα. Τώρα είναι πολύ καλύτερα για τον Καστίγιο, ο οποίος δέχεται μία από τις χειρότερες παραβάσεις του μπέιζμπολ εντός έδρας. Το Oakland είναι 27ο στο πρωτάθλημα σε ποσοστό slugging έναντι των δεξιόχειρων φέτος (.354). Ο Castillo είναι 300 $ λιγότερο από τον Javier και προσφέρει μια καλή μόχλευση λαμβάνοντας υπόψη το matchup.

Στάμνα αξίας

Brady Singer ($7.400) εναντίον Detroit Tigers – Ας είμαστε ξεκάθαροι, ο Brady Singer δεν ήταν καλός φέτος. Αλλά ο χαμηλός μισθός, σε συνδυασμό με το ματς, σε συνδυασμό με μερικά πολύ ενθαρρυντικά σημάδια στις δύο τελευταίες εκκινήσεις του, με κάνουν να θέλω να ρίξω κάποιες λήψεις εδώ. Μια στάμνα για $7.400 στο FanDuel είναι ένα καθαρό δώρο, και μπορεί να ξεκινήσει ένα τρίτο συνεχόμενο ποιοτικό ξεκίνημα με 5-6 χτυπήματα, δεν θα ξεπληρώσει την επένδυση. Οι Tigers είναι όγδοοι σε ποσοστό απεργίας ως ομάδα και τώρα είναι οι τελευταίοι σε ποσοστό στη βάση αυτή τη σεζόν.

Infielder υψηλού δολαρίου

Matt Olson ($4.100) εναντίον Gavin Stone – Ο Γκάβιν Στόουν είναι μια καλή προοπτική που έρχεται στο γήπεδο τη Δευτέρα, αλλά ο Ματ Όλσον είναι σίγουρα καλύτερος από ό,τι ο Στόουν. Απέναντι στους δεξιόχειρες αυτή τη σεζόν, ο Olson έχει 0,407 OBP και 0,619 slugging ποσοστό. Το να παίζεις εντός έδρας είναι απλώς ένα ακόμη πλεονέκτημα υπέρ του Olson έναντι του πολύ ωμού πρωτάρη.

Value Infielder

Luis Arraez ($3.300) vs. Τσέις Άντερσον – Ο Luis Arrraez είναι πολύ απίθανο να σας πετύχει εντός έδρας το βράδυ της Δευτέρας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ακόμα να συγκεντρώσει τους πόντους φαντασίας για εσάς στο Coors Field. Ο Arraez έχει 10 χτυπήματα στα τελευταία επτά παιχνίδια του συν μερικές βόλτες, επομένως είναι πάντα στη βάση. Με αυτόν τον χαμηλό μισθό των 3.300 $, απλώς παρακολουθήστε τον να μπαίνει στη βάση, να σκοράρει μερικά τρεξίματα και οι πόντους φαντασίας θα αρχίσουν να πέφτουν. Ο μέσος όρος κτυπήματος του 0,382 και το 0,437 επί τοις εκατό στη βάση για άλλη μια φορά οδηγούν σε όλο το μπέιζμπολ.

Outfielder υψηλού δολαρίου

Shohei Ohtani ($3.800) vs. Tanner Houck – Δεν υπάρχουν πολλά να προσπαθήσουμε και να υπεραναλύσουμε εδώ. Ο Shohei Ohtani είναι ένας από τους καλύτερους hitters στον πλανήτη και είναι κάτω από $4.000 έναντι ενός εξαιρετικά μέτριου δεξιόχειρα pitcher. Το ποσοστό slugging του Houck που επιτρέπεται είναι 200 ​​πόντους υψηλότερο στους αριστερόχειρες από ότι στους δεξιούς. Ο Ohtani, θα περιμένατε, καταστρέφει δεξιόχειρες στάμνες. Τους κόβει 0.290/.361/.573 αυτή τη σεζόν.

Value Outfielder

Brenton Doyle ($3.200) εναντίον Edward Cabrera – Ο Μπρέντον Ντόιλ ήταν αρχικά τραυματισμός εκτός γηπέδου, αλλά έμεινε στη σύνθεση ακόμα και με τον Ράνταλ Γκρίτσουκ που επέστρεψε. Και παράγει σχεδόν κάθε μέρα. Ο Doyle ξεκίνησε στα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια και έχει ήδη συγκεντρώσει τέσσερα homers και έξι κλεψίματα σε μόλις 21 παιχνίδια φέτος. Μπορεί να χτυπήσει πολύ στους μεγάλους, αλλά ο 25χρονος έχει ποσοστό 0,508 slugging και θα πρέπει να είναι σταθερός στη σύνθεση.

Καλύτερη στοίβα FanDuel

Μαϊάμι Μάρλινς εναντίον Τσέις Άντερσον – Όταν όλα έχουν ειπωθεί και γίνει, το Μαϊάμι θα πρέπει να κάνει check-in με ένα από τα υψηλότερα σιωπηρά σύνολα στην πλάκα. Ο Τσέις Άντερσον είναι ένας τεχνίτης ανάμεσα σε μια ολόκληρη σειρά τεχνιτών για το Κολοράντο. Η σειρά του Μαϊάμι δεν διαθέτει παίκτη άνω των 3.700 $ στο FD, έτσι ώστε να μπορεί να στοιβάζει αυτήν την ομάδα με όποιον τρόπο θέλετε, να αρπάξει το αγαπημένο σας pitcher και να εξακολουθεί να έχει χώρο για αξιοπρεπείς εφάπαξ νυχτερίδες ή μια δεύτερη στοίβα. Ο Άντερσον έχει συνολικά 10 συμμετοχές αυτή τη σεζόν και έρχεται από τρία συνεχόμενα χρόνια με τραυματισμούς με ERA πάνω από 6,30.

Το Fantrax ήταν ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ιστότοπους φαντασίας τα τελευταία χρόνια και δεν σταματάμε τώρα. Είμαστε η πιο προσαρμόσιμη, εύχρηστη και πλούσια σε χαρακτηριστικά πλατφόρμα στον κλάδο, προσφέροντας τη μεγαλύτερη εμπειρία φαντασίας για τη δυναστεία, τον φύλακα, το redraft και τα καλύτερα πρωταθλήματα μπάλας. Τα αθλήματα φαντασίας δεν κοιμούνται, ούτε και το Fantrax, με τις εποχές να τρέχουν 365 ημέρες το χρόνο. Πηγαίνετε τα πρωταθλήματα φαντασίας σας στο επόμενο επίπεδο τώρα Fantrax.com!

Schreibe einen Kommentar