Γιατί χρησιμοποιούμε το Owens Corning

2
Γιατί χρησιμοποιούμε το Owens Corning

Αποδεδειγμένο ρεκόρ αριστείας

Το Owens Corning είναι ένα όνομα που είναι συνώνυμο της αριστείας στον κατασκευαστικό κλάδο εδώ και δεκαετίες. Με ιστορία που χρονολογείται από το 1938, η εταιρεία παρέδιδε με συνέπεια προϊόντα υψηλής ποιότητας που αντέχουν τα πιο σκληρά στοιχεία. Αυτό το ιστορικό αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής τους στην ποιότητα, την καινοτομία και την ανθεκτικότητα.

Καινοτόμος Τεχνολογία

Σε έναν κλάδο που συνεχώς εξελίσσεται, η Owens Corning παραμένει στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας. Η αφοσίωσή τους στην έρευνα και την ανάπτυξη οδήγησε στη δημιουργία υλικών στέγης αιχμής που ξεπερνούν τις παραδοσιακές επιλογές. Από προηγμένες λύσεις μόνωσης έως βότσαλα στέγης που έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες, η δέσμευση της Owens Corning να παραμένει μπροστά από την καμπύλη ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις αξίες της εταιρείας μας.

Ανώτερη Ανθεκτικότητα

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η εταιρεία στέγης μας εμπιστεύεται τα προϊόντα Owens Corning είναι η απαράμιλλη αντοχή τους. Τα υλικά στέγης αντιμετωπίζουν ένα μπαράζ προκλήσεων, από την αδιάκοπη έκθεση στον ήλιο έως τις έντονες βροχές, τις ανεμοθύελλες, ακόμη και το χαλάζι. Τα προϊόντα Owens Corning έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για να αντέχουν αυτές τις προκλήσεις, παρέχοντας στους ιδιοκτήτες σπιτιού ήσυχο ότι οι στέγες τους θα παραμείνουν δομικά σταθερές για τα επόμενα χρόνια.

Αισθητικά ευχάριστες επιλογές

Ενώ η λειτουργικότητα και η ανθεκτικότητα είναι πρωταρχικής σημασίας, η αισθητική παίζει επίσης κρίσιμο ρόλο στη στέγη. Η Owens Corning προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από βότσαλα στέγης σε διάφορα στυλ και χρώματα, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες σπιτιού να βρουν το τέλειο ταίρι για το αρχιτεκτονικό στυλ του σπιτιού τους. Αυτή η ευελιξία διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας όχι μόνο επωφελούνται από ανώτερα υλικά αλλά και επιτυγχάνουν την επιθυμητή ελκυστικότητα.

Αειφορία και Ενεργειακή Απόδοση

Καθώς η παγκόσμια συνειδητοποίηση των περιβαλλοντικών ζητημάτων συνεχίζει να αυξάνεται, η βιωσιμότητα έχει γίνει βασικός παράγοντας στις κατασκευές. Η Owens Corning συμμερίζεται αυτήν την ανησυχία και έχει λάβει μέτρα για να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις τους. Πολλά από τα προϊόντα στέγης τους έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ενεργειακή απόδοση, βοηθώντας τους ιδιοκτήτες σπιτιού να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας και να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα.

Εγγύηση και υποστήριξη

Η Owens Corning υποστηρίζει τα προϊόντα της με κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις που παρέχουν στους πελάτες μας πρόσθετη ασφάλεια. Ως εταιρεία στεγών, εκτιμούμε την ικανοποίηση των πελατών μας και η διασφάλιση που συνοδεύει τις εγγυήσεις της Owens Corning ενισχύει την εμπιστοσύνη μας στα προϊόντα που εγκαθιστούμε.

*Η Novalis Roofing and Siding υποστηρίζει την εργασία μας και την εγγύηση OC με 50 χρόνια εγγύηση.

Schreibe einen Kommentar