Γνωρίστε το Zera Gathing-Brown | Κολλεγιακή Ακαδημία Dr. Howard Fuller

5
Γνωρίστε το Zera Gathing-Brown |  Κολλεγιακή Ακαδημία Dr. Howard Fuller

Όταν η Zera Gathing-Brown επισκέφτηκε τον αρχικό χώρο του γυμνασίου της, έφερε ζωντανές αναμνήσεις.

Η Ιεραποστολική Βαπτιστική Εκκλησία New Hope στο West Roosevelt Drive χρησίμευσε ως το πρώτο σπίτι της Ακαδημίας του Δρ. Howard Fuller Collegiate. Όταν η Zera Gathing-Brown επισκέφτηκε τον αρχικό χώρο του γυμνασίου της, έφερε ζωντανές αναμνήσεις.

«Σε αυτές τις μικρές, μικρές τάξεις, συνηθίζαμε να ξεκινάμε τη μέρα μας», θυμάται ο Μπράουν. «Η σύνδεση ήταν πολύ σημαντική για εμάς, ειδικά σε αυτό το κτίριο. Είχαμε περίπου 150 μαθητές εκείνη την εποχή».

Η Brown κέρδισε το δίπλωμά της από το CEO Leadership Academy το 2010, το οποίο αργότερα άλλαξε το όνομά της σε Dr. Howard Fuller Collegiate Academy. Από τότε που αποφοίτησε, το όνομα του σχολείου άλλαξε, αλλά η αποστολή του όχι. Η Μπράουν απέκτησε πτυχίο στη λογιστική από το Grambling State University το 2014. Σήμερα, εργάζεται για τη Lexus Nexus ως λογιστική και οικονομική αναλύτρια.

«Θυμάμαι ότι διευρύναμε όλο αυτόν τον διαγωνισμό για να δούμε ποιος θα μπορούσε να γίνει δεκτός στα περισσότερα σχολεία». θυμάται ο Μπράουν. «Αυτό ήταν τεράστιο γιατί η δήλωση αποστολής αφορά την αποστολή μελετητών στο κολέγιο και μέσω αυτής».

Η Ζέρα διατηρεί μια ισχυρή σχέση με το πανεπιστήμιο της και θυμάται την τάξη της αποφοίτησής της ως «σφιχτά δεμένη».

«Ένιωθα ότι ανήκω εδώ», λέει ο Brown. «Έπρεπε να πάω εδώ μόνο ως δοκιμή, ήθελα πολύ να πάω στο Riverside. Ήρθα εδώ και μου άρεσε, οπότε έμεινα».

Η Μπράουν λέει ότι ένιωθε βαθιά συνδεδεμένη με τη σχολική κοινότητα, «Οι δάσκαλοι έλκονται κοντά σου και σε παίρνουν υπό την προστασία τους και σε καθοδηγούν και σου δίνουν συμβουλές. Ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ».

Η Zera αποδίδει σημαντικό μέρος της απόφασής της να φοιτήσει στο Grambling State University στην Denise Pitchford, την πρώτη διευθύντρια του σχολείου, «Οι δάσκαλοι πιστεύουν σε εσένα με τέτοιο τρόπο που αρχίζεις να πιστεύεις στον εαυτό σου και αρχίζεις να ονειρεύεσαι όνειρα που έπρεπε να ονειρευτείς πριν».

Schreibe einen Kommentar