Είναι δυνατόν να επιτευχθεί ανθρώπινο μάρκετινγκ σε κλίμακα;

2
Είναι δυνατόν να επιτευχθεί ανθρώπινο μάρκετινγκ σε κλίμακα;

ανθρώπινο μάρκετινγκ

Το 2019, δημοσίευσα το πιο δημοφιλές βιβλίο μου, Marketing Rebellion: Η πιο ανθρώπινη εταιρεία κερδίζει. Το κεφάλαιο 8 περιελάμβανε α Μανιφέστο για το ανθρώπινο μάρκετινγκ που έγινε οδηγός για μια γενιά επαγγελματιών μάρκετινγκ που φιλοδοξούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο από το να ξεγελάσουν τους ανθρώπους να κάνουν κλικ σε συνδέσμους. Το Μανιφέστο ήταν ένα σχέδιο για το ανθρώπινο μάρκετινγκ σε κλίμακα και έγινε αίσθηση.

Σχεδόν κάθε συζήτηση μάρκετινγκ στις μέρες μας αφορά την τεχνητή νοημοσύνη. Πέντε χρόνια αφότου έγραψα το Μανιφέστο, σκέφτηκα ότι θα ήταν ενδιαφέρον να δοκιμάσω τη θεωρία. Πώς αντέχουν αυτές οι ιδέες σε έναν κόσμο που στρέφεται προς τις μη ανθρώπινες προτεραιότητες μάρκετινγκ;

Στο νέο επεισόδιο του The Marketing Companion, ο Dennis Yu και εγώ αναλύουμε τα 10 σημεία του Manifesto και συζητάμε για τη συνάφεια του ανθρώπινου μάρκετινγκ σε κλίμακα.

Αυτή είναι μια διασκεδαστική και προβληματική συζήτηση που θέτει σε δοκιμασία το ανθρώπινο μάρκετινγκ.

Παρεμπιπτόντως, μπορείτε να κατεβάσετε μια πολύχρωμη, χειροποίητη έκδοση του Μανιφέστου 10 σημείων ΕΔΩ.

Η Gen Z αποκάλυψε τους χορηγούς

Υποστηρίξτε τους χορηγούς μας που σας μεταφέρουν αυτό το καταπληκτικό επεισόδιο!

Μπράβο για την Brevo!

Κωδικός κουπονιού BrevoΑυτό το επεισόδιο σας μεταφέρει η Brevo (πρώην Sendinblue). Η Brevo σάς παρέχει τα εργαλεία για να προσελκύσετε, να δεσμεύσετε και να καλλιεργήσετε τις σχέσεις με τους πελάτες.

Τώρα κάθε επιχείρηση μπορεί να δημιουργήσει αυτοματοποιημένες εμπειρίες πελατών, ροές εργασιών μάρκετινγκ μέσω email και σελίδες προορισμού που καθοδηγούν τον πελάτη σας στο κύριο μήνυμά σας. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τις επιχειρήσεις να πλοηγούνται με επιτυχία στην ψηφιακή τους παρουσία προκειμένου να ενισχύσουν τις σχέσεις τους με τους πελάτες.

Παω σε https://www.brevo.com/marketingcompanion για να εγγραφείτε δωρεάν στο Brevo και να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό COMPANION για να εξοικονομήσετε 50% στους πρώτους τρεις μήνες του Starter & Business plan της Brevo!

Μικρός

Δημιουργήστε το εμπορικό σήμα σας με τους αρχιτέκτονες

Παρουσιάζοντας ένα πρώτο podcast έρευνας που δημιουργεί έσοδα, όχι διαμερίσματα — Οι Αρχιτέκτονες Μάρκετινγκ! Μείνετε ενημερωμένοι με τις μεγαλύτερες τάσεις και ειδήσεις μάρκετινγκ μέσω συζητήσεων που βασίζονται στην έρευνα μάρκετινγκ, ψυχολογίας και οικονομίας. Στην πορεία, μάθετε για τη λογοδοσία μάρκετινγκ, την ηγεσία της κατηγορίας, τη δημιουργία επωνυμίας και πολλά άλλα. Συμμετέχει μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών μάρκετινγκ των οποίων τα προσχέδια επιτυχίας είναι στρατηγικές μάρκετινγκ που έχουν πραγματικά αποδειχθεί ότι λειτουργούν.

σχετικές αναρτήσεις

Όλες οι αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar