Αυξάνεται κατά 30% η εκπαίδευση στο σπίτι καθώς συνεχίζεται η Έξοδος στα Δημόσια Σχολεία

44
Αυξάνεται κατά 30% η εκπαίδευση στο σπίτι καθώς συνεχίζεται η Έξοδος στα Δημόσια Σχολεία

Δημοσίευση: 24 Μαρτίου 2023

Φωτογραφία από τον Ruben Rodriguez μέσω Unsplash

Αυξάνεται κατά 30% η εκπαίδευση στο σπίτι καθώς συνεχίζεται η Έξοδος στα Δημόσια Σχολεία

Από το Movieguide® Contributor

Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι η εκπαίδευση στο σπίτι συνέχισε να αυξάνεται αφού πάνω από ένα εκατομμύριο μαθητές εγκατέλειψαν τα δημόσια σχολεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

«Η εκπαίδευση στο σπίτι σημείωσε αύξηση 30% το 2021-2022, ενώ οι εγγραφές στα δημόσια σχολεία μειώθηκαν κατά περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια μαθητές μέσα στα δύο πρώτα χρόνια της πανδημίας COVID-19», ανέφερε η Christian Post.

Η μελέτη από το Urban Institute διαπίστωσε ότι «οι εγγραφές στα ιδιωτικά σχολεία αυξήθηκαν κατά 4,3% μεταξύ του φθινοπώρου του 2019 και του φθινοπώρου του 2021. Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν μεταξύ του σχολικού έτους 2019-2020 και του σχολικού έτους 2021-2022 έδειξαν ότι οι εγγραφές στο σπίτι αυξήθηκαν κατά 30%. .»

„[I]Οι αυξημένες εγγραφές στα ιδιωτικά σχολεία ευθύνονται για περίπου το 14 τοις εκατό της μείωσης των εγγραφών στα δημόσια σχολεία, αλλά η αυξημένη εκπαίδευση στο σπίτι αντιπροσωπεύει το 26 τοις εκατό», εξήγησε ο Thoms S. Dee, καθηγητής εκπαίδευσης της οικογένειας Barnett στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

«Για κάθε αύξηση ενός μαθητή στο ιδιωτικό σχολείο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η εκπαίδευση στο σπίτι αυξήθηκε κατά σχεδόν δύο μαθητές», πρόσθεσε.

Το Movieguide® ανέφερε στο παρελθόν γιατί οι γονείς έχουν αποσύρει τα παιδιά τους από τα δημόσια σχολεία.

«Πολλοί γονείς απομάκρυναν τα παιδιά τους από τα δημόσια σχολικά συστήματα αφού εκπαιδευτικοί και διαχειριστές έκαναν επανειλημμένες αντιπαραθέσεις στις εντολές μάθησης και μάσκας εικονικής έναντι προσωπικής χρήσης από το 2020 έως το 2021».

Πολλοί άλλοι, ακολουθώντας το παράδειγμα του ηθοποιού Κερκ Κάμερον, αναζητούν «τις καθημερινές περιπέτειες των αμερικανικών οικογενειών στο σπίτι που έχουν μια αποστολή να επαναφέρουν την πίστη, την οικογένεια και την ελευθερία στη μάθηση».

«Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση στο σπίτι είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να εκπαιδεύσει ένα παιδί και ότι πολλές εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες έκαναν την ίδια ανακάλυψη κατά τη διάρκεια της πανδημίας», ο Steven F. Duvall, διευθυντής έρευνας για το Home School Legal Defense Association. έγραψε σε δήλωση.

Το Movieguide® είχε αναφερθεί προηγουμένως για την άνοδο της εκπαίδευσης στο σπίτι στις Ηνωμένες Πολιτείες:

Μετά την πανδημία του COVID-19 που ανάγκασε τα σχολεία να κλείσουν σε ολόκληρη τη χώρα, οι γονείς προσπάθησαν να εκπαιδεύσουν τα παιδιά τους μέσω άλλων μορφών σχολικής εκπαίδευσης, όπως η διαδικτυακή εκπαίδευση ή ακόμα και η εκπαίδευση στο σπίτι.

Η Yvonne Bunn, διευθύντρια υποστήριξης και κυβερνητικών υποθέσεων με το Home Educators Association of Virginia, είπε ότι τα δεδομένα έδειξαν μια οριστική άνοδο στους γονείς που αναζητούν το homeschool…

Ο Μπαν είπε επίσης ότι η εκπαίδευση στο σπίτι προσέφερε στους γονείς μια εναλλακτική λύση σε ένα διαδικτυακό σχολείο που υιοθέτησαν τα δημόσια και ιδιωτικά σχολικά συστήματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Γραφείο απογραφής των ΗΠΑ κανω ΑΝΑΦΟΡΑ υποστήριξε τους ισχυρισμούς του Bunn και δήλωσε ότι η εκπαίδευση στο σπίτι διπλασιάστηκε κατά τη διάρκεια του 2020. Σε μόλις έξι μήνες, το συνολικό ποσοστό των παιδιών που εκπαιδεύτηκαν στο σπίτι αυξήθηκε από 5,4 τοις εκατό σε 11 τοις εκατό. Η έκθεση σημείωσε επίσης μια κατακόρυφη αύξηση στον αριθμό των μαύρων οικογενειών που επιλέγουν να εκπαιδεύσουν τα παιδιά τους στο σπίτι.

Τώρα περισσότερο από ποτέ βομβαρδιζόμαστε από το σκοτάδι στα μέσα ενημέρωσης, τις ταινίες και την τηλεόραση. Το Movieguide® έχει αντεπιτεθεί για σχεδόν 40 χρόνια, δουλεύοντας στο Χόλιγουντ για να προωθήσει το αναζωογονητικό και θετικό περιεχόμενο. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου για να επηρεάσουμε και να εξαργυρώσουμε την ψυχαγωγία για τον Ιησού. Ωστόσο, το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Χόλιγουντ είσαι εσύ. Ο θεατής.

Ό,τι ακούς, βλέπεις και διαβάζεις έχει δύναμη. Το Movieguide® θέλει να σας δώσει τους πόρους για να ενδυναμώσετε το καλό και το όμορφο. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με μόλις 7 $. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να στηρίξετε τη διακονία μας με ένα μηνιαίο δώρο. Ευχαριστώ.

Το Movieguide® είναι ένα 501c3 και όλες οι δωρεές εκπίπτουν φόρου.

Σας αρέσουν τέτοια άρθρα; Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, συνεντεύξεις και κριτικές ταινιών για οικογένειες:

Παρακολουθώ ΠΑΡΚΟ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

Schreibe einen Kommentar