Ενημέρωση Ormeus EcoSystem DAO

0
Ενημέρωση Ormeus EcoSystem DAO

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε τα ακόλουθα νέα και ενημερώσεις:

Ανάπτυξη πλατφόρμας OMCGo

Υπάρχουν δύο εφαρμογές που σχετίζονται με το OMCGO: η εφαρμογή χρήστη και η εφαρμογή συνεργάτη. Αυτήν τη στιγμή, η εφαρμογή χρήστη βρίσκεται σε δοκιμή Beta, ενώ η εφαρμογή συνεργάτη βρίσκεται σε δοκιμή Alpha. Μόλις η εφαρμογή συνεργάτη μετακινηθεί επίσης στη δοκιμή Beta, και οι δύο εφαρμογές θα συνδεθούν και θα αρχίσουν να λειτουργούν μαζί. Μόλις ολοκληρωθεί και εγκριθεί η σύνδεση, θα θεωρηθεί ως πλήρως λειτουργικό προϊόν, όπου στη συνέχεια θα διαθέσουμε την πλατφόρμα σε άλλους χρήστες.

ORV 3.0

Η συνεχιζόμενη εργασία στο ORV 3.0 έρχεται όπως είχε προγραμματιστεί. Εργαζόμαστε σκληρά για να κατασκευάσουμε τα πάντα κομμάτι-κομμάτι για να διασφαλίσουμε ότι είναι σωστά ασφαλή και τεχνολογικά οριστικοποιημένα. Η μετάδοση του ORV ζωντανά στο blockchain είναι ένα συναρπαστικό και θεμελιώδες βήμα για ολόκληρο το οικοσύστημα και την κοινότητά μας. Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω ενημερώσεις!

Token Listings

Αυξάνουμε τις λίστες διακριτικών σε διάφορες πλατφόρμες ανταλλαγής DeFi τους τελευταίους 6 μήνες. Μέχρι σήμερα, έχουμε υποβάλει αίτηση για Uniswap, 1inch και PancakeSwap.

BSC Bridge

Αυτήν τη στιγμή εργαζόμαστε σε μια γέφυρα Binance Smart Chain (BSC), η οποία θα επιτρέψει στους κατόχους κουπονιών μας να ανταλλάξουν μάρκες ERC-20 με μάρκες BEP-20. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ρευστότητα στις ομάδες ρευστότητας του χρηματιστηρίου DeFi του PancakeSwap.

Ormeus Ecosystem DAO Platform

Η πλατφόρμα Ormeus Ecosystem DAO βρίσκεται επίσης υπό ανάπτυξη και κινείται όπως έχει προγραμματιστεί. Μόλις ολοκληρωθεί, θα δώσει στους κατόχους των διακριτικών μας περισσότερες ευκαιρίες και δικαιώματα να μοιραστούν τις σκέψεις σας και να ψηφίσουν.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το DAO και το ORV 3.0 αναμένονται το δεύτερο τρίμηνο του 2021, μην ξεχνάτε!

Schreibe einen Kommentar