Γιατί ο Dax Shepard και η Kristen Bell αποκαλούν τη γονεϊκότητα ως «Πιο μεταμορφωτική εμπειρία»

0
Γιατί ο Dax Shepard και η Kristen Bell αποκαλούν τη γονεϊκότητα ως «Πιο μεταμορφωτική εμπειρία»

Δημοσίευση: 24 Μαρτίου 2023

Dax Shepard/Instagram

Γιατί ο Dax Shepard και η Kristen Bell αποκαλούν το Parenthood «Πιο μεταμορφωτική εμπειρία».

Από το Movieguide® Contributor

Η ηθοποιός του FROZEN, Kristen Bell και ο σύζυγός της, Dax Shepard, συζήτησαν πρόσφατα τις χαρές και τους αγώνες της ανατροφής των παιδιών στο συνέδριο SXSW.

«Όταν έχω αποτυχίες στη ζωή, επιστρέφω σπίτι και εξακολουθώ να είμαι μπαμπάς», σκέφτηκε ο Σέπαρντ. «Είναι η πιο μεταμορφωτική εμπειρία. Μπορείτε να αισθανθείτε ότι είναι ο λόγος που είστε εδώ».

Ο Σέπαρντ και η Μπελ έχουν δύο κόρες, τον Λίνκολν, 9, και τη Δέλτα, 8, που φέρνουν πολλές «κωμικές εκπλήξεις».

«Είναι σαν να ζεις σε ταινία του Τζιμ Κάρεϊ», Μπελ γελασα. «Χθες, έπρεπε να πω δυνατά: «Θα μπορούσατε, σας παρακαλώ, να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την οδοντόβουρτσά μου για να πλύνετε τα πόδια σας; Είπα ότι. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έλεγα αυτή τη φράση, αλλά εδώ είμαστε».

Ο Σέπαρντ μοιράστηκε πώς του αρέσει να βλέπει τις κόρες του να αναπτύσσουν τη δική τους προσωπικότητα.

«Δημιουργούν νέες ιδέες και σκέψεις. Και έτσι υπάρχουν δύο πιο ενδιαφέροντες άνθρωποι στο σπίτι που υπολογίζουν τον κόσμο διαφορετικά από εμάς και μπορούν να το επικοινωνήσουν τώρα», είπε ο podcaster ARMCHAIR EXPERT. «Και είναι πραγματικά διασκεδαστικό να έχεις περισσότερες προοπτικές τριγύρω. Γίνονται περισσότερο σαν αδέρφια για μένα».

Παρά όλες τις χαρές της γονεϊκότητας, ο Shepard κατανοεί την ανάγκη των γονέων να έχουν κοινότητα και η «συζήτηση ενηλίκων» είναι «κρίσιμη».

«Όλοι έχουν αυτές τις μικρές προκλήσεις, μερικοί έχουν μεγαλύτερες. Και νομίζω ότι είναι απλώς παρήγορο να γνωρίζουμε ότι ο αγώνας είναι κάπως παγκόσμιος», συλλογίστηκε ο Σέπαρντ. «Μπορεί να κοιτάτε τους φίλους σας και να νομίζετε ότι είναι φανταστικοί γονείς και να μην δίνετε στον εαυτό σας την ίδια χάρη».

«Έχω καλέσει φίλες ή μαμάδες φίλες που είχα σε στιγμές άγχους, μόνο και μόνο για να έρθω και να διαχέω την ενέργεια στο σπίτι. Θα μπορούσε να είναι τόσο απλό», πρόσθεσε η Μπελ.

Παρά τους αγώνες που έρχονται με την ανατροφή των παιδιών, „[N]κάτι συγκρίνεται με το να είσαι μπαμπάς», είπε ο Σέπαρντ αποκάλυψε. «Είναι το σπουδαιότερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ».

Το Movieguide® είχε αναφέρει στο παρελθόν την απόφαση του ζευγαριού να μην αφήσουν τις κόρες τους να έχουν χρόνο στην οθόνη:

Ενώ πολλές οικογένειες προσπαθούν να καταλάβουν πώς να ρυθμίσουν τον χρόνο οθόνης, «Δεν έχουμε πρόβλημα με το τηλέφωνο γιατί δεν είναι στο μείγμα», εξήγησε ο Σέπαρντ. „Και τα iPod δεν είναι, τα iPad δεν είναι στη μίξη και τα βιντεοπαιχνίδια.“

Έχει δύο κόρες με την Μπελ — τον Λίνκολν, 9, και τη Δέλτα, 7.

Συνέχισε, «Λοιπόν, υπάρχουν τρία πράγματα στο σπίτι μου που δεν συμβαίνουν — αυτά τα πράγματα. Και διαμαρτύρονται για αυτό όλη την ώρα: «Ο τάδε το κατάλαβε». Και λέω, „Ναι, αλλά πρέπει να κολυμπήσεις στην πισίνα και έχεις ένα ποδήλατο χώμα“.

Ο Σέπαρντ εξήγησε ότι αυτός και η Μπελ θέλουν οι κόρες τους να ξέρουν ότι ο «κόσμος είναι τεράστιος» και δεν θέλουν να «τον μειώσει σε οθόνη επτά ιντσών».

Είπε ότι οι κόρες του το βρίσκουν «απογοητευτικό», αλλά έχει μια αρκετά καλή επιστροφή.

«Κοίτα, μπορείς να παίξεις με αυτό στο σπίτι του φίλου σου», εξήγησε ο ηθοποιός. «Δεν λέω ότι δεν μπορείτε να παίξετε βιντεοπαιχνίδια όταν βγαίνετε έξω στον κόσμο. Κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά δεν συμβαίνει εδώ».

Τώρα περισσότερο από ποτέ βομβαρδιζόμαστε από το σκοτάδι στα μέσα ενημέρωσης, τις ταινίες και την τηλεόραση. Το Movieguide® έχει αντεπιτεθεί για σχεδόν 40 χρόνια, δουλεύοντας στο Χόλιγουντ για να προωθήσει το αναζωογονητικό και θετικό περιεχόμενο. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου για να επηρεάσουμε και να εξαργυρώσουμε την ψυχαγωγία για τον Ιησού. Ωστόσο, το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Χόλιγουντ είσαι εσύ. Ο θεατής.

Ό,τι ακούς, βλέπεις και διαβάζεις έχει δύναμη. Το Movieguide® θέλει να σας δώσει τους πόρους για να ενδυναμώσετε το καλό και το όμορφο. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με μόλις 7 $. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να στηρίξετε τη διακονία μας με ένα μηνιαίο δώρο. Ευχαριστώ.

Το Movieguide® είναι ένα 501c3 και όλες οι δωρεές εκπίπτουν φόρου.

Σας αρέσουν τέτοια άρθρα; Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, συνεντεύξεις και κριτικές ταινιών για οικογένειες:

Schreibe einen Kommentar