Εγκύκλιος Εργασίας Πίνακα Ανάπτυξης Ισχύος

14
Εγκύκλιος Εργασίας Πίνακα Ανάπτυξης Ισχύος

ο Συμβούλιο Ανάπτυξης Ενέργειας Μπαγκλαντές (BPDB) είναι μια κυβερνητική υπηρεσία που λειτουργεί υπό το Υπουργείο Ενέργειας, Ενέργειας και Ορυκτών Πόρων, Κυβέρνηση της Λαϊκής Δημοκρατίας του Μπαγκλαντές. Δημιουργήθηκε ως οργανισμός του δημόσιου τομέα για την ενίσχυση του τομέα ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας μετά την ανάδειξη του Μπαγκλαντές ως ανεξάρτητου κράτους το 1972. Αυτός ο κυβερνητικός οργανισμός είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της υποδομής ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας και τη λειτουργία μεγάλου μέρους των εγκαταστάσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Το BPDB είναι υπεύθυνο για το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας κυρίως σε αστικές περιοχές της χώρας.

Ξέρεις https://jobsholders.com δημοσίευσε εγκύκλιο για όλες τις θέσεις εργασίας. Συμβούλιο Ανάπτυξης Ενέργειας Μπαγκλαντές εγκύκλιος εργασίας δημοσιεύεται τώρα. Όσοι θέλουν να ενταχθούν σε αυτήν την απαίτηση μπορούν να υποβάλουν αίτηση σε αυτήν την εγκύκλιο. Δημοσιεύουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη δουλειά. Δημοσιεύουμε το Συμβούλιο Ανάπτυξης Ενέργειας Μπαγκλαντές Εγκύκλιος εργασίας στην ιστοσελίδα μας. Και λάβετε περισσότερες κυβερνητικές και μη κυβερνητικές εγκυκλίους εργασίας στο Μπαγκλαντές στον ιστότοπό μας.

Όνομα ανάρτησης: Δείτε την εγκύκλιο

Δημοσιεύθηκε στις: 13 Απριλίου 2023

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 07 Μαΐου 2023

Κενή θέση: Δ/Υ

Περιγραφή


Εκπαιδευτικά Προσόντα: Δείτε την εγκύκλιο

Φύση εργασίας: Πλήρης απασχόληση

Ηλικία: δείτε την εγκύκλιο

Κατηγορία θέσεων εργασίας:

Τοποθεσία εργασίας: δείτε την εγκύκλιο

Εύρος μισθού: Διαπραγματεύσιμος

Αλλα οφέλη: Ως πολιτική της εταιρείας

Πηγή θέσεων εργασίας: Σε σύνδεση

Εφαρμογή Οδηγιών

Λήψη & Λεπτομέρειες: Κάντε κλικ ΕΔΩ

Στοιχεία της εταιρείας

Συμβούλιο Ανάπτυξης Ενέργειας Μπαγκλαντές

Διαδικασία αίτησης για το Συμβούλιο Ανάπτυξης Ενέργειας του Μπαγκλαντές

Για να υποβάλουν αίτηση για αυτούς τους εγκυκλίους οι αιτούντες πρέπει να συλλέξουν το έντυπο αίτησης και να το στείλουν στη διεύθυνσή τους στη συνέχεια, Αιτούντες πρέπει να λάβετε τη φόρμα αίτησης και να συμπληρώσετε όλα τα απαιτήσεις με το τέλος εξέτασης της πρώτης θέσης και το τέλος άλλων θέσεων η πληρωμή θα πρέπει να καταβληθεί από το σύστημα που ζήτησαν εντός της προθεσμίας 2021. Διαφορετικά δεν θα ισχύει. αιτούντες πρέπει να στείλουν τους από με 3 φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου και τα εκπαιδευτικά τους πιστοποιητικά. Αφού εφαρμόσουν επιτυχώς την εργασία πρέπει να παρακολουθήσουν την εξέταση. Και πρέπει να επιλέξουν από το αποτέλεσμα της εξέτασης. Οι προϋποθέσεις και οι λεπτομέρειες θα είναι διαθέσιμες στον εγκύκλιο φάκελο.

Εγκύκλιος 2023 του Συμβουλίου Ανάπτυξης Ενέργειας του Μπαγκλαντές

Για να κάνουν καριέρα στο γραφείο του Bangladesh Power Development Board, οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση για την εγκύκλιο εργασίας εντός της προθεσμίας που έδωσαν στην ειδοποίησή τους. Οι απαιτήσεις των αιτούντων έχουν δοθεί στην εγκύκλιο εδώ. Διαβάστε την ειδοποίηση πρόσληψης εργασίας πολύ προσεκτικά για να υποβάλετε αίτηση για τη θέση εργασίας. Για να βρείτε κάθε Πίνακα Ανάπτυξης Ενέργειας Μπαγκλαντές η εγκύκλιος εργασίας μείνετε συνδεδεμένοι με τη σελίδα μας στο Facebook και συνεχίστε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας στο jobsholders.com. Προσπαθούμε πάντα να σας παρέχουμε όλα τα 100% σωστές ειδήσεις και ανακοινώσεις για την εργασία. Μπορείτε να πιστέψετε σε εμάς. Ευχαριστώ που είστε εδώ.

Πώς να κάνετε αίτηση στο Συμβούλιο Ανάπτυξης Ενέργειας του Μπαγκλαντές

  1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο εφαρμογής τους –
  2. Κάντε κλικ στην Ηλεκτρονική Φόρμα Αίτησης (Αίτηση Online).
  3. Επιλέξτε την ανάρτησή σας, θέλετε να κάνετε αίτηση και κάντε κλικ στο Επόμενο.
  4. Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης με τις σωστές πληροφορίες που αναφέρονται ήδη πάνω από αυτήν την ανάρτηση.
  5. Εισαγάγετε τον κώδικα Captcha και κάντε κλικ στο Επόμενο
  6. Ανεβάστε τη φωτογραφία και την υπογραφή σας επικυρώνοντας τον ιστότοπό τους.
  7. Ελέγξτε τα πλήρη δεδομένα και ελέγξτε όλες τις πληροφορίες εάν υπάρχει λάθος.
  8. Υποβάλετε την Αίτηση.

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να δείτε από τη https://jobsholders.com/

Μετά τη δημιουργία του Πακιστάν, σχηματίστηκε η τότε κυβέρνηση του Πακιστάν Διεύθυνση Ηλεκτρισμού για την ανάπτυξη του ενεργειακού τομέα της χώρας. Το 1957 η Διεύθυνση Ηλεκτρισμού απέκτησε όλους τους ιδιωτικούς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής και τις γραμμές μεταφοράς της χώρας. Το έτος 1958, Αρχή Ανάπτυξης Νερού και Ενέργειας Ανατολικού Πακιστάν (EPWAPDA) δημιουργήθηκε για να διαχειριστεί αποτελεσματικά τον τομέα της ενέργειας στο τότε Ανατολικό Πακιστάν. Το 1960 η διεύθυνση ηλεκτρικής ενέργειας με το σύνολο της περιουσίας της συγχωνεύτηκε με την ΕΠΒΑΠΔΑ. Οι σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας Chattogram, Khulna και Shiddhirganj κατασκευάστηκαν εκείνη την εποχή, εκ των οποίων ο σταθμός παραγωγής ενέργειας Shiddhirganj ήταν ο μεγαλύτερος με εγκατεστημένη ισχύ 10 MW. Το 1962 τέθηκε σε λειτουργία ο Υδροηλεκτρικός Σταθμός Καρναφούλι στο Καπτάι. Με δύο μονάδες εγκατεστημένης ισχύος 40 MW η καθεμία, έγινε ο μεγαλύτερος σταθμός ηλεκτροπαραγωγής της χώρας. Η πρώτη γραμμή μεταφοράς μεγάλης εμβέλειας κατασκευάστηκε που συνδέει το Kaptai με το Shiddhirganj μέσω γραμμής μεταφοράς 132 kV μήκους 273 km το 1962.

Μετά την ανεξαρτησία του Μπαγκλαντές, το WAPDA διαχωρίστηκε με προεδρικό διάταγμα 59 (PO-59) και δημιουργήθηκε το Συμβούλιο Ανάπτυξης Ενέργειας του Μπαγκλαντές (BPDB) με εγκατεστημένη ισχύ παραγωγής 500 MW.[1] Στη συνέχεια, σχηματίστηκε το Συμβούλιο Ηλεκτρισμού της Υπαίθρου (REB) και η Αρχή Ηλεκτρικής Προμήθειας της Ντάκα (DESA) που διαιρούν το BPDB.[1][2] Το 2000, οι γραμμές μεταφοράς παραδόθηκαν στη νεοσύστατη εταιρεία Power Grid Company του Μπαγκλαντές. Η BPDB είναι τώρα η μητρική εταιρεία των Ashuganj Power Station Company Ltd, Coal Power Generation Company Bangladesh Limited, Power Grid Company of Bangladesh, Electricity Generation Company of Bangladesh, North West Power Generation Company Limited, North West Zone Power Distribution Company Limited και West Zone Power Distribution Company Limited.

Σημείωση: Ιδιωτική εταιρεία στο Μπαγκλαντές. Αποτελέσματα τραπεζικών εργασιών. Αποτελέσματα κυβερνητικών θέσεων εργασίας. Δημόσιες θέσεις εργασίας στο Μπαγκλαντές. Τραπεζικές θέσεις εργασίας στο Μπαγκλαντές. Θέσεις εργασίας σε ΜΚΟ στο Μπαγκλαντές. Ιδιωτικές θέσεις εργασίας στο Μπαγκλαντές. Μερική απασχόληση στο Μπαγκλαντές. Εργασίες μάρκετινγκ στο Μπαγκλαντές, θέσεις εργασίας στο IT Center στο Μπαγκλαντές. Θέσεις εργασίας σε φαρμακείο στο Μπαγκλαντές.

Πιστεύουμε ότι η διανομή των δεδομένων μας βοηθά τους αναζητητές δραστηριότητας που βρίσκουν ανώτερη απασχόληση. Επίσης, μοιραζόμαστε λοξά πλεονεκτήματα με μοναδικό τρόπο τον εκπαιδευόμενο που επεκτείνει εκ νέου τις γνώσεις του

Schreibe einen Kommentar