Εικονική μάθηση, 23 Φεβρουαρίου | Κολλεγιακή Ακαδημία Dr. Howard Fuller

6
Εικονική μάθηση, 23 Φεβρουαρίου |  Κολλεγιακή Ακαδημία Dr. Howard Fuller

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, τα σχολεία θα διεξαχθούν ουσιαστικά αύριο (Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου). Η κορυφαία προτεραιότητά μας είναι η διασφάλιση της ασφάλειας και της ευημερίας των φοιτητών, του προσωπικού και του διδακτικού προσωπικού μας. Οικογένειες και μελετητές, ελέγξτε το email σας για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα και τις ώρες γραφείου των δασκάλων.

Οι μελετητές αναμένεται να ελέγξουν τα email τους αύριο το πρωί για πληροφορίες σχετικά με τις εργασίες της τάξης και για τα ωράρια του γραφείου των καθηγητών χρησιμοποιώντας το Google Meets. Οι δάσκαλοι και το προσωπικό θα είναι διαθέσιμοι για να υποστηρίξουν τους μαθητές από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι πραγματοποιείται σειρά προτεραιότητας, εκτός εάν έχετε προγραμματίσει συγκεκριμένη ώρα με έναν δάσκαλο ή μέλος του προσωπικού. Παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί εάν ένας δάσκαλος ή μέλος του προσωπικού κάνει βιογραφικό ή διάλειμμα ή τρώει μεσημεριανό γεύμα.

Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για το πρόγραμμα ωρών λειτουργίας του εικονικού γραφείου για την Πέμπτη: https://bit.ly/3ZgD1Ti

Εμπόδια πρόσβασης εικονικής μάθησης: https://bit.ly/3koqtKM

Ακολουθήστε τον παραπάνω σύνδεσμο για να μας βοηθήσετε να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με την ικανότητα των μελετητών και των οικογενειών, χωρίς κρίση, να έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευσή τους όταν βρίσκονται στο σπίτι.

Εάν δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε με έναν δάσκαλο αύριο, επικοινωνήστε με τον κ. Smith μέσω email (p.smi[email protected]) ή μέσω μηνύματος κειμένου (973)-727-9273.

Παρακαλούμε μείνετε ασφαλείς και ζεστοί και ανυπομονούμε να τους δούμε όλους στο διαδίκτυο αύριο.

Με εκτιμιση,

Η ομάδα HFCA

Schreibe einen Kommentar