Είναι η σχολική σας κουλτούρα ευπρόσδεκτη στους γονείς;

1
Είναι η σχολική σας κουλτούρα ευπρόσδεκτη στους γονείς;

Από το Ιστολόγιο Cool Cat Teacher της Vicki Davis

Ακολουθήστε το @coolcatteacher στο Twitter

Οι γονείς πρέπει να είναι συνεργάτες: ακούγεται ωραίο, αλλά βοηθάει στη μάθηση; Anne T. Hendersonσυγγραφέας του βιβλίου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις Beyond the Bake Sale, μιλά για τη σχολική κουλτούρα και τους γονείς. Οι γονείς δεν είναι ο εχθρός. Όταν εμείς οι δάσκαλοι δεσμεύουμε τους γονείς ως συνεργάτες για να βοηθήσουμε τα παιδιά, μπορούμε να γυρίσουμε γύρω μας αγωνιζόμενοι μαθητές. Ακούστε την επίσης να μιλάει κοινά λάθη που κάνουν τα σχολεία όταν σχετίζονται με τους γονείς και καταλάβετε πού βρίσκεται το σχολείο σας στη φιλικότητα προς τους γονείς.

Πάρτε ένα στυλό και ένα χαρτί και κρατήστε σημειώσεις. Πού πιστεύεις ότι ταιριάζει το σχολείο σου; Αυτή είναι μια από αυτές τις εκπομπές που μπορείτε να μοιραστείτε με τις ηγετικές ομάδες του διοικητικού συμβουλίου και του σχολείου σας.

Εμφάνιση σημειώσεων: Η κουλτούρα του σχολείου σας είναι ευπρόσδεκτη στους γονείς;

  • Ποιοι είναι οι τέσσερις τύποι σχολικών πολιτισμών που σχετίζονται με τους γονείς;
  • Πώς μοιάζουν οι διασκέψεις γονέων και δασκάλων υπό τη διεύθυνση μαθητών;
  • Ποιος είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στη γνώμη των γονιών για το σχολείο σας;
  • Ο συνήγορος που χρειάζεται κάθε αγωνιζόμενος μαθητές και το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι δάσκαλοι με τους αγωνιζόμενους μαθητές τους.

Πηγές εκπαιδευτικών από αυτό το επεισόδιο

[callout]Ακούστε στο: Ραδιοφωνικό Δίκτυο BAM | iTunes | Ράπτων [/callout]

The post Είναι η κουλτούρα του σχολείου σας ευπρόσδεκτη για τους γονείς; εμφανίστηκε πρώτα στο Cool Cat Teacher Blog από Vicki Davis @coolcatteacher βοηθώντας τους εκπαιδευτικούς να είναι εξαιρετικοί κάθε μέρα. Νιάου!

Schreibe einen Kommentar