Εορτασμός 60 χρόνων παρακολούθησης και μέτρησης

0
Εορτασμός 60 χρόνων παρακολούθησης και μέτρησης

Γιορτάζουμε 60 χρόνια μέτρησης και παρακολούθησης!

Είμαστε πραγματικά περήφανοι για την ιστορία μας και είναι συναρπαστικό να κοιτάμε πίσω τα τελευταία 60 χρόνια και να χαρτογραφούμε τις βασικές στιγμές από τη σύλληψη το 1961 από τον κ. Mills, ο οποίος ξεκίνησε την εταιρεία με τη σύζυγό του και επτά υπαλλήλους στο Littlehampton του Ηνωμένου Βασιλείου μέχρι σήμερα. .

Σήμερα είμαστε μια κορυφαία εταιρεία μέτρησης και παρακολούθησης θερμοκρασίας για επαγγελματίες σε διάφορους κλάδους, που αναζητούν αξιόπιστα, ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν τις αναπτυσσόμενες ανάγκες τους.

Δεν αναλογιστήκαμε απλώς τα 60 χρόνια εξέλιξης και καινοτομίας προϊόντων φέτος, αλλά επίσης κοιτάξαμε πίσω στα εταιρικά ορόσημα που διαμόρφωσαν την εταιρεία στην επιχείρηση Fluke που είναι σήμερα και είδαμε τη δέσμευσή μας για υπηρεσίες, ποιότητα και βιομηχανία Τα πρότυπα ήταν τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής μας σε όλη εκείνη την περίοδο.

Συγκεντρώσαμε έναν σύντομο προβληματισμό για αυτές τις βασικές στιγμές, που ελπίζουμε να απολαύσετε.

Η Comark ιδρύθηκε το 1961 και το όνομα Comark λέγεται ότι προήλθε από την ιδέα ότι τα προϊόντα θα σχεδιάζονταν για την «Κοινή Αγορά». Η εταιρεία ειδικεύτηκε στα ηλεκτρονικά όργανα μέτρησης, όπως το 120S Millivoltmeter και το 1964 παρήγαγε το «Type 160», το πρώτο ηλεκτρονικό της θερμόμετρο.

Ο κ. Mills συνταξιοδοτήθηκε πρόωρα το 1972, αλλά η εταιρεία αναπτύχθηκε σε ισχύ τη δεκαετία του 1970 με τη σειρά ηλεκτρονικών θερμομέτρων 1600 και μέχρι τη δεκαετία του 1980 επικεντρωνόταν στα ψηφιακά θερμόμετρα χειρός. Η δεκαετία του 1980 μάς είδε επίσης να αναπτύξουμε μερικά επαναστατικά όργανα, όπως το πρώτο μας θερμόμετρο μικροεπεξεργαστή C6000 και το πολυκάναλο καταγραφικό δεδομένων Commander CRT.

Το 1989 η Comark αγοράστηκε από τον όμιλο Kane May και την ίδια χρονιά λανσάραμε τη σειρά αδιάβροχων ψηφιακών θερμομέτρων C9000. Η δεκαετία του 1990 ξεκίνησε με θεαματικό τρόπο με εμάς να επιτύχουμε τη διαπίστευση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 το 1991. Το 1992 αρχίσαμε να στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στη βιομηχανία τροφίμων με την κυκλοφορία μιας σειράς λευκών αδιάβροχων ψηφιακών θερμομέτρων C9000 και παράγαμε περισσότερα προϊόντα που στοχεύουν στην εξυπηρέτηση τροφίμων και παραγωγή τροφίμων το 1994, την ίδια χρονιά που κυκλοφόρησε και το θερμόμετρο σάρωσης πολλαπλών καναλιών C8800.

Το 1994, η Comark Ltd/Inc ιδρύθηκε μετά την πώληση του τμήματος τροφίμων Comark/Kane May και επιτύχαμε τη διαπίστευση UKAS για τη μέτρηση της θερμοκρασίας, επιτρέποντάς μας επίσης να προσφέρουμε βαθμονόμηση στα βιομηχανικά πρότυπα. Το 1997 η διαπίστευσή μας στο UKAS επεκτάθηκε περαιτέρω για να συμπεριλάβει τη μέτρηση υγρασίας.

Η Comark έστρεψε την προσοχή της στα συστήματα παρακολούθησης στατικής θερμοκρασίας στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με τη σειρά C8200 IceSpy, καθώς και μια νέα σειρά καταγραφών δεδομένων και έναν φορητό ελεγκτή HACCP. Το 2006, λανσάραμε το Ασύρματο Σύστημα Παρακολούθησης RF500, το οποίο ελπίζαμε ότι θα εξυπηρετούσε βιομηχανίες πέρα ​​από τα τρόφιμα, όπως η φαρμακευτική και η υγειονομική περίθαλψη. Αυτό τράβηξε την προσοχή Απροσδόκητη επιτυχία που απέκτησε την Comark την ίδια χρονιά.

Κάτω από Απροσδόκητη επιτυχίαεδραιώσαμε τη θέση μας τόσο στον κλάδο των τροφίμων όσο και στην υγειονομική περίθαλψη εστιάζοντας όχι μόνο στα όργανα χειρός αλλά και σε αυτοματοποιημένα ασύρματα συστήματα παρακολούθησης, ικανά να παρακολουθούν, να μετρούν και να καταγράφουν ένα ευρύ φάσμα παραμέτρων, όπως θερμοκρασία, υγρασία, πίεση και επίπεδα CO2.

Με την εισαγωγή το 2013 νέων συστημάτων που βασίζονται σε WiFi και προϊόντων Bluetooth το 2016, η Comark αξιοποίησε το αναδυόμενο Internet of Things (IoT) και προσπαθήσαμε να φέρουμε στην αγορά εξυπνότερες και πιο συνδεδεμένες συσκευές για να λύσουμε τις ανάγκες των πελατών της.

Η παγκόσμια πανδημία COVID-19 το 2020 έπληξε σκληρά εμάς και τους πελάτες μας στη βιομηχανία τροφίμων, με το αναγκαστικό κλείσιμο εστιατορίων και καταστημάτων εστίασης. Ο κλάδος της υγειονομικής περίθαλψης αγωνίστηκε επίσης να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που του τέθηκαν, πράγμα που σημαίνει ότι έπρεπε να είμαστε πιο δυναμικοί και ευέλικτοι από ποτέ στην υποστήριξή μας σε εκείνες τις εγκαταστάσεις που θέλουν να αποθηκεύουν με ασφάλεια δείγματα δοκιμών και εμβόλια COVID-19. Τα ασύρματα συστήματα παρακολούθησης θερμοκρασίας που διαθέτουμε έχουν φέρει την απαραίτητη ηρεμία στο NHS, στα υπάρχοντα νοσοκομεία του και στα επιτόπια νοσοκομεία απόκρισης έκτακτης ανάγκης, καθώς και στις φαρμακευτικές εταιρείες, με τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης χαμηλών και εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών.

Το 2021, δεσμευόμαστε περισσότερο από ποτέ, να παρέχουμε ποιοτικές, αξιόπιστες και αξιόπιστες λύσεις μέτρησης και παρακολούθησης θερμοκρασίας που στοχεύουν στις αναπτυσσόμενες ανάγκες των πελατών μας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας τα επόμενα χρόνια.

Comark – Η επιλογή των επαγγελματιών

Schreibe einen Kommentar