Εντοπίστηκε στο Great British Menu – The Handy PDQ400

0
Εντοπίστηκε στο Great British Menu – The Handy PDQ400

Μας αρέσει μια καλή εκπομπή μαγειρικής εδώ στο Comark και Μεγάλο βρετανικό μενού του BBC δεν αποτελεί εξαίρεση! Η επιτυχημένη εκπομπή του BBC βρίσκεται τώρα στη 17η σειρά της και το χθεσινό επεισόδιο είδε τρεις Ουαλούς σεφ στα μισά της μάχης τους, για την ευκαιρία να κερδίσουν μια θέση στους περιφερειακούς τελικούς.

Ο Τομ Φίλιπς, επικεφαλής σεφ των δύο βραβευμένων με αστέρια Michelin Ιστορία εστιατορίου στο Λονδίνο, δούλευε στην έρημο του – εμπνευσμένο από ένα εμβληματικό επεισόδιο του Only Fools and Horses. Μη θέλοντας να χωρίσει το ‚Anglaise‘ για τη μους σοκολάτας του, άπλωσε το εύχρηστο ψηφιακό θερμόμετρο τσέπης αδιάβροχο PDQ400 για να παρακολουθεί τη θερμοκρασία μαγειρέματος.

Ψηφιακό θερμόμετρο τσέπης αδιάβροχο PDQ400
Μενού BBC Great British PDQ400 σε χρήση

Πάντα κοντά στο χέρι

Φαίνεται ότι ο σεφ Τομ Φίλιπς είχε κοντά του το αδιάβροχο ψηφιακό θερμόμετρο τσέπης του PDQ400. Το εύχρηστο μικρό PDQ400 είναι συμπαγές και λεπτό και έχει λεπτό ακροφύσιο 1,5 mm για γρήγορη απόκριση. Έχει εύρος από -20º έως +200ºC (-4º έως +400ºF). Το PDQ400 είναι επίσης αδιάβροχο, επομένως είναι ιδανικό για χρήση σε πολυσύχναστες, αχνιστές κουζίνες όπως η κουζίνα Great British Menu.

Μενού BBC Great British PDQ400 σε χρήση

Εξασφάλιση της βέλτιστης θερμοκρασίας μαγειρέματος

Φτιαγμένο από κρόκο αυγού, κρέμα γάλακτος, ζάχαρη και φρέσκια βανίλια, το «Anglaise» ή «Crème Anglaise» είναι η κρέμα γάλακτος που μπορεί να αποτελέσει τη βάση πολλών γλυκών. Οι κρόκοι των αυγών θα χωριστούν αν περάσουν μια συγκεκριμένη θερμοκρασία. Η ιδανική θερμοκρασία μαγειρέματος είναι περίπου 70°C έως 83°C (156°F έως 180°F). Όσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία, τόσο πιο παχύρρευστο θα είναι το «Anglaise», αλλά τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος να σχιστούν τα αυγά.

Οι εικόνες είναι ευγενική προσφορά του BBC Great British Menu


Σχετικά με τον Τομ Φίλιπς

Ο Tom Phillips, από το Νιούπορτ της Νότιας Ουαλίας, εντάχθηκε στο Restaurant Story στα τέλη του 2017. Η καριέρα του τον οδήγησε στις κουζίνες του The Ritz στο Λονδίνο, των τριών αστέρων Michelin Per Se στη Νέα Υόρκη και του L’enclume στην περιοχή Lake District. Το 2019, ήταν ο νεότερος διαγωνιζόμενος που εκπροσώπησε ποτέ το Ηνωμένο Βασίλειο στους Παγκόσμιους Τελικούς του Bocuse D’Or – το αντίστοιχο των σεφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τερματίζοντας 10ου στον κόσμο. Με βαθύ πάθος για τα βρετανικά προϊόντα και έντονο μάτι για τη λεπτομέρεια, ο Τομ είναι πλέον επικεφαλής σεφ στο Restaurant Story.

Κάποιος που περιγράφηκε πρόσφατα το φαγητό του ως «κομψό, ακριβής, καινοτόμο και ανεπιτήδευτο,”. Ίσως μέρος αυτής της «ακρίβειας» οφείλεται στην επιλογή του θερμομέτρου. Φυσικά είμαστε προκατειλημμένοι, αλλά ως άμεσος πελάτης μας τώρα εδώ και πολλά χρόνια, το Restaurant Story μας επιστρέφει επανειλημμένα για ψηφιακά θερμόμετρα τσέπης, αισθητήρες και αξεσουάρ, κάνοντάς μας πραγματικά Η επιλογή των επαγγελματιών.


Schreibe einen Kommentar