Βίντεο: Παραγγείλετε Top-Shelf Tone With The Gibson Les Paul Supreme

3
Βίντεο: Παραγγείλετε Top-Shelf Tone With The Gibson Les Paul Supreme

Σχεδιασμένο για να συμπληρώνει τα πιο βαριά riff και τα πιο ηλεκτρισμένα leads σας, Το Les Paul Supreme του Gibson συνδυάζει το διαχρονικό στυλ με τη μοντέρνα ευελιξία. Διαθέτοντας μια υπέροχη μπλούζα σφενδάμου σε σχήμα ΑΑΑ, το Les Paul Supreme απολαμβάνει επίσης άλλες premium αισθητικές πινελιές, όπως ένθετα από φίλντισι στην ταστιέρα και το κεφάλι κεφαλής, χρυσό υλικό και δέσιμο κεφαλής. Ένα σετ Pickup Burstbucker Pro και Pro + δίνει σε αυτήν την κιθάρα τη φωνή της και τα χειριστήρια επιτρέπουν εξαιρετικά χρήσιμες λειτουργίες όπως το πηνίο, η φάση και η καθαρή εναλλαγή παράκαμψης. Η υπερσύγχρονη ανακούφιση βάρους, η μοντέρνα φτέρνα με περίγραμμα και η ταστιέρα με σύνθετη ακτίνα ολοκληρώνουν τα χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης αυτού του μοντέλου.

Δείτε το αποκλειστικό μας demo του Gibson Les Paul Supreme σήμερα και ακούστε τι μπορείτε να κάνετε με αυτό το όμορφο όργανο!

Sergio

Sergio

Είμαι ο Έμπορος Προϊόντων και ο Copywriter για όλα τα πράγματα κιθάρα στο zZounds. Μου αρέσει να λιώνω πρόσωπα στην κιθάρα, να χτυπάω στα ντραμς όλη μέρα και να παρακολουθώ το Game of Thrones.

The ToneWood Amp: Changing The Playing Experience Η Sterling αποκαλύπτει τη συνεργασία Darkglass: Συμμετέχετε στη Dark Side με το DarkRay!

Schreibe einen Kommentar