Γνωρίστε τη Νέα μας Ομάδα συγκέντρωσης χρημάτων!

5
Γνωρίστε τη Νέα μας Ομάδα συγκέντρωσης χρημάτων!

Θέλουμε να γιορτάσουμε τους Εθελοντές μας για τη συγκέντρωση χρημάτων στο oikos International. Αυτά τα άτομα έχουν ενωθεί μαζί μας από διαφορετικά υπόβαθρα με ενδιαφέρον να βοηθήσουν να διευρύνουμε τον αντίκτυπό μας και να βελτιώσουμε τις προσπάθειές μας για συγκέντρωση κεφαλαίων. Στον οίκο, δίνουμε στους νέους ηγέτες μας την ευκαιρία να αναπτύξουν ευκαιρίες και να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Στον Κύκλο συγκέντρωσης κεφαλαίων, οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε αρχικά τόσο μεγάλη εμπειρία σε όλους τους τομείς όπως η συγγραφή επιχορηγήσεων, η πληθοχρηματοδότηση, η διαχείριση δωρητών ή η οικοδόμηση σχέσεων. Γι‘ αυτό στο oikos καλλιεργούμε την ατμόσφαιρα της μάθησης κάνοντας και δίνοντας την ευκαιρία να δημιουργήσουμε νέα συστήματα και τρόπους εργασίας και αυτό από μόνο του είναι πολύτιμο από άποψη γνώσης και εμπειρίας.

Με τη βοήθεια αυτών των καταπληκτικών ανθρώπων βοηθάμε την oikos να βρει τη χρηματοδότηση που χρειάζεται για να κάνει πραγματικότητα όλη τη δουλειά μας. Με την εργασιακή ηθική και την ορμή των εθελοντών μας προσεγγίζουμε το δίκτυό μας και μοιραζόμαστε ιστορίες από τις ζωές που αγγίζουμε. Θα θέλαμε τη βοήθειά σας σε αυτό. Εάν θέλετε να μας βοηθήσετε να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τη συγκέντρωση κεφαλαίων και τη διεύρυνση των προσπαθειών μας, ελάτε μαζί μας ως σύμβουλος ή συνεργάτης εθελοντής.

Θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας;

Αποκτήστε πρακτική εμπειρία στη συγκέντρωση κεφαλαίων μπαίνοντας στην ομάδα του oikos. Εκτιμούμε την εθελοντική εργασία και θέλουμε να προσφέρουμε στους εθελοντές μας μια μαθησιακή και αναπτυσσόμενη εμπειρία.

Εδώ είναι η ομάδα μας των εθελοντών συγκέντρωσης κεφαλαίων. Είμαστε πολύ περήφανοι για τη δουλειά τους και γιορτάζουμε που μοιράζονται τη στάση και τις δεξιότητές τους μαζί μας.

Arianna Gnecco

Η Arianna είναι μια Ιταλίδα φοιτήτρια που σπουδάζει Digital Business στη Βαλένθια. Δεν είναι ξένη στον εθελοντισμό, έχει συγκεντρώσει αρκετή εμπειρία σε όλο τον κόσμο, συνοδευόμενη από αποφασιστικότητα να μάθει και να γνωρίσει νέους ανθρώπους και κουλτούρες. Διδάσκοντας ιταλικά και αγγλικά σε άλλους, το ταξίδι της την οδήγησε σε όλο τον κόσμο, κυρίως στη Βραζιλία, όπου είχε την ευκαιρία να εργαστεί σε μια ΜΚΟ με έδρα το Σάο Πάολο. Η εμπειρία της έχει διδάξει να είναι ευέλικτη, προσαρμοστική και προορατική απέναντι στην αλλαγή, καθώς και να εκτιμά τη συνεργασία και την ομαδική εργασία. Η Arianna πιστεύει ότι το oikos θα της δώσει τα εργαλεία και τους συντρόφους στο ταξίδι για να δημιουργήσει ένα ουσιαστικό αντίκτυπο. Πιστεύει στη δύναμη της ομαδικής εργασίας στην αλλαγή, με την ανάγκη ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος που φέρνει κοντά ανθρώπους, τεχνολογία και ψηφιακή καινοτομία για να δημιουργήσει αντίκτυπο. Με τέτοιο κίνητρο, είμαστε σίγουροι ότι η Arianna θα ταιριάζει στην ομάδα μας και ανυπομονούμε να τη δούμε να μεγαλώνει!

Εμανουέλε Αριγκόνι

Ο Emanuele είναι Ιταλός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Bocconi με πάθος με τις επιχειρήσεις, αλλά και με τα ρολόγια και το τένις. Όταν έκανε αίτηση για την ομάδα μας για τη συγκέντρωση κεφαλαίων, ο Emanuele ήταν αποφασισμένος να συμμετάσχει σε ένα εθελοντικό έργο, πρόθυμος να μάθει νέα πράγματα ενώ γνωρίζει νέους ανθρώπους. Εκτός από το να φέρει τη δική του εμπειρία στην ομάδα μας, είναι πολύ χαρούμενος που συνεργάζεται σε μια ομάδα, αναπτύσσει τις δικές του ηγετικές ικανότητες και πολλά άλλα πράγματα, μαζί με την ευκαιρία να εξασκήσει και τα αγγλικά του σε επαγγελματικό περιβάλλον. Αυτό που τράβηξε τον Εμανουέλε στον οίκο ήταν η σημασία και η αξία της βιωσιμότητας, η οποία βρίσκεται στον πυρήνα του οργανισμού μας. Λαμβάνοντας μέρος στο έργο της ομάδας μας για τη συγκέντρωση κεφαλαίων, ελπίζει να συμβάλει στο να επιστήσει την προσοχή τους στη βιωσιμότητα και στην εφαρμογή της στη σύγχρονη διαχείριση. Ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την παρουσίαση της αποστολής και του οράματός μας σε διάφορες εταιρείες, δεν έχουμε αμφιβολία ότι ο Emanuele θα έχει πολλές ευκαιρίες για να το κάνει.

Jana Merz

Η Jana είναι φοιτήτρια με έδρα το St. Gallen, με αρκετά κοσμοπολίτικο υπόβαθρο, με ελβετική και νεπαλέζικη καταγωγή, έχει ζήσει και σπουδάσει στο παρελθόν στη Μοζαμβίκη και σχεδιάζει να ξεκινήσει το πτυχίο της στο Ηνωμένο Βασίλειο φέτος. Παρά τις σπουδές της προσανατολισμένες στη Βιολογία, είναι παθιασμένη με την κοινωνικοοικονομική πτυχή της βιωσιμότητας, την οποία ελπίζει να ακολουθήσει επιστημονικά. Ένας από τους πολλούς τέτοιους μαθητές από την κοινότητά μας που έχουν ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών ενδιαφερόντων, που θέλουν να δοκιμάσουν τον εαυτό τους και να μάθουν για νέα, μερικές φορές πολικά αντίθετα θέματα. Φυσικά, ως μέλος της Ομάδας Ερανικού του oikos, θα βρίσκεται συχνά στην παρέα τέτοιων μαθητών και θα απολαμβάνει την ευκαιρία να αναπτύξει την εμπειρία της. Από την άλλη, είμαστε πολύ πρόθυμοι να δούμε τη συναρπαστική και μοναδική προοπτική που φέρνει η Jana στην ομάδα μας!

Μαχμούντ Ναγκέμπ

Ο Mahmoud είναι ένας φιλόδοξος φοιτητής από την Αίγυπτο, που σπουδάζει Οικονομικά και Επενδύσεις στο Πανεπιστήμιο Heliopolis, μαζί με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών ZUYD. Ανυπομονούμε πολύ να δούμε τη συνεισφορά του στην Ομάδα μας για τη συγκέντρωση χρημάτων, καθώς φέρνει μαζί του μεγάλη εμπειρία. Προηγουμένως, εργάστηκε ως οικονομικός διευθυντής στην CESIM, οικονομικός αναλυτής για αιγυπτιακές τράπεζες στο Πανεπιστήμιο του Heliopolis, μαζί με θητείες στη διαχείριση έργων και εκστρατειών μάρκετινγκ. Ο Mahmoud φέρνει επίσης τις εκπληκτικές του επιχειρηματικές δεξιότητες, και για τον oikos, μια πολύ πολύτιμη προοπτική που προέρχεται από μια πόλη και μια περιοχή στην οποία η oikos άρχισε να κερδίζει παρουσία μόλις τα τελευταία χρόνια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Mahmoud στην ομάδα μας, με τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία του και ανυπομονούμε να δούμε πώς αυτή η νέα εμπειρία διαμορφώνει περαιτέρω την καριέρα του.

Margareth Conceicao

Η Margareth είναι η Βραζιλιάνα εθελόντριά μας με πλούσιο υπόβαθρο στις Χρηματοοικονομικές Αγορές, με πιστοποιητικά στους τομείς των Περιβαλλοντικών, Κοινωνικών, Κυβερνητικών (ESG) και Impact Investing. Εργάζεται στη σύνδεση επενδυτών με καινοτόμες και εντυπωσιακές νεοφυείς επιχειρήσεις, γεγονός που καθιστά τις δεξιότητές της μια πολύ σημαντική προσθήκη στις προσπάθειές μας για συγκέντρωση κεφαλαίων. Για τη Margareth, η ένταξή της στην Ομάδα μας για τη συγκέντρωση χρημάτων είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να ενταχθεί σε μια μοναδική κοινότητα φοιτητών που αλλάζουν και είναι πρόθυμη να δει τη συνεισφορά της στο πρόγραμμα του οργανισμού μας μακροπρόθεσμα. Είναι πολύ παθιασμένη με τις συνεργατικές και πολυπολιτισμικές ομάδες και της αρέσει να είναι μέρος ενός ανθρωποκεντρικού χώρου εργασίας, γεγονός που καθιστά την απόφασή της να ενταχθεί στην ομάδα μας μια πολύ καλή επιλογή. Με την ευκαιρία να εξασκήσει τις δεξιότητές της σε ένα νέο περιβάλλον, πιστεύουμε ότι θα είναι επίσης μια περαιτέρω ευκαιρία μάθησης και μια πολύτιμη εμπειρία.

Ξέρω τον Yusuf Adamu

Η Sani είναι πτυχιούχος Νοσηλευτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Bayero στο Κάνο της Νιγηρίας, κοσμώντας τον τίτλο του Πρεσβευτή Αειφορίας – ως παράγοντας που προωθεί τους SDGs. Είναι υπέρμαχος της εκπαίδευσης γυναικών και κοριτσιών στην κοινότητά του, προωθώντας την ενδυνάμωση και την εκπαίδευση των γυναικών, μαζί με τη δράση για το κλίμα και τους ΣΒΑ συνολικά. Η Sani φέρνει μια πλούσια εμπειρία στην Ομάδα μας για τη συγκέντρωση χρημάτων, τον διοικητικό γραμματέα στο YMBS και έναν εκτελεστικό διευθυντή της Κοινοπραξίας Παγκόσμιας Ανάπτυξης. Με επιχειρηματικό πνεύμα, η Sani ίδρυσε την MM Takalmawa Global Concept, αλλά έχει επίσης εμπειρία στη διδασκαλία, το συντονισμό και τη διαχείριση διαφορετικών έργων. Είναι παθιασμένος με τη βιωσιμότητα, αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και την περιπέτεια. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με τη γνώση και την εμπειρία στη Δυτική Αφρική και στη Δυτική Αφρική, που φέρνει η Sani στην ομάδα μας και ελπίζουμε ότι θα δούμε την κοινότητα του oikos να αναπτύσσεται στην περιοχή.

Schreibe einen Kommentar