Γίνετε μέλος της Νέας Γενιάς Υπεύθυνων Ηγετών: Κάντε αίτηση τώρα για το LEAP YOUth

3
Γίνετε μέλος της Νέας Γενιάς Υπεύθυνων Ηγετών: Κάντε αίτηση τώρα για το LEAP YOUth

Μια νέα γενιά υπεύθυνων ηγετών αρχίζει να διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή, καθώς οι μαθητές στην Κοινότητα του οίκου ετοιμάζονται να ξεκινήσουν το LEAP YOUth ταξίδι τους – και μπορείτε να συμμετάσχετε μαζί τους!

Οι αιτήσεις για την κοόρτη 2023 του εμβληματικού μας προγράμματος LEAP YOUth είναι ανοιχτές έως τις 31 Ιανουαρίου, με το πρόγραμμα να ξεκινά τον Φεβρουάριο. Ως μέρος του, κατά τους επόμενους δέκα μήνες, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για την ηγεσία και να γίνετε υπεύθυνος ηγέτης μέσα από προσεκτικά μελετημένες πρακτικές και δραστηριότητες που θα σας εξοπλίσουν με ένα σύνολο δεξιοτήτων και γνώσεων που χρειάζεστε για μελλοντικός.

Εξίσου σημαντικό – θα γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, θα βουτήξετε βαθιά στον κόσμο των εσωτερικών σκέψεων και συναισθημάτων, αποκτώντας μια διαφορετική οπτική που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που συνδέεστε με τον εαυτό σας και τους άλλους. Μέσω των πέντε ενοτήτων του: σκέψη, σχέση, ύπαρξη, συνεργασία και δράση, το LEAP YOUth σας προσφέρει μια εμπειρία που ανοίγει το μυαλό και την καρδιά, προετοιμάζοντάς σας να ενεργήσετε μόνοι σας και να εμπνεύσετε άλλους να φέρουν την αλλαγή.

Πώς μοιάζει το ταξίδι LEAP YOUth;

Το πρόγραμμα είναι δέκα μήνες, χωρισμένο σε πέντε ενότητες, με το καθένα να εστιάζει για περίπου δύο μήνες. Κατά τη διάρκεια του θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε διαδικτυακά σεμινάρια και εργαστήρια, σχεδιασμένα και φιλοξενούμενα από ειδικούς, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σχετικών θεμάτων. Κάθε συμμετέχων συμμετέχει σε μια ομάδα συνομηλίκων με έναν ειδικό συντονιστή, παρακολουθώντας τακτικές συναντήσεις και χώρους μάθησης που χτίζονται γύρω από διάφορες ομαδικές δραστηριότητες.

Σε ατομικό επίπεδο, έχετε τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με επαγγελματίες 1-on-1 προπονητές που σας βοηθούν στην προσωπική σας ανάπτυξη και στην αντιμετώπιση των προκλήσεων με απόλυτη εμπιστευτικότητα. Το πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσετε και να διευκολύνετε τις συνεδρίες mini LEAP με ό,τι έχετε μάθει στο σπίτι σας, επαγγελματικό ή οποιοδήποτε άλλο περιβάλλον. Υπάρχουν δύο επιτόπιες συναντήσεις, όπου θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τους συναδέλφους συμμετέχοντες αυτοπροσώπως, να συνδεθείτε και να κάνετε φίλους για μια ζωή.

Τι μπορεί να κάνει το LEAP YOUth για εσάς;

Το LEAP YOUth σας διαμορφώνει σε έναν υπεύθυνο ηγέτη, διεγείροντας την αυτογνωσία σας και ενθαρρύνοντας την κριτική σκέψη, με μια προσέγγιση που συχνά λείπει στη σύγχρονη επίσημη εκπαίδευση. Σας παρέχει τις ικανότητες και τις ιδιότητες ενός ηγέτη κατάλληλου για έναν βιώσιμο κόσμο, με επίγνωση του ρόλου των εσωτερικών διαστάσεων που μπορούν να εμπνεύσουν και να κινητοποιήσουν άλλους για να δημιουργήσουν μια αλλαγή στον κόσμο.

Αποφοιτώντας από το πρόγραμμα LEAP YOUth θα κερδίσετε ένα ειδικό πιστοποιητικό και θα έχετε τη δυνατότητα να παραμείνετε αφοσιωμένοι στο πρόγραμμα διευκολύνοντας και καθοδηγώντας τις μελλοντικές γενιές LEAPers. Η περαιτέρω συνέχιση του ταξιδιού σας ως συντονιστής ή προπονητής θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο προσωπικής ανάπτυξης – LEAP Life.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε αίτηση;

Το LEAP YOUth δημιουργήθηκε προσεκτικά για να δημιουργήσει μια απήχηση ως πρόγραμμα στο σύνολό του. Ωστόσο, αναγνωρίζουμε ότι έχετε επίσης μια ζωή εκτός του ίδιου του προγράμματος ή για διαφορετικούς λόγους απλά δεν μπορείτε να δεσμευτείτε στο 100% του προγράμματος. Αυτό δεν θα πρέπει να σας αποθαρρύνει από το να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα, επομένως σας προσφέρουμε κάποια ευελιξία όσον αφορά μια λογική και αποτελεσματική δέσμευση προκειμένου να αποφοιτήσετε και να αποκτήσετε το πιστοποιητικό σας. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό στη φόρμα αίτησης.

Ενδιαφερόμενος? Κάντε αίτηση για να συμμετάσχετε στην επόμενη κοόρτη του LEAP YOUth συμπληρώνοντας Αυτή η μορφή.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για το LEAP YOUth.

Schreibe einen Kommentar