Γιορτάστε ένα ζώδιο Καρκίνου με λουλούδια

0
Γιορτάστε ένα ζώδιο Καρκίνου με λουλούδια

Είναι το τέλος της βασιλείας των Διδύμων και η αρχή του ζωδίου του Καρκίνου στις 21 Ιουνίου και αυτός ο μήνας θα ανοίξει χώρο για συναισθήματα. Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για το ότι είναι τα πιο συναισθηματικά από όλα τα ζώδια και εξαιτίας αυτού, θεωρούνται επίσης τα πιο συμπονετικά και αγαπησιάρικα. Διαπιστώνεται ότι είναι υπομονετικοί, κοινωνικοί και έχουν μια ευέλικτη συμπεριφορά.

Με όλα αυτά τα υπέροχα χαρακτηριστικά, ποιος δεν θα ήθελε να γιορτάσει ένα άτομο κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου; Αν ψάχνετε να κάνετε δώρο σε ένα ιδιαίτερο ζώδιο του νερού στη ζωή σας, ένα μπουκέτο με α Καρκίνος ζωδιακό λουλούδι μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Τα λουλούδια δεν είναι μόνο υπέροχα, αλλά ένας εξαιρετικός τρόπος για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν ψάχνετε για το τέλειο Καρκίνος ζωδιακό λουλούδιορίστε τα αγαπημένα μας μπουκέτα που πρέπει να εξετάσετε:

Το Sapphire Sunrise της Teleflora

Μια ανάσα φρέσκου αέρα και ηλιοφάνειας, αυτό το μπουκέτο είναι βέβαιο ότι θα χαρίσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του ξεχωριστού σας ατόμου. Περιλαμβάνει κίτρινους ασιατικούς κρίνους, κίτρινα αλστρομέρια, κίτρινα γαρίφαλα, μπλε δελφίνιο, πράσινα χρυσάνθεμα με σπρέι με κουμπιά και μπλε στατικό sinuata, όπως τονίζεται με φτέρη σπαθιού, σπειροειδή ευκάλυπτο, ευκάλυπτο με σπόρους και huckleberry.

Το πιο λατρεμένο μπουκέτο της Teleflora

Μια ανάσα φρέσκου αέρα και φωτός, αυτό το μπουκέτο είναι βέβαιο ότι θα χαρίσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του ξεχωριστού σας ατόμου. Περιλαμβάνει κρεμ τριαντάφυλλα, λευκό λαρκάδικο, ζωμό ροδάκινου, λευκή αλστρομέρια και λευκό κερί — διατεταγμένα με διαφοροποιημένο pittosporum, φύλλο λεμονιού και σπειροειδή ευκάλυπτο. Αυτά τα κρεμώδη άνθη και τα πλούσια πράσινα είναι οι τέλειες επιλογές για να εκφράσετε τη λατρεία σας για τον ιδιαίτερο ζωδιακό κύκλο του Καρκίνου στη ζωή σας.

Ροδάκινο και λευκά λουλούδια γεμίζουν ένα δοχείο από μπαμπού

Η χαρούμενη ανθοδέσμη δώρου της Teleflora

Αν ψάχνατε για το Καρκίνος ζωδιακό λουλούδι αυτό είναι ακριβώς το σωστό για το αγαπημένο σας ζώδιο του νερού, αυτή η μοντέρνα διάταξη είναι βέβαιο ότι θα κάνει εξαιρετική εντύπωση. Αποτελείται από ροζ ασιατικά κρίνα, ανοιχτό κίτρινο τριαντάφυλλο, καυτά ροζ γαρίφαλα, μινιατούρα κίτρινα γαρίφαλα, ζωμό λεβάντας και κηρόσπιτο λεβάντας, τονισμένα με λαμπερό και γκρεβίλια. Αυτά τα λουλούδια που παραδίδονται στο διασκεδαστικό γυάλινο βάζο της Teleflora, σίγουρα θα εκτιμηθούν από τον αγαπημένο σας Καρκίνο.Φωτεινά τριαντάφυλλα και κρίνα γεμίζουν ένα ροζ βάζο

Μπουκέτο με ευχές για τα γενέθλια της Teleflora

Αυτή η διάταξη είναι ζωντανή και είναι ένα υπέροχο δώρο για κάθε περίσταση, ειδικά για γενέθλια. Το μπουκέτο περιλαμβάνει ροζ τριαντάφυλλα, μωβ κοντάκι, σκούρα ροζ γαρίφαλα, χρυσάνθεμα με σπρέι λεβάντας, μινιατούρα γαρίφαλα λεβάντας και μωβ sinuata static — διατεταγμένα με διαφοροποιημένο pittosporum και φύλλο λεμονιού — που παραδίδονται στο Birthday Celebration Bowl της Teleflora. Αν γιορτάζετε έναν γλυκό και τρυφερό Καρκίνο αυτόν τον μήνα, αυτά τα λουλούδια γενεθλίων μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε! Ροζ και μωβ λουλούδια γεμίζουν ένα δοχείο γενεθλίων

Φέρνουμε τα πιο φρέσκα διαθέσιμα λουλούδια κατευθείαν στην πόρτα σας για διάφορες γιορτές και περιστάσεις – όλα τακτοποιημένα και παραδομένα από ντόπιους ανθοπώλες έτοιμα να τα απολαύσετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλα μας λουλούδια σήμερα για να βρεις το τέλειο Καρκίνος ζωδιακό λουλούδι και συμπληρωματικό μπουκέτο για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Schreibe einen Kommentar