Από τα νέα Baby Flowers μέχρι τα παιχνίδια

0
Από τα νέα Baby Flowers μέχρι τα παιχνίδια

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσετε μια νέα ζωή – και μια νέα μαμά – από το να κάνετε ένα baby shower. Αυτές οι διαχρονικές παραδόσεις βοηθούν τις οικογένειες να αποκτήσουν όλα όσα χρειάζονται για να καλωσορίσουν τις δέσμες της χαράς τους και είναι μια εξαιρετική «τελευταία ουρά» πριν μπουν στο ταραχώδες στάδιο της απόκτησης ενός νεογέννητου.

Ενώ τα ντους μωρών ήταν βασικά στοιχεία της αμερικανικής κουλτούρας από τις αρχές του 20ου αιώνα, η εθιμοτυπία και οι παραδόσεις που συνδέονται με αυτά έχουν εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Χρειάζεται να φέρεις λουλούδια baby shower? Μπορεί να έρθει ο άντρας σου; Οι κανόνες έχουν αλλάξει τόσο για τους καλεσμένους όσο και για τους οικοδεσπότες, οπότε αν έχει περάσει καιρός από την τελευταία σας εμπειρία ντους, μπορεί να θέλετε να ακολουθήσετε το εορταστικό πρωτόκολλο. Ακολουθούν μερικές συμβουλές σχετικά με την εθιμοτυπία στο ντους μωρών για καλεσμένους και οικοδεσπότες.

Εθιμοτυπία για τους επισκέπτες του Baby Shower:

Μην φτάσετε με άδεια χέρια
Ένας από τους κύριους σκοπούς του baby shower είναι να «ντους» στη μέλλουσα μητέρα όλα τα εργαλεία και τα αντικείμενα που θα χρειαστεί για να φροντίσει το νέο της παιδί. Ως εκ τούτου, θα πρέπει πάντα να φτάσετε με ένα δώρο στη ρυμούλκηση. Οι οικοδεσπότες ντους συχνά δημιουργούν μητρώα δώρων για τους επίτιμους καλεσμένους τους και είναι ευγνώμον όταν οι επισκέπτες εμμένουν σε αυτές τις προτάσεις. Ωστόσο, τα μητρώα είναι συνήθως εστιασμένα στο μωρό και είναι ωραίο να φέρετε κάτι που είναι μόνο για τη μαμά. Εξάλλου, τους τελευταίους εννέα μήνες κυοφορεί ένα μωρό – της αξίζει μια λιχουδιά!

Τα λουλούδια baby shower είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να στείλετε ένα μήνυμα αγάπης και συγχαρητηρίων και να εμποτίσετε το σπίτι του επίτιμου επισκέπτη με λίγη φωτεινή, φυσική χαρά. Επιλέξτε από το δικό μας Νέα μωρά λουλούδια συλλογή η την επόμενη φορά που θα ψάχνετε για το τέλειο δώρο ντους.

Αφήστε τους συνεργάτες στο σπίτι – εκτός εάν σας δοθεί διαφορετική οδηγία
Τα ντους μωρών ήταν παραδοσιακά γυναικείες υποθέσεις, αλλά πολλές σύγχρονες μαμάδες αλλάζουν αυτό το έθιμο και συμπεριλαμβάνουν τους άντρες συζύγους, τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς τους στους εορτασμούς. Ωστόσο, δεν έχουν υιοθετήσει όλες οι ντουζιέρες τη λίστα των συνοδευόμενων προσκλήσεων, επομένως μην φέρετε έναν άνδρα επισκέπτη, εκτός εάν η πρόσκληση υποδεικνύει ότι είναι εντάξει.

Μπουκέτο Teleflora Always a Lady

Εθιμοτυπία για οικοδεσπότες ντους μωρών:

Έχετε υπόψη σας τον σκοπό του κόμματος
Είναι εύκολο να παρασυρθείτε όταν σχεδιάζετε ένα πάρτι, ειδικά όταν είστε πάνω από το φεγγάρι για την εγκυμοσύνη ενός φίλου ή μέλους της οικογένειας. Για να αποφύγετε τις υπερβολές, έχετε κατά νου ότι η ημέρα είναι για τον εορτασμό της μητρότητας και οι επιθυμίες της μαμάς (και του μωρού) της τιμής πρέπει να γίνονται σεβαστές. Αποφύγετε να σερβίρετε πάρα πολλά φαγητά –όπως σούσι, αλκοόλ και ορισμένα τυριά– που αποφεύγουν οι έγκυες γυναίκες και διατηρήστε τη διακόσμηση σύμφωνα με το θέμα. Λουλούδια ως δώρο για το νέο μωρό είναι ένας υπέροχος και εύκολος τρόπος για να βελτιώσετε τον χώρο του πάρτι.

Μην παίζετε παιχνίδια εκτός αν το παιχνίδι όλων
Τα παιχνίδια ντους μπορεί να είναι ένα πολωτικό ζήτημα – μερικοί άνθρωποι αγαπούν την ικανότητά τους να πυροδοτούν φιλικό ανταγωνισμό και να συνεχίζουν τις συζητήσεις, ενώ άλλοι προτιμούν απλώς να ανακατεύονται και να συνομιλούν στον ελεύθερο χρόνο τους. Πριν προγραμματίσετε οποιεσδήποτε δραστηριότητες, σκεφτείτε ποια πλευρά της συζήτησης είναι η μέλλουσα μαμά. Αν είναι στο φράχτη, ψάξτε σε μη παραδοσιακά παιχνίδια που μπορούν να σπάσουν τον πάγο χωρίς να χαλάσουν τη διάθεση.

Αυτές είναι μόνο μερικές συμβουλές σχετικά με την εθιμοτυπία στο ντους μωρών για καλεσμένους και οικοδεσπότες. Απλώς θυμηθείτε να έχετε στο μυαλό σας τη νέα μαμά και το μωρό όλη την ώρα. Είναι ένα πάρτι για αυτούς!

Schreibe einen Kommentar