Απόκριση ύφεσης COVID-19 για επενδυτές εξαιρετικά υψηλής καθαρής αξίας

1
Απόκριση ύφεσης COVID-19 για επενδυτές εξαιρετικά υψηλής καθαρής αξίας

Πιστεύουμε ακράδαντα, ανάλογα με την ηλικία και την απόδοση του χαρτοφυλακίου σας τους τελευταίους δύο μήνες,τώρα μπορεί να είναι η πιο κρίσιμη στιγμή για δράση. ΑΝ θέλετε να ελαχιστοποιήσετε τις πρόσθετες απώλειες και, το πιο σημαντικό, να αρχίσετε να καταγράφετε περισσότερα από τα ανοδικά που θα έρθουν τελικά.

Εάν είστε επενδυτής υψηλής καθαρής θέσης ή υπερυψηλής καθαρής αξίας περίπου 50 έως 77 ετών, σε συνταξιοδότηση ή προσυνταξιοδότηση, έχετε σκεφτεί πόσος χρόνος μπορεί να χρειαστεί για να ανακάμψετε από την ύφεση του COVID-19;

Είναι αδύνατο να πούμε. Αλλά η ύφεση του dotcom από το 2000 χρειάστηκε 13 χρόνια για να ανακάμψει. Αν κοιτάξετε τον S&P 500, ήταν στο ίδιο επίπεδο 13 χρόνια μετά την κατάρρευση του dotcom όπως ήταν πριν. Αυτό συμβαίνει επειδή όλα τα κέρδη τα επόμενα χρόνια καταβροχθίστηκαν στο κραχ του 2008.

Ας είναι αυτό μια προειδοποίηση για όλους όσους λένε «Κρατήστε και περιμένετε»!

Πού θα είσαι σε 13 χρόνια; Πού είσαι θέλω να είναι?

Τα καλά νέα είναι ότι δεν είσαι ανίσχυρος. Μπορείτε να λάβετε προσαρμοσμένο σχέδιο παιχνιδιού, αλλά τώρα είναι η κρίσιμη στιγμή για να το βάλεις στο παιχνίδι. Ακόμη και η αναμονή δύο μηνών μπορεί να είναι πολύ μεγάλη.

Όταν η αγορά καταρρέει όπως είναι τώρα, έχετε τρεις επιλογές για το πώς να απαντήσετε:

– Πανικός και βγείτε από την αγορά – αυτή είναι μια τρομερή κίνηση

– Κράτα για καλή ζωήσκάψτε και περιμένετε – αυτή είναι η πιο συχνά συνταγογραφούμενη απάντηση

– Κάντε στοχευμένες προσαρμογές και να προχωρήσουμε σε καλύτερη θέση για να συλλάβουμε τη μελλοντική ανάπτυξη ή να προστατεύσουμε από πιθανές περαιτέρω απώλειες

Συνιστούμε την επιλογή #3, κάνοντας στοχευμένες προσαρμογές και μπορούμε να σας δείξουμε τι μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένα – αλλά μόνο όταν αναλάβετε δράση σήμερα.

Ακολουθεί το σχέδιο δράσης 4 βημάτων:

1. Πραγματοποιήστε την κλήση

Πότε δεν μπορείτε να το τονίσετε αρκετά: εάν το χαρτοφυλάκιό σας είναι πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια και λιγότερο από 500 εκατομμύρια δολάρια, τότε επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως.

Προγραμματίστε χρόνο για να μιλήσετε με τον συνιδρυτή Hutch Ashoo κάνοντας κλικ εδώ

Η κλήση δεν κοστίζει τίποτα και δεν κινδυνεύει τίποτα. Χρειάζεστε πληροφορίες για τη συγκεκριμένη κατάστασή σας. Δεν θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε διαβάζοντας ιστολόγια και ειδήσεις ή ακόμα και παρακολουθώντας το CNBC.

Πρέπει να σηκώσετε το τηλέφωνο και να μιλήσετε με έναν ειδικό στη διαχείριση περιουσίας εξαιρετικά υψηλής καθαρής αξίας που ειδικεύεται στην παροχή βοήθειας στους ανθρώπους του οικονομικού σας διαμετρήματος.

Όχι κάποιος με 100.000 δολάρια. Και όχι από υποχείριο που μόλις βγήκε από το κολέγιο. Πρέπει να μιλήσετε με έναν καταπιστευματοδόχο 30 ετών που έχει αναπτύξει μια ιδιόκτητη διαδικασία για την επίτευξη βελτιστοποιημένης επενδυτικής απόδοσης.

2.Στείλτε τις δηλώσεις σας

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ. Μπορεί να ανεβαίνουν αλλά μπορεί και να κατεβαίνουν!

Αντί να επιτρέπετε σε μεγάλες εταιρείες της Wall Street, διαχειριστές χρημάτων και μεσίτες εκπτώσεων να στοιχηματίζουν μαζί σας, έχετε τώρα την ευκαιρία να αξιολογήσετε ακριβώς πού βρίσκεστε, τι έχετε να κερδίσετε ή να χάσετε και ποιες μπορεί να είναι οι καλύτερες επιλογές σας.

Για να μάθετε πώς είναι η απόδοση και τα έξοδα του προσωπικού σας χαρτοφυλακίου και να αξιολογήσετε πώς τα χαρτοφυλάκιά μας θα μπορούσαν να σας ωφελήσουν ώστε να επιτύχετε ψυχική και οικονομική ηρεμία, ενώ παράλληλα ευδοκιμούν στις καλές στιγμές, καλέστε μας.

Προγραμματίστε χρόνο για να μιλήσετε με τον συνιδρυτή Hutch Ashoo κάνοντας κλικ εδώ

Εάν έχετε τουλάχιστον 5 εκατομμύρια δολάρια και έως και 500 εκατομμύρια δολάρια σε επενδυτικά περιουσιακά στοιχεία και θέλετε να αξιολογήσετε μια διόρθωση πορείας και να συνεργαστείτε με μια έμπειρη, ανεξάρτητη, καταπιστευματική εταιρεία συμβούλων, τότε σας προτρέπουμε να ξεκινήσετε μια συζήτηση μαζί μας.

Μόλις μιλήσετε μαζί μας, στείλτε τις δηλώσεις χαρτοφυλακίου σας. Πραγματοποιήστε λήψη του αριθμού μετοχών και συμβόλων απευθείας από τον θεματοφύλακά σας ή μαυρίστε τους αριθμούς του λογαριασμού σας και στείλτε μας τις δηλώσεις σας.

Ο σκοπός αυτού του βήματος δεν είναι η αλλαγή διαχειριστών πλούτου ή η λήψη οποιωνδήποτε αποφάσεων. Το θέμα είναι να λαμβάνετε πληροφορίες – πώς πάει το χαρτοφυλάκιό σας;

Αυτό είναι ένα βήμα μόνο για πληροφορίες. Είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αποκτήσετε τη σαφήνεια και τα δεδομένα που χρειάζεστε προτού μπορέσετε να πάρετε έξυπνες αποφάσεις.

3. Λάβετε την ανάλυσή μας

Μόλις ανεβάσουμε τις πληροφορίες σας στα συστήματά μας, θα συνδεθούμε μαζί σας και θα μοιραστούμε μια λεπτομερή σύγκριση της απόδοσης των επενδύσεών σας και διάφορα σενάρια για την απόδοση σας χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους που έχουμε αναπτύξει.

Έχουμε χρησιμοποιήσει αυτήν την προσέγγιση με πολλούς εξαιρετικά εύπορους και εύπορους επενδυτές και η διαδικασία τους ανοίγει τα μάτια. Έχουν σοκαριστεί ευχάριστα με αυτά που μοιραζόμαστε.

4.Αναλάβετε δράση

Με αυτήν την ανάλυση στο χέρι, μπορείτε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση. Μπορείτε να κάνετε κάτι αντί απλώς να ελπίζετε ότι η καταιγίδα δεν θα σας προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Η ζημιά μπορεί να διαρκέσει για χρόνια – απλά δεν ξέρουμε.

Γι‘ αυτό το να ενεργείς τώρα –αλλά με βάση αντικειμενικά δεδομένα και όχι συναίσθημα– είναι τόσο κρίσιμο.

Θέλουμε να μοιραστούμε αυτά τα δεδομένα μαζί σας. Προγραμματίστε την κλήση σας τώρα και λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφύγετε τις χειρότερες οικονομικές πτυχές της κρίσης του κορωνοϊού και να καταγράψετε την ανάπτυξη που τελικά θα ακολουθήσει.

Προγραμματίστε χρόνο για να μιλήσετε με τον συνιδρυτή Hutch Ashoo κάνοντας κλικ εδώ

Schreibe einen Kommentar