Ειδήσεις σύνθετης αναζήτησης και τοπικής προσαρμογής στο Jatheon Cloud

3
Ειδήσεις σύνθετης αναζήτησης και τοπικής προσαρμογής στο Jatheon Cloud

Η ομάδα ανάπτυξης προϊόντων μας εργάστηκε σκληρά για να δημιουργήσει μερικές από τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες από την κοινότητά μας.

Μερικές από τις νέες ενημερώσεις περιλαμβάνουν:

  • Φίλτρα στην ενότητα Χρήστες
  • Σύνθετη αναζήτηση: χρονικό εύρος, κρυφοί παραλήπτες και μη τυπικές κεφαλίδες email
  • Localization: Ο Jatheon τώρα μιλάει και πορτογαλικά!
  • MSPs: Ενημερώσεις για την ενότητα Πελάτες

Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι ήδη διαθέσιμες στο Jatheon Cloud και εδώ είναι ένα σύντομο μάθημα για το πώς να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Φίλτρα στην ενότητα Χρήστες

Στην ενότητα Χρήστες, προσθέσαμε φίλτρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αναζήτηση χρηστών με βάση τον ρόλο τους στον οργανισμό. Μπορείτε πλέον να φιλτράρετε τρεις προεπιλεγμένους ρόλους ως κριτήρια (Χρήστης, Διαχειριστής λογαριασμού και Υπεύθυνος Συμμόρφωσης), καθώς και οποιονδήποτε προσαρμοσμένο ρόλο έχετε δημιουργήσει.

Στιγμιότυπο οθόνης Jatheon Cloud 01

Ενημερώσεις σύνθετης αναζήτησης: χρονικό εύρος και πολλά άλλα

Ως μέρος της Σύνθετης αναζήτησης, παρουσιάζουμε την ενότητα Χρονικό εύρος, όπου μπορείτε να περιορίσετε τις αναζητήσεις σας ακόμη περισσότερο από την απλή επιλογή μιας ημερομηνίας στην ενότητα του ημερολογίου. Ετσι δουλευει.

Φανταστείτε ότι ψάχνετε να βρείτε ένα συγκεκριμένο email που στάλθηκε αυτό το φθινόπωρο, αλλά δεν είστε σίγουροι αν ήταν πριν από έναν ή τρεις μήνες. Θα μπορούσατε να επιλέξετε τις ημερομηνίες Από-Έως στο ημερολόγιο, (ας πούμε από την 1η Σεπτεμβρίου 2022 έως την 1η Δεκεμβρίου 2022) και στη συνέχεια να τις περιορίσετε προσθέτοντας το Από-Έως στο εύρος χρόνου (π.χ. 9 π.μ. έως 5 μ.μ.). Στη συνέχεια, η αναζήτησή σας θα περιλαμβάνει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται από την 1η Σεπτεμβρίου στις 9 π.μ. έως την 1η Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ.

Στιγμιότυπο οθόνης Jatheon Cloud 02

Ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι ότι πρέπει να βρείτε ένα email που στάλθηκε κατά τις πρωινές ώρες, αλλά και πάλι, δεν είστε σίγουροι αν ήταν τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο. Σε αυτήν την περίπτωση, θα επιλέγατε τις ημερομηνίες Από-Έως στο ημερολόγιο (1 Σεπτεμβρίου 2022 έως 1 Δεκεμβρίου 2022), αλλά επιλέγετε το κριτήριο „Ενδιάμεσα“ εντός του χρονικού εύρους, π.χ. 9 π.μ. έως 12 μ.μ. Στη συνέχεια, η αναζήτησή σας θα περιλαμβάνει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται μεταξύ 9 π.μ. και 12 μ.μ., κάθε μέρα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 1ης Δεκεμβρίου. Αυτή η επιλογή είναι επίσης χρήσιμη όταν αναζητάτε επαναλαμβανόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται εβδομαδιαία, συνήθως σε μια συγκεκριμένη ώρα, όπως ατζέντα και λεπτά, εβδομαδιαίες αναφορές κ.λπ.

Στιγμιότυπο οθόνης Jatheon Cloud 03

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φιλτράρισμα χρονικού εύρους σε αυτό το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης Jatheon.

Άλλες ενημερώσεις στην ενότητα Σύνθετη αναζήτηση περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αναζήτησης κρυφών παραληπτών και αναζήτησης μέσω μη τυπικών κεφαλίδων email.

Εντοπισμός: Jatheon Cloud στα Πορτογαλικά

Για να εξυπηρετήσουμε τους Βραζιλιάνους πελάτες μας λίγο καλύτερα και να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήστη τους, τοπικοποιήσαμε το λογισμικό Jatheon Cloud και το μεταφράσαμε στα Πορτογαλικά. Πριν συνδεθείτε, απλώς επιλέξτε τη γλώσσα της πλατφόρμας στην επάνω δεξιά γωνία και απολαύστε όλες τις λειτουργίες μας στη μητρική σας γλώσσα.

Οθόνη σύνδεσης Jatheon Cloud

Jatheon Cloud Advanced Search Πορτογαλικά

MSPs: Ενημερώσεις για την ενότητα Πελάτες

Στην ενότητα MSP της πλατφόρμας, κάναμε βελτιώσεις στην υποενότητα Πελάτης προσθέτοντας φίλτρα όπως Κατάσταση και Τύπος. Θα μπορείτε επίσης να δείτε εάν ένας συγκεκριμένος πελάτης διατηρεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή όχι. Επιπλέον, βελτιώσαμε επίσης την ταχύτητα καταχώρισης όλων των πελατών σας (Χρήστες, Ρόλους, Έλεγχος) και τη γενική αίσθηση της αναζήτησης με βάση το όνομα πελάτη.

Στιγμιότυπο οθόνης Jatheon Cloud 06

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Jatheon Cloud σε Dark Mode!

Στιγμιότυπο οθόνης Jatheon Cloud 07

Ορίστε το!

Αν κάτι δεν είναι ξεκάθαρο, ρίξτε μια ματιά στο Jatheon Cloud Support Hub που φιλοξενεί 100+ άρθρα βάσης γνώσεων. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, θυμηθείτε ότι μπορείτε πάντα να απευθυνθείτε στους Μηχανικούς Τεχνικής Υποστήριξης στη διεύθυνση [email protected] ή να ζητήσετε μια λειτουργία που χρειάζεστε επικοινωνώντας με το CSM, [email protected].

Schreibe einen Kommentar