Βοηθήστε τους ανθρώπους να ξέρουν „Δεν είμαι μόνος“

1
Βοηθήστε τους ανθρώπους να ξέρουν „Δεν είμαι μόνος“

Δημοσίευση: 27 Μαρτίου 2023

Φωτογραφία από το Instagram της Tasha Layton

Η Christian Singer Tasha Layton κυκλοφορεί το βιβλίο: Βοηθήστε τους ανθρώπους να ξέρουν «Δεν είμαι μόνος»

Από το Movieguide® Contributor

Η χριστιανή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Tasha Layton μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο, „Look What You’ve Done“.

Το βιβλίο – επίσης ο τίτλος του δημοφιλούς σινγκλ της – περιγράφει λεπτομερώς τη ζωή της Layton στις περιοδείες και την οικογένεια ταχυδακτυλουργών.

«Λοιπόν, αρκετά ενδιαφέρον, πολλά από το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου που έγραψα πριν από χρόνια, πριν καν κάνω παιδιά, είχα αρχίσει να γράφω ιστορίες», είπε ο Λέιτον. κοινόχρηστο. «Ένιωσα σαν να είχα ζήσει σε 10 ζωές. Έτσι, άρχισα να γράφω ιστορίες όπου υπήρχε ίσως κάτι ενδιαφέρον για τη ζωή μου, αλλά κάτι που μου είχε δείξει ο Θεός εκείνη τη σεζόν. Και μόλις άρχισα να τα γράφω για να μην ξεχάσω.

Συνέχισε, «Και μετά με τον καιρό, αυτό μεγάλωσε σε 40 μερικές χιλιάδες λέξεις. Και ήμουν σαν, εντάξει, ίσως υπάρχει κάτι σε αυτό. Τότε ήταν που πέρυσι τα συγκεντρώσαμε όλα αυτά με τρόπο που ήταν προσβάσιμος για τον αναγνώστη. Το λατρεύω γιατί είναι μικρά κεφάλαια που μπορείτε να σηκώσετε και να αφήσετε πίσω, και λίγο από τη ζωή μου συναντά την ψυχολογία, συναντά τη γραφή. Είναι σαν τα απομνημονεύματα να συναντούν τη λατρεία».

Η Λέιτον είπε ότι ήταν «ευάλωτη» στο βιβλίο, λέγοντας «πράγματα που πίστευα ότι θα βοηθούσαν τους ανθρώπους». Η τραγουδίστρια μοιράστηκε στιγμές που η πίστη τη βοήθησε να ξεφύγει από καταστάσεις και άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόταν για τον εαυτό της.

Νομίζω ότι όταν είσαι απόλυτα ειλικρινής για την ιστορία σου, αυτό είναι το πράγμα που βοηθάει πραγματικά τους ανθρώπους. Αυτό είναι που βοηθά τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι δεν είμαι τρελός και δεν είμαι μόνος,“ αυτή πρόσθεσε.

«Νομίζω ότι όταν βίωσα την αλήθεια του Θεού να αντικαθιστά τα ψέματα στη ζωή μου, ένιωσα την αγάπη του με τρόπο που δεν είχα νιώσει ποτέ πριν», εξήγησε.

«Ήξερα ότι με αγαπούσε. Ήξερα ότι με λάτρευε. Λάτρευε την τραγουδιστική μου φωνή. Αγαπούσε όταν Τον λάτρευα, όταν οδηγούσα τη λατρεία, όλα τα πράγματα που είχα στην καρδιά μου να κάνω. Ένιωσα μια ελευθερία να κάνω όπως ποτέ άλλοτε γιατί ήξερα πώς ένιωθε ο Θεός για μένα. Και αυτό ειλικρινά άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο άρχισα να συμπεριφέρομαι στους άλλους ανθρώπους γιατί όταν ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπά ο Θεός, τότε αρχίζεις να αναγνωρίζεις πόσο αγαπά τους άλλους ανθρώπους», κατέληξε.

Η Λέιτον έχει μιλήσει συχνά για τον αντίκτυπο που είχε ο Θεός στη ζωή της. Movieguide® προηγουμένως έχουν αναφερθεί:

Η χριστιανή μουσικός Tasha Layton σκέφτηκε την καριέρα της αφού έλαβε υποψηφιότητα για το τραγούδι της χρονιάς στα Dove Awards 2022.

«Αισθάνεται υπέροχα», Λέιτον είπε της υποψηφιότητάς της για το „Look What You’ve Done“.

«Μου αρέσει να βλέπω ανάπτυξη και πρόοδο, και νομίζω [the song’s success is] απλώς μια φυσική εξέλιξη του πώς πάνε τα πράγματα και η μουσική που συνδέεται με τους ανθρώπους», συνέχισε ο τραγουδιστής. «Λοιπόν, είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Είναι φοβερό. Είναι τιμή και είναι λίγο συντριπτικό, ξέρετε γιατί προσευχόμουν να το κάνω αυτό από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι…»

«Αυτό το τραγούδι είναι η μαρτυρία μου σε ένα τραγούδι», εξήγησε. «Και έτσι, όταν μπήκα στη συνεδρία συγγραφής εκείνη την ημέρα, είπα: «Θέλω να γράψω ένα τραγούδι για το τι έχει κάνει ο Θεός στη ζωή μου». Μερικές φορές, όταν γράφουμε τα πιο προσωπικά τραγούδια, καταλήγουν να είναι τα πιο καθολικά. Και έτσι, νομίζω ότι αυτό ίσχυε για αυτό το τραγούδι. Ήταν πολύ, πολύ προσωπικό για μένα, και κατέληξε να είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι το έπιασαν πραγματικά. Είμαι έκπληκτος με το τι κάνει ο Θεός με αυτό. Απολύτως. Απολύτως.“

Τώρα περισσότερο από ποτέ βομβαρδιζόμαστε από το σκοτάδι στα μέσα ενημέρωσης, τις ταινίες και την τηλεόραση. Το Movieguide® έχει αντεπιτεθεί για σχεδόν 40 χρόνια, δουλεύοντας στο Χόλιγουντ για να προωθήσει το αναζωογονητικό και θετικό περιεχόμενο. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου για να επηρεάσουμε και να εξαργυρώσουμε την ψυχαγωγία για τον Ιησού. Ωστόσο, το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Χόλιγουντ είσαι εσύ. Ο θεατής.

Ό,τι ακούς, βλέπεις και διαβάζεις έχει δύναμη. Το Movieguide® θέλει να σας δώσει τους πόρους για να ενδυναμώσετε το καλό και το όμορφο. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με μόλις 7 $. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να στηρίξετε τη διακονία μας με ένα μηνιαίο δώρο. Ευχαριστώ.

Το Movieguide® είναι ένα 501c3 και όλες οι δωρεές εκπίπτουν φόρου.

Σας αρέσουν τέτοια άρθρα; Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, συνεντεύξεις και κριτικές ταινιών για οικογένειες:

Παρακολουθώ ΣΙΓΟΒΡΟΝΤΩ

Schreibe einen Kommentar