Διαδώστε την τύχη των Ιρλανδών με τα λουλούδια του Αγίου Πατρικίου αυτόν τον Μάρτιο

0
Διαδώστε την τύχη των Ιρλανδών με τα λουλούδια του Αγίου Πατρικίου αυτόν τον Μάρτιο

Στις 17 Μαρτίου, γιορτάζουμε την ημέρα του Αγίου Πατρικίου και φέτος, ο τέλειος τρόπος για να γιορτάσουμε είναι να στείλουμε λουλούδια για να τιμήσουμε την περίσταση. Οι διακοπές συχνά χαρακτηρίζονται από παρελάσεις, ιδιαίτερα φαγητά, χορό, ποτό και το πράσινο χρώμα όπου κι αν κοιτάξεις. Αυτόν τον Μάρτιο, γιορτάστε την περίσταση στέλνοντας λίγο επιπλέον πράσινο για να σκορπίσετε την τύχη και να ομορφύνετε τη μέρα κάποιου.

Εδώ είναι τα αγαπημένα μας λουλούδια του Αγίου Πατρικίου για να στείλουμε την τύχη των Ιρλανδών φέτος:

Ένα φωτεινό μπουκέτο για να σκορπίσει τη χαρά

Όταν πρόκειται για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, το πράσινο χρώμα έχει μια μακροχρόνια σχέση με την καλή τύχη. Ένα λαχταριστό πράσινο μπουκέτο με μια πινελιά φωτεινών λουλουδιών μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να μεταδώσετε ευτυχία και ευχές σε όσους αγαπάτε αυτόν τον Μάρτιο. Μπουκέτο Teleflora’s In Love With Lime είναι μια αναζωογονητική επιλογή που διαθέτει σκούρα ροζ τριαντάφυλλα, ροζ ασιατικούς κρίνους, καμπάνες της Ιρλανδίας και huckleberry για να αναζωογονήσει και να ευχαριστήσει τον πολύτιμο παραλήπτη σας.

Ή, σκεφτείτε Μπουκέτο Sunny Mood της Teleflora που περιλαμβάνει μια ποικιλία από κίτρινα τριαντάφυλλα, κίτρινα ασιατικά κρίνα, πράσινα γαρίφαλα και χρυσάνθεμα με κίτρινο σπρέι. Αυτή η φωτεινή και τολμηρή διάταξη μοιάζει με ηλιοφάνεια και σίγουρα θα κάνει αυτούς που αγαπάτε να χαμογελάσουν αυτές τις γιορτές.

Κάτι απλό και χαρούμενο για να χαρακτηρίσει την περίσταση

Εάν μια φωτεινή και τολμηρή ποικιλία λουλουδιών δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε αυτόν τον Μάρτιο, δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος με κάτι απλό και κομψό. Μια κλασική επιλογή όπως Το Botanical Beauty Bouquet της Teleflora μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Με λευκή ορτανσία, πράσινα τριαντάφυλλα, λευκά ασιατικά κρίνα, πράσινο trick dianthus, καμπάνες της Ιρλανδίας και χρυσάνθεμα με σπρέι πράσινου μαξιλαριού, τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα νιώσουν σίγουρα το ιρλανδικό πνεύμα.

Ένα πράσινο φυτό εσωτερικού χώρου που θα λατρέψουν οι φίλοι και η οικογένειά σας

Για κάτι απλά πράσινο αυτή την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, μπορείτε να σκεφτείτε να στείλετε και ένα πλούσιο φυτό εσωτερικού χώρου. Ο Ειρηνικός Κήπος Ζεν της Teleflora διαθέτει παχύφυτα εύκολης φροντίδας τοποθετημένα σε καφέ δοχείο από μπαμπού για να φέρουν έναν αέρα γαλήνης στον αγαπημένο σας παραλήπτη. Αυτή η κομψή, ευχάριστη και χαμηλής συντήρησης διάταξη μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να γιορτάσετε φέτος τις πράσινες διακοπές.

Ή, σκεφτείτε να στείλετε ένα φυτό εσωτερικού χώρου όπως Teleflora’s Good Luck Bamboo για να σκορπίσουμε ακόμα περισσότερες ευχές. Το μπαμπού θεωρείται τυχερό λόγω της ειρηνικής ζωτικότητας και της ισχυρής ανάπτυξής του και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο εκτίμηση και φροντίδα. Αυτά τα κοτσάνια από μπαμπού μακράς διαρκείας είναι ένα τέλειο πράσινο δώρο αυτόν τον Μάρτιο και με την τύχη των Ιρλανδών και του τυχερού μπαμπού στο πλευρό τους, ο παραλήπτης σας θα λατρέψει τον ισχυρό συνδυασμό που ποτέ δεν ήξερε ότι χρειαζόταν.

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα εκτιμήσουν το στοχαστικό δώρο και σίγουρα θα σας σκέφτονται με αγάπη κάθε φορά που τα βλέπουν. Ρίξτε μια ματιά σε όλα μας Λουλούδια του Αγίου Πατρικίου και στείλε λίγη τύχη φέτος.

Schreibe einen Kommentar