«Δύναμη του Αγίου Πνεύματος, είναι τα πάντα»

22
«Δύναμη του Αγίου Πνεύματος, είναι τα πάντα»

Δημοσίευση: 27 Μαρτίου 2023

Φωτογραφία από το Instagram του Aaron Brooks

Ο παλαιστής του Πεν Στέιτ πιστώνει τον Θεό για την πρόσφατη νίκη: „Holy Spirit Power, It’s Everything“

Από το Movieguide® Contributor

Ο παλαιστής του Penn State Aaron Brooks διακήρυξε με τόλμη τη χριστιανική του πίστη μετά από μια πρόσφατη νίκη.

Ο Μπρουκς κέρδισε έναν τίτλο NCAA σε έναν πρόσφατο αγώνα και έδωσε τα εύσημα στον Θεό για τη νίκη του.

«Είναι τα πάντα, η ανάσταση του Χριστού είναι το παν», Μπρουκς είπε μετά τον αγώνα. «Όχι μόνο η ζωή του, αλλά ο θάνατος και η ανάστασή του. Μπορείτε να το αποκτήσετε μόνο μέσω Αυτόν – το Άγιο Πνεύμα μόνο μέσω Αυτόν».

Συνέχισε, «Ούτε ψευδοπροφήτες, ούτε Μωάμεθ ούτε κανένας άλλος. Μόνο ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός. Πράξεις 1:8, Δύναμη, δύναμη του Αγίου Πνεύματος, είναι τα πάντα. Από εκεί είναι».

Κάποιοι έχουν διαφωνήσει με το γεγονός ότι ο Μπρουκς δήλωσε ότι ο Μωάμεθ ήταν ψευδοπροφήτης και το βίντεο της δήλωσής του σύντομα διαγράφηκε από τον λογαριασμό του NCAA Wrestling στο Twitter.

Ωστόσο, ο Μπρουκς μοιράζεται συχνά τη χριστιανική του πίστη, λέγοντας στην εφημερίδα Penn State ότι η πλατφόρμα του ως αθλητής είναι να «δοξάζει τον Θεό».

«Αυτά τα πράγματα έρχονται και φεύγουν», είπε εξήγησε. «Είμαι ευλογημένος με αυτή την ευκαιρία, αυτά τα δώρα. Δεν είναι δικά μου. Μου τα δίνει για να Του φέρω δόξα».

Ο Μπρουκς απέχει πολύ από τον μοναδικό αθλητή που πιστώνει στον Θεό για την επιτυχία του. Movieguide® προηγουμένως έχουν αναφερθεί ο σταρ της πίστας Sydney McLaughlin:

Ο Sydney McLaughlin τιμήθηκε πρόσφατα με το βραβείο του Αθλητή της Χρονιάς και ο Ολυμπιονίκης έδωσε όλη τη δόξα στον Θεό.

«Τι τρόπος να τελειώσει η πιο γεμάτη γεγονότα χρονιά της ζωής μέχρι στιγμής. Όλος ο δόξας είναι στον Θεό. Με τη χάρη Του, όλα αυτά είναι δυνατά», έγραψε στη λεζάντα μιας σειράς φωτογραφιών της στην εκδήλωση.

Συνέχισε, «Ευχαριστώ @worldathletics και τον Πρίγκιπα του Μονακό για μια αξέχαστη βραδιά!! Η φιλοξενία και η παρέα σας ήταν πραγματικά εντυπωσιακή! Συγχαρητήρια σε όλους τους άλλους νικητές και καταπληκτικούς υποψηφίους! Ας κάνουμε το 2023 το καλύτερο!»

Τώρα περισσότερο από ποτέ βομβαρδιζόμαστε από το σκοτάδι στα μέσα ενημέρωσης, τις ταινίες και την τηλεόραση. Το Movieguide® έχει αντεπιτεθεί για σχεδόν 40 χρόνια, δουλεύοντας στο Χόλιγουντ για να προωθήσει το αναζωογονητικό και θετικό περιεχόμενο. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου για να επηρεάσουμε και να εξαργυρώσουμε την ψυχαγωγία για τον Ιησού. Ωστόσο, το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Χόλιγουντ είσαι εσύ. Ο θεατής.

Ό,τι ακούς, βλέπεις και διαβάζεις έχει δύναμη. Το Movieguide® θέλει να σας δώσει τους πόρους για να ενδυναμώσετε το καλό και το όμορφο. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με μόλις 7 $. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να στηρίξετε τη διακονία μας με ένα μηνιαίο δώρο. Ευχαριστώ.

Το Movieguide® είναι ένα 501c3 και όλες οι δωρεές εκπίπτουν φόρου.

Σας αρέσουν τέτοια άρθρα; Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, συνεντεύξεις και κριτικές ταινιών για οικογένειες:

Παρακολουθώ BORN TO BE WILD 3D (IMAX)

Schreibe einen Kommentar