Διαμορφώστε τη Νέα Γενιά Ηγετών: Κάλεσμα για Εθελοντές ΝΕΩΝ LEAP

1
Διαμορφώστε τη Νέα Γενιά Ηγετών: Κάλεσμα για Εθελοντές ΝΕΩΝ LEAP

Ανοιχτή πρόσκληση για εθελοντές που εμπνεύστηκαν να υποστηρίξουν την επόμενη γενιά ηγετών μέσω της διευκόλυνσης από ομοτίμους και της καθοδήγησης 1 προς 1.

Ως εθελοντής θα έχετε σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη των συμμετεχόντων σε όλο το 10μηνο πρόγραμμα, που ξεκινά τον Φεβρουάριο. Το πρόγραμμα εστιάζει στη διδασκαλία των συμμετεχόντων στην ηγεσία και στη μετατροπή τους σε υπεύθυνους ηγέτες μέσω προσεκτικά μελετημένων πρακτικών και δραστηριοτήτων, εξοπλίζοντάς τους με το απαραίτητο σύνολο δεξιοτήτων και γνώσεων και υποστηρίζοντας την προσωπική τους ανάπτυξη.

Ποιος είναι ο ρόλος σας ως Εθελοντής Νέων του LEAP;

Το πρόγραμμα είναι δέκα μήνες, χωρισμένο σε πέντε ενότητες, με το καθένα να εστιάζει για περίπου δύο μήνες. Κατά τη διάρκεια του θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε διαδικτυακά σεμινάρια και εργαστήρια, σχεδιασμένα και φιλοξενούμενα από ειδικούς, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σχετικών θεμάτων.

Ως συντονιστής ομάδας συνομηλίκων, θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε με μικρότερες ομάδες συμμετεχόντων με τακτικές συναντήσεις και χώρους μάθησης που χτίζονται γύρω από διάφορες ομαδικές δραστηριότητες. Ως προπονητής 1-on-1, έχετε σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη των συμμετεχόντων σε ατομικό επίπεδο, βοηθώντας τους στην προσωπική τους ανάπτυξη και στην αντιμετώπιση προκλήσεων που μπορεί να αντιμετωπίζουν.

Υπάρχουν δύο επιτόπιες συναντήσεις όπου θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε συναδέλφους συμμετέχοντες αυτοπροσώπως καθώς και να διευκολύνετε διάφορες δραστηριότητες και ασκήσεις.

Ένα σκαλοπάτι στον κόσμο της προπονητικής: Τι μπορεί να κάνει το LEAP YOUth για εσάς;

Κατά τη διάρκεια του LEAP YOUth όχι μόνο θα υποστηρίξετε τους συμμετέχοντες στην ανάπτυξή τους, αλλά θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αναπτύξετε τις δικές σας προπονητικές δεξιότητες μέσω ειδικής εκπαίδευσης που συντονίζεται από τους ανώτερους προπονητές μας.

Οι πιστοποιημένοι επαγγελματίες προπονητές του LEAP YOUth, Adriana Troxler και Lis McNicholl, συνέταξαν την καθοδήγηση για τους προπονητές, η οποία, αν και συνιστάται ιδιαίτερα για νέους προπονητές και συντονιστές ομάδων συνομηλίκων, είναι επίσης ανοιχτή στους έμπειρους προπονητές να λάβουν μέρος και να αναπτύξουν περαιτέρω δεξιότητες.

Η εκπαίδευση είναι μια ιδιαίτερα πολύτιμη πηγή και εμπειρία για όλους όσους θέλουν να ακολουθήσουν μια πορεία προπονητικής σταδιοδρομίας. Εκτός από την εξοικείωση με τις δεξιότητες της καθοδήγησης άλλων, ως εθελοντής του LEAP YOUth θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε για την περαιτέρω προσωπική σας ανάπτυξη.

Κάντε αίτηση εδώ για να γίνετε ο εθελοντής LEAP YOUth!

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για το LEAP YOUth.

Αυτή η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους τους αποφοίτους του LEAP, οποιονδήποτε με προηγούμενη εμπειρία στο coaching καθώς και επαγγελματίες προπονητές. Αν θέλετε να γίνετε μέλος του LEAP YOUth ως συμμετέχων – κάντε κλικ εδώ.

Schreibe einen Kommentar