Απρίλιος Αρχίζει Στέγαση Μις Προσδοκίες | Λιανοπωλητές Blowout Numbers | Οι αναλυτές προσβλέπουν στα λεπτά της Fed σήμερα για στοιχεία

0
Απρίλιος Αρχίζει Στέγαση Μις Προσδοκίες |  Λιανοπωλητές Blowout Numbers |  Οι αναλυτές προσβλέπουν στα λεπτά της Fed σήμερα για στοιχεία

Στιγμιότυπο αγοράς της Τρίτης: Ο χρυσός ηγήθηκε των αγορών καθώς το πολύτιμο μέταλλο γνωρίζει δυναμική.

Σχόλιο Αγοράς/Κοιτάζοντας μπροστά

Οι αγορές άνοιξαν χαμηλότερα και με ένα μικρό selloff που οδήγησε τον S&P 500 σε επίπεδο υποστήριξης στην περιοχή 4150. Για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας εδραιωνόταν καθώς οι ειδήσεις από πολλές οπτικές γωνίες ακινητοποιούσαν οποιαδήποτε κατεύθυνση. Υπήρξε η διάσκεψη της Fed της Ατλάντα στην οποία συμμετείχαν αρκετοί ομιλητές, με τον Robert Kaplan να είναι ένας από αυτούς, και φυσικά η πυρηνική συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν, ο πληθωρισμός, τα κέρδη και οι συζητήσεις για τις υποδομές. Στο τέλος των ημερών, οι αγορές ανατράπηκαν καθώς οι ανισορροπίες των πωλήσεων 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων έπληξαν την ταινία στις 3:50. Αυτό οδήγησε τον S&P 500 στα 4125, έναν άλλο τομέα υποστήριξης. Η διαφάνεια της καθυστερημένης συνεδρίας ήρθε μετά την πτώση της Δευτέρας.

Οι αμυντικοί τομείς, οι REITs, η Υγεία και οι Υπηρεσίες κοινής ωφέλειας ήταν οι μόνοι τομείς μέχρι την Τρίτη. Ενώ η ενέργεια τα πήγε χειρότερα την ημέρα. Τα ομόλογα παρέμειναν αμετάβλητα σε ελαφρώς πιο αδύναμα. Το δολάριο υποχώρησε στους μεγάλους σταυρούς. Ο χρυσός ολοκλήρωσε κλασματικά αφού κέρδισε περισσότερο από 1,5% τη Δευτέρα. Το Bitcoin ήταν και πάλι σε άμυνα αφού η Κίνα επανέλαβε την αντίθεσή της στα ψηφιακά μάρκες ως μορφή πληρωμής. Το αργό πετρέλαιο WTI ολοκληρώθηκε με πτώση 1,2%, αν και ήταν από τα χειρότερα επίπεδα μετά τα πρωτοσέλιδα της πυρηνικής συμφωνίας του Ιράν.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του S&P υποχώρησαν 0,8% μετά την πτώση των αμερικανικών μετοχών για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση την Τρίτη. Η αδυναμία στην τεχνολογία mega-cap συνεχίζεται, ενώ είδαμε μερικά ονόματα που ανοίγουν ξανά και πρώην αγαπημένα πρόσωπα της αγοράς να τα πηγαίνουν καλύτερα. Οι ασιατικές αγορές πέφτουν κατά τη διάρκεια της νύχτας με την Ιαπωνία να υποχωρεί καλύτερα από 1% και την Αυστραλία να κλείνει στα χαμηλά έξι εβδομάδων. Ασθενέστερες οι ευρωπαϊκές μετοχές με ορισμένους δείκτες να υποχωρούν πάνω από 1%. Τα ομόλογα είναι ως επί το πλείστον πιο αδύναμα με τις παγκόσμιες αποδόσεις των ομολόγων να αυξάνονται. Το δολάριο ισχυρότερο στους μεγάλους σταυρούς. Ο χρυσός έκπτωση 0,6%. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin πέφτουν ~9%. Το αργό WTI υποχώρησε 2,0%.

$GOLD Ξεσπά

Όπως είναι οι κατασκευαστές πετρελαίου για το πετρέλαιο, έτσι είναι και οι χρυσωρύχοι για τον χρυσό. Συνήθως παρακολουθούν στενά το εμπόρευμα. Επισημαίνω εδώ και αρκετές εβδομάδες το διάγραμμα χρυσού παρακάτω, όπου είχαμε δύο επίπεδα αντίστασης, μια συρροή επιπέδων, που αν παραβιαστούν θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε υψηλότερα υψηλά. Αυτό έχει βγει και ο RSI είναι μόλις στο 56. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι η τάση μπορεί να συνεχιστεί.

Αυτή είναι μια προεπισκόπηση του Πρωινές πληροφορίες.

Εγγραφείτε στο Chaikin Analytics για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση σε αυτό το επενδυτικό ενημερωτικό δελτίο και πολλά άλλα.
The post Η Στέγαση Απριλίου αρχίζει Μις Προσδοκίες | Λιανοπωλητές Blowout Numbers | Οι αναλυτές αναζητούν στοιχεία της Fed Minutes Today εμφανίστηκε πρώτα στο Chaikin Analytics.

Schreibe einen Kommentar