Εγκύκλιος Walton Group Jobs 2023

17
Εγκύκλιος Walton Group Jobs 2023

Walton Group Η Εγκύκλιος Εργασίας 2023 δημοσιεύτηκε από τον επίσημο ιστότοπο και την ιστοσελίδα της πύλης θέσεων εργασίας bd. Ανακοίνωση νέας κενής θέσης στην αρχή τους. ευκαιρία σταδιοδρομίας. Λήψη κάρτας αποδοχής. αποτέλεσμα εξετάσεων στο https://jobsholders.com. Οι θέσεις εργασίας σε μη κυβερνητικές τράπεζες είναι πολύ ελκυστικές θέσεις εργασίας εδώ για όλους τους ανέργους. Walton Group εργασίες μετατροπής σε αρχείο εικόνας.

Ξέρεις https://jobsholders.com δημοσίευσε εγκύκλιο για όλες τις θέσεις εργασίας. Walton Group εγκύκλιος εργασίας δημοσιεύεται τώρα. Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτήν την απαίτηση μπορούν να υποβάλουν αίτηση σε αυτήν την εγκύκλιο. Δημοσιεύουμε όλες τις πληροφορίες αυτής της εργασίας. Δημοσιεύουμε Walton Group Εγκύκλιος εργασίας στην ιστοσελίδα μας. Και λάβετε περισσότερες κυβερνητικές και μη κυβερνητικές θέσεις εργασίας στο Μπαγκλαντές στον ιστότοπό μας.

Δημοσιεύθηκε στις: 26 Μαρτίου 2023

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 27 Μαρτίου 2023

Κενή θέση: 100

Περιγραφή

 • Για τη διασφάλιση πωλήσεων και μάρκετινγκ προϊόντων πληροφορικής λαμβάνοντας υπόψη την αντίστοιχη πλατεία.
 • Εκτέλεση & παρακολούθηση στρατηγικών μάρκετινγκ για την επίτευξη του στόχου πωλήσεων.
 • Αναπτύξτε τον όγκο πωλήσεων και την παραγωγικότητα στη δική σας επικράτεια κάνοντας μελέτη πεδίου και έρευνα αγοράς (έρευνα προϊόντος, αγοράς και καταναλωτή) και αναλύοντας τις πληροφορίες.
 • Προσδιορίστε υποψήφιους πελάτες, δημιουργήστε υποψήφιους πελάτες, μετατρέψτε και διατηρήστε λίστες επαφών και παρακολουθήστε τους πελάτες για να συνεχίσετε τις σχέσεις.
 • Αναζητήστε νέες ευκαιρίες μέσω δικτύωσης, ψυχρής κλήσης, καναλιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και συνεργαστείτε εντός ομάδων για να επιτύχετε τους στόχους που σας έχουν ανατεθεί.

Η Walton Group δημοσίευσε μια εγκύκλιο εργασίας

Εκπαιδευτικές Απαιτήσεις

 • Δίπλωμα CSE/EEE ή BSc in CSE/EEE ή Πτυχίο από οποιοδήποτε φημισμένο Ινστιτούτο/Πανεπιστήμιο.
 • Τα προσόντα εκπαίδευσης θα είναι ευέλικτα εάν ο υποψήφιος έχει εμπειρία στις Πωλήσεις & Μάρκετινγκ Προϊόντων Πληροφορικής.

Πρόσθετες απαιτήσεις

 • Ηλικία τουλάχιστον 20 ετών
 • Εξειδίκευση στο λιανικό εμπόριο, την επίδειξη προϊόντων, τη βασική αντιμετώπιση προβλημάτων προϊόντων πληροφορικής και την εμπειρία του πελάτη.
 • Συμβολή στην ομαδική προσπάθεια επιτυγχάνοντας αποτελέσματα όπως απαιτείται.
 • Ισχυρή ηγεσία, διαπροσωπική επικοινωνία (φωνητική προσωπικότητα) & δεξιότητες δικτύωσης.
 • Επίδειξη ακεραιότητας με μοντελοποίηση των αξιών και των ηθικών προτύπων.
 • Καλή τεχνική γνώση προϊόντων πληροφορικής.
 • Να έχει την ικανότητα άψογα πολλαπλών εργασιών και να ευδοκιμεί υπό πίεση και προθεσμίες.

τοποθεσία εργασίας

Οπουδήποτε στο Μπαγκλαντές

Μισθός

  Tk. 12000 – 18000 (Μηνιαία)

Αποζημίωση & Άλλα Οφέλη

 • Άλλα οφέλη σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας

Walton Hi-Tech Industries Ltd

Διεύθυνση : Εταιρικό Γραφείο Ντάκα: Plot-1088, Road # 80ft-2, Block-I, Bashundhara R/A, PO-Khilkhet, PS-Vatara, Dhaka-1229.

Ιστός: www.waltonbd.com

Διαδικασία αίτησης για την Walton Hi-Tech Industries Ltd

Για να υποβάλουν αίτηση για αυτούς τους εγκυκλίους οι αιτούντες πρέπει να συλλέξουν το έντυπο αίτησης και να το στείλουν στη διεύθυνσή τους στη συνέχεια, Αιτούντες πρέπει να λάβετε τη φόρμα αίτησης και να συμπληρώσετε όλα τα απαιτήσεις με το τέλος εξέτασης της πρώτης θέσης και το τέλος άλλων θέσεων η πληρωμή θα πρέπει να καταβληθεί από το σύστημα που ζήτησαν εντός της προθεσμίας 2021. Διαφορετικά δεν θα ισχύει. αιτούντες πρέπει να στείλουν τους από με 3 φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου και τα εκπαιδευτικά τους πιστοποιητικά. Αφού εφαρμόσουν επιτυχώς την εργασία πρέπει να παρακολουθήσουν την εξέταση. Και πρέπει να επιλέξουν από το αποτέλεσμα της εξέτασης. Οι προϋποθέσεις και οι λεπτομέρειες θα είναι διαθέσιμες στον εγκύκλιο φάκελο.

Εγκύκλιος εργασίας Walton Hi-Tech Industries Ltd 2023

Για να κάνουν καριέρα στο γραφείο της Walton Hi-Tech Industries Ltd, οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για την εγκύκλιο εργασίας εντός της προθεσμίας που έδωσαν στην ειδοποίησή τους. Οι απαιτήσεις των αιτούντων έχουν δοθεί στην εγκύκλιο εδώ. Διαβάστε την ειδοποίηση πρόσληψης εργασίας πολύ προσεκτικά για να υποβάλετε αίτηση για τη θέση εργασίας. Για να βρείτε κάθε εγκύκλιο εργασίας της Walton Hi-Tech Industries Ltd, μείνετε συνδεδεμένοι με τη σελίδα μας στο Facebook και συνεχίστε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση jobsholders.com. Προσπαθούμε πάντα να σας παρέχουμε όλα τα 100% σωστές ειδήσεις και ανακοινώσεις για την εργασία. Μπορείτε να πιστέψετε σε εμάς. Ευχαριστώ που είστε εδώ.

Πώς να κάνετε αίτηση στην Walton Hi-Tech Industries Ltd

 1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο εφαρμογής τους –
 2. Κάντε κλικ στην Ηλεκτρονική Φόρμα Αίτησης (Αίτηση Online).
 3. Επιλέξτε την ανάρτησή σας, θέλετε να κάνετε αίτηση και κάντε κλικ στο Επόμενο.
 4. Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης με τις σωστές πληροφορίες που αναφέρονται ήδη πάνω από αυτήν την ανάρτηση.
 5. Εισαγάγετε τον κώδικα Captcha και κάντε κλικ στο Επόμενο
 6. Ανεβάστε τη φωτογραφία και την υπογραφή σας επικυρώνοντας τον ιστότοπό τους.
 7. Ελέγξτε τα πλήρη δεδομένα και ελέγξτε όλες τις πληροφορίες εάν υπάρχει λάθος.
 8. Υποβάλετε την Αίτηση.

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να δείτε από τη https://jobsholders.com/

Σημείωση: Ιδιωτική εταιρεία στο Μπαγκλαντές. Αποτελέσματα τραπεζικών εργασιών. Αποτελέσματα κυβερνητικών θέσεων εργασίας. Δημόσιες θέσεις εργασίας στο Μπαγκλαντές. Τραπεζικές θέσεις εργασίας στο Μπαγκλαντές. Θέσεις εργασίας σε ΜΚΟ στο Μπαγκλαντές. Ιδιωτικές θέσεις εργασίας στο Μπαγκλαντές. Μερική απασχόληση στο Μπαγκλαντές. Εργασίες μάρκετινγκ στο Μπαγκλαντές, θέσεις εργασίας στο IT Center στο Μπαγκλαντές. Θέσεις εργασίας σε φαρμακείο στο Μπαγκλαντές.

Πιστεύουμε ότι η διανομή των δεδομένων μας βοηθά τους αναζητητές δραστηριότητας που βρίσκουν ανώτερη απασχόληση. Επίσης, μοιραζόμαστε λοξά πλεονεκτήματα με μοναδικό τρόπο τον εκπαιδευόμενο που επεκτείνει εκ νέου τις γνώσεις του

Schreibe einen Kommentar