Γνωρίστε τον Nazir Ali Powells | Κολλεγιακή Ακαδημία Dr. Howard Fuller

3
Γνωρίστε τον Nazir Ali Powells |  Κολλεγιακή Ακαδημία Dr. Howard Fuller

Ο Ναζίρ Αλί Πάουελς, ένας 20χρονος φοιτητής πρώτης γενιάς, θυμάται έντονα ότι η πρώτη του ανάμνηση από το γυμνάσιο του ήταν μια ανάμνηση ενθουσιασμού και σύνδεσης. Ήταν μια στιγμή που δεν θα ξεχνούσε ποτέ.

«Η πρώτη μου ανάμνηση από το σχολείο ήταν μια συνάντηση το πρωί της Παρασκευής. Οι άνθρωποι που έχουν πάει στο σχολείο γνωρίζουν τι περιλαμβάνει μια πρωινή συνάντηση της Παρασκευής. Ήταν συναρπαστικό. Δεν ένιωθα σχολείο. Ένιωσα σαν ένα άλλο σπίτι», θυμάται ο Ναζίρ.

Ο Nazir ήταν ακαδημαϊκός που ξεχώρισε κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του στο γυμνάσιο, συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Early College του σχολείου και κερδίζοντας πιστώσεις κολεγίου τόσο στο Milwaukee Area Technical College όσο και στο UW-Milwaukee.

«Θα πω ότι οι ακαδημαϊκοί ήταν διαφορετικοί στο HFCA γιατί κατά τη διάρκεια του νεώτερου έτους μου είχαμε χημεία MATC. Αυτή ήταν η πρώτη μου γεύση από ένα μάθημα κολεγίου», λέει ο Nazir. «Έμαθα τόσα πολλά για την ανθεκτικότητά μου και την αποφασιστικότητά μου να αποκτήσω πτυχίο κολεγίου».

Ο Ναζίρ είναι ευγνώμων που είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει και να γνωρίσει νέα μέρη και πολιτισμούς σε νεαρή ηλικία, «Όλες οι ευκαιρίες που μου δόθηκαν εδώ, να μπορώ να ταξιδέψω στον κόσμο σε νεαρή ηλικία. Δεν το θεωρώ δεδομένο γιατί αυτό είναι κάτι που ξέρω ότι οι άνθρωποι της ηλικίας μου δεν μπορούν να το βιώσουν».

Είχε επίσης την τύχη να γνωρίσει τη Μισέλ Ομπάμα όταν επισκέφτηκε το HFCA το 2018 και ήταν πραγματικά μια αξέχαστη εμπειρία για αυτόν, «δεν μπορούσα να σταματήσω να χαμογελάω».

Ως Πρέσβης Τεχνολογίας, ο Nazir ανέπτυξε την αναπτυξιακή του νοοτροπία και τις ηγετικές του δεξιότητες. Το πρόγραμμα Technology Ambassador είναι ένα συμμαθητικό πρόγραμμα που καθοδηγείται από μαθητές και παρέχει τεχνική υποστήριξη επιπέδου 1 σε περισσότερους από 350 μαθητές και το προσωπικό του σχολείου.

«Οι δεξιότητες που έμαθε ο Nazir ως Πρέσβης Τεχνολογίας του επέτρεψαν να μπει απρόσκοπτα στο ρόλο του Help Desk Manager σε μια περίοδο μεγάλης ανάγκης για το σχολείο κατά τη διάρκεια της πανδημίας», λέει ο William Attewell, ο οποίος διαχειρίζεται την τεχνολογία στο σχολείο και είναι ο μέντορας του Nazir. . «Η ικανότητά του να προσαρμόζεται, να λύνει προβλήματα και να ξεπερνά τα εμπόδια που του παρουσιάζονται είναι εμπνευσμένη».

Φέτος, ο Nazir βρέθηκε να κάνει τη στροφή από καθοδηγούμενο σε μέντορα, μοιράζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία του με την επόμενη γενιά φοιτητών και Πρεσβευτές Τεχνολογίας.

«Πραγματικά αισθάνομαι ότι το μεγαλύτερο κομμάτι για μένα που βρίσκομαι στο κτίριο είναι να δείχνω τα παιδιά. Θέλω να είμαι μια φυσική αντιπροσώπευση που μπορείς να επιμείνεις στο κολέγιο και να είσαι επιτυχημένος». εξηγεί ο Ναζίρ. «Το ξέρω γιατί κάθισα στα ίδια παπούτσια, όχι πολύ καιρό πριν».

Schreibe einen Kommentar