Εβδομάδα 8 Fantasy Baseball Risers and Fallers: Cruisin‘ Cubbies

10
Εβδομάδα 8 Fantasy Baseball Risers and Fallers: Cruisin‘ Cubbies

Σχεδόν δύο μήνες αγώνων μπέιζμπολ είναι στα βιβλία, παιδιά. Ενώ ορισμένοι παίκτες παίζουν απροσδόκητα καλά για να ξεκινήσουν τη σεζόν, άλλοι για τους οποίους είχαμε μεγάλες ελπίδες δυσκολεύονται. Για λόγους φαντασίας, μπορεί να αναρωτιέστε τι να κάνετε. Αλλά μην το ιδρώνεις! Αυτή η εβδομαδιαία εγγραφή θα τονίζει τις ζεστές και κρύες παραστάσεις της εβδομάδας, προκειμένου να βοηθήσει με τις αποφάσεις για τη σύνθεση και την παραίτηση. Έχοντας αυτό κατά νου, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς ανόδους και πτώσης της Εβδομάδας 8 για το μπέιζμπολ φαντασίας του 2023!

Περισσότερες εξαιρετικές συμβουλές και ανάλυση για το μπέιζμπολ φαντασίας: Wire Wire & FAAB Recommendations | Ημερήσια αναφορά τραυματισμού MLB | Επιλογές MLB DFS | Ανάλυση Line-up | Κατάταξη Δυναστείας και Στρατηγική | Ενημερώσεις MLB Bullpen | MLB Player Props | Προοπτικές Κατάταξη & Ανάλυση | Fantasy Baseball Risers and Fallers

Fantasy Baseball Risers and Fallers

Στατιστικά της 8ης εβδομάδας από 15/5 – 21/5

Risers

Christopher Morel (2B/OF – CHC)

Είναι δύσκολο να βρεις έναν πιο hot παίκτη από τον Christopher Morel αυτή τη στιγμή. Από τότε που κλήθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, πέτυχε μια επιτυχία και στα 11 παιχνίδια του – συμπεριλαμβανομένων οκτώ εντός έδρας. Ο Μορέλ μάζεψε πέντε από αυτούς τους homers την περασμένη εβδομάδα, για να πάει μαζί με 10 τρεξίματα και οκτώ RBI σε 25 νυχτερίδες. Σαν να μην ήταν αρκετά εντυπωσιακό, δημοσίευσε επίσης 69,2% σκληρό ρυθμό και 30,8% βαρέλι για την εβδομάδα.

Ο Μορέλ προσφέρει τόσο ποπ όσο και ταχύτητα, αλλά έχει επίσης πολλά swing-and-miss στο παιχνίδι του. Την περασμένη σεζόν, έκοψε 0.235/.308/.433 με 16 home runs και 10 κλεμμένες βάσεις σε 425 εμφανίσεις σε πλάκες. Αλλά αυτό ήρθε επίσης με ένα ποσοστό απεργίας 32,2% και ένα ποσοστό μυρωδιάς 38,3% που ήταν στο πρώτο εκατοστημόριο. Το καυτό ρόπαλο του Morel σίγουρα αξίζει να το καβαλήσετε, απλά προσέξτε τους τρόπους ελεύθερης αιώρησης του.

Seiya Suzuki (OF – CHC)

Η Seiya Suzuki θερμαίνεται μετά από πλάγιο τραυματισμό για την έναρξη της σεζόν. Πήρε 8-προς-22 (0,364) την περασμένη εβδομάδα, με τρία παιχνίδια εντός έδρας, τέσσερα σερί σκόραρε και πέντε RBI. Πήρε επίσης μια βάση και δημοσίευσε ένα παράλογο ποσοστό σκληρού χτυπήματος 83,3%.

Από τις αρχές Μαΐου, η Suzuki μειώνει 0,313/.400/.578 με ISO 0,266 και 162 wRC+ σε 75 εμφανίσεις πλακών. Έχει τέσσερα homers, 11 RBI και μία κλεμμένη βάση σε αυτό το διάστημα, επιπλέον του 48,9% του σκληρού πλήγματος. Η Suzuki χτυπάει δυνατά την μπάλα, έχει ισχυρές μετρήσεις πειθαρχίας στην πλάκα και καθαρίζει τις νυχτερίδες για τους Cubs. Θα πρέπει επίσης να ρίξει μια χούφτα κλεψίματα προχωρώντας. Υπάρχουν πολλά να αρέσουν στην υπόλοιπη σεζόν της Suzuki.

Jake Burger (3B – CWS)

Ο Jake Burger το συνθλίβει από τότε που βγήκε από το IL την περασμένη εβδομάδα. Πήρε 9-for-22 (.409), συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων επιδόσεων εκτός βάσης σε έξι παιχνίδια. Για τη σεζόν, χτυπά το 0,271/.330/.667 με 10 homers, 23 RBI και 14 τρεξίματα σε 106 εμφανίσεις πλάκας. Ο Burger έχει επίσης 0,396 ISO και 0,997 OPS σε αυτό το διάστημα.

Υπάρχει ένας τόνος δύναμης κάτω από το καπό με το Burger. Το 24,2% του βαρελιού του είναι στο 100ο εκατοστημόριο και έχει 31,3% HR/FB σε 31 παιχνίδια που παίχτηκαν αυτή τη σεζόν. Λάβετε υπόψη σας ότι η δύναμη έρχεται με πολλές ελεύθερες αιωρήσεις – βγαίνει κοντά στο 30% του χρόνου και κυνηγάει γήπεδα εκτός ζώνης με κλιπ 43,4%. Αν υποθέσουμε ότι ο Burger μπορεί να εξασφαλίσει χρόνο παιχνιδιού μόλις ο Eloy Jimenez επιστρέψει από το IL, κάνει ένα δυνατό παιχνίδι δύναμης.

Jeimer Candelario (3B – WAS)

Ο Jeimer Candelario άνοιξε μια κλινική την περασμένη εβδομάδα. Ο βετεράνος είχε κορυφαία 16 χτυπήματα στο πρωτάθλημα, με έξι επιδόσεις πολλών χτυπημάτων σε επτά παιχνίδια. Έκανε επίσης επτά επιτυχίες εκτός βάσης, συμπεριλαμβανομένων δύο δρομολογίων εντός έδρας. Συνολικά, το Candelario κάνει μια καλή σεζόν. Κόβει 0.269/.323/.457 με έξι homers, 20 runs και 19 RBI σε 194 εμφανίσεις σε πλάκες. Επιπρόσθετα, μείωσε το ποσοστό απεργίας του στο 18,8% και έρχεται σε επαφή στη ζώνη σε ένα κλιπ 88,1% – και τα δύο καλύτερα στην καριέρα του. Παίρνετε τη φανταστική καλοσύνη όπου μπορείτε, και η Candy ασχολείται αυτή τη στιγμή. Επωφεληθείτε σε βαθύτερα πρωταθλήματα.

αποτυχίες

Αντρές Χιμένεθ (2Β – CLE)

Ο Andres Gimenez πήγε 2-for-18 την περασμένη εβδομάδα με μια κλεμμένη βάση. Το κτύπημα είναι ωραίο να το βλέπεις, αλλά ο Gimenez δημιούργησε zilch τον Μάιο. Για τον μήνα, έχει 10 επιτυχίες (ένα εντός έδρας), για ένα μεγάλο σύνολο σημείωσε ένα τρέξιμο, τρία RBI και ένα κλέψιμο σε 60 εμφανίσεις σε πλάκες. Έχει επίσης ένα τρομερό 0,222 OBP και 0,476 OPS σε αυτό το διάστημα.

Εκτός από τα επτά κλεψίματά του αυτή τη σεζόν, δεν πάνε πολλά άλλα σωστά για τον Χιμένεθ. Οι μετρήσεις της ποιότητας των επαφών του έχουν μειωθεί – έχει χαμηλό ποσοστό 19,5% σκληρών επιτυχιών στο πρωτάθλημα, το οποίο είναι μειωμένο σχεδόν 20 πόντους από την περασμένη σεζόν. Επιπρόσθετα, κρατάει τη μπάλα σε ένα χαμηλό κλιπ 1,6%. Ο Χιμένεθ έρχεται από μια σεζόν 17/20/.297 που γρήγορα αρχίζει να μοιάζει με ακραία. Είναι μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της χρονιάς μέχρι σήμερα.

Michael Harris II (OF – ATL)

Οι αγώνες του Michael Harris συνεχίστηκαν την περασμένη εβδομάδα καθώς κατάφερε μόνο ένα χτύπημα σε 22 εμφανίσεις σε πλάκες. Ήταν μια απογοητευτική σεζόν για το 2022 NL Rookie of the Year, με τραυματισμούς στην πλάτη και στο γόνατο να τον περιορίζουν σε 26 παιχνίδια. Ο Χάρις επίσης δεν έχει παράγει πολλά όταν είναι στο γήπεδο. Σε 95 εμφανίσεις σε πλάκες, έχει ένα ασήμαντο 0,163/.242/.244 κάθετο και 34 wRC+, με ένα εντός έδρας, οκτώ σερί, πέντε RBI και τέσσερα κλεψίματα.

Ένα BABIP 0,197 πιθανότατα τροφοδοτεί το κακό ξεκίνημα του Harris και είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ο ρυθμός σκληρού χτυπήματος του 44,8% και ο ρυθμός βαρελιού 9% είναι σχεδόν πανομοιότυποι με τα σύνολα της περασμένης σεζόν. Ωστόσο, εάν ο Χάρις δεν μπορεί να τακτοποιήσει τα πράγματα, μπορεί να κινδυνεύσει να χάσει χρόνο παιχνιδιού.

Taylor Ward (OF – LAA)

Ο Taylor Ward σημείωσε μόνο τρεις επιτυχίες την περασμένη εβδομάδα και έμεινε άτυχος στα τελευταία του 12 at-bats. Επιπλέον, οι αγώνες του έχουν αρχίσει να κοστίζουν στον Ward χρόνο συμμετοχής, με τους Angels να προτιμούν τον Mickey Moniak σε τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Ο Ward κάνει πολλές επαφές και βγαίνει από μια σεζόν 23/5 με μια κάθετη γραμμή 0,281/.360/.473 σε 564 εμφανίσεις σε πλάκες. Ωστόσο, η τρέχουσα γραμμή του .227/.303/.320 σε 46 παιχνίδια δεν κάνει τη χάρη σε κανέναν. Αντάλλαξε τις μύγες με τις μπάλες εδάφους και η τιμή του 6% μειώθηκε στο μισό από την περασμένη σεζόν. Εάν δεν μπορεί να βελτιώσει αυτούς τους αριθμούς, ο Ward θα μπορούσε να συνεχίσει να καβαλάει το πεύκο.

Χάντερ Γκριν (SP – CIN)

Ο Χάντερ Γκριν δεν είχε τη χειρότερη εβδομάδα, αλλά συνέχισε να έχει προβλήματα με τη μακριά μπάλα. Επέτρεψε τέσσερα κερδισμένα τρεξίματα σε επτά innings, με τρεις βόλτες και 10 χτυπήματα. Έδωσε επίσης δύο home runs. Τα χτυπήματα είναι προφανώς υπέροχα, αλλά ο Γκριν έχει βήξει πλέον επτά εντός έδρας στις τέσσερις τελευταίες του εκκινήσεις. Αυτό είναι κάπως ανησυχητικό δεδομένου ότι ο Greene εγκατέλειψε μόνο ένα εντός έδρας τρέξιμο στις πρώτες έξι εκκινήσεις του σε συνδυασμό.

Το 4.68 ERA και το 1.50 WHIP του Greene σε 50 innings αυτή τη σεζόν δεν είναι σπουδαία, αλλά ο νεαρός εκτοξευτής έχει τεράστιο ταλέντο. Παρά τα εξαιρετικά επιφανειακά στατιστικά του Greene, έχει ένα αστραφτερό 14,6% SwStr% τη χρονιά. Επιπλέον, είναι ένας από τους μόλις οκτώ αρχικούς στάμνους με K% πάνω από 30% και K-BB% πάνω από 20%. Ωστόσο, αν ο Γκριν δεν μπορεί να περιορίσει τους ομηρούς, η φανταστική του αξία θα περιοριστεί. Μείνετε συντονισμένοι.

Το Fantrax ήταν ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ιστότοπους φαντασίας τα τελευταία χρόνια και δεν σταματάμε τώρα. Είμαστε η πιο προσαρμόσιμη, εύχρηστη και πλούσια σε χαρακτηριστικά πλατφόρμα στον κλάδο, προσφέροντας τη μεγαλύτερη εμπειρία φαντασίας για τη δυναστεία, τον φύλακα, το redraft και τα καλύτερα πρωταθλήματα μπάλας. Τα αθλήματα φαντασίας δεν κοιμούνται, ούτε και το Fantrax, με τις εποχές να τρέχουν 365 ημέρες το χρόνο. Πηγαίνετε τα πρωταθλήματα φαντασίας σας στο επόμενο επίπεδο τώρα Fantrax.com!

Schreibe einen Kommentar