Αποθήκευση τροφών για κατοικίδια – Πώς να φτιάξετε αυτή τη χαριτωμένη λύση DIY

0
Αποθήκευση τροφών για κατοικίδια – Πώς να φτιάξετε αυτή τη χαριτωμένη λύση DIY
Έχω ένα ενοχλητικό πρόβλημα που οδηγεί στη λύση αποθήκευσης τροφών για κατοικίδια DIY που σας δείχνω σήμερα.

DIY δοχεία αποθήκευσης τροφών για κατοικίδια στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο

Ντρέπομαι να μοιραστώ όσα με οδήγησαν στο να χρειαστώ αυτούς τους κάδους αποθήκευσης τροφών για κατοικίδια, αλλά θα το μοιραστώ ούτως ή άλλως.

Όλη μου τη ζωή, ήμουν κορίτσι της πόλης, αλλά εδώ που ζούμε τώρα είναι ό,τι πιο αγροτικό έχω ζήσει. Δεν είμαστε αγροτικοί, αλλά αρκετά κοντά. Και με αυτό προφανώς, είναι αρκετά συνηθισμένο να έχετε επιπλέον γούνινο φίλους που σας επισκέπτονται. Είχαμε ρακούν στην αυλή μας και ελάφια ακριβώς απέναντι. Πιο πρόσφατα, έχουμε μια ντουλάπα/υπόστεγο συνδεδεμένη στο σπίτι μας που στεγάζει τον αεροδιαχειριστή. Διαθέτει και χώρο για αποθήκευση. Για χρόνια, κρατούσαμε εκεί έξω τις γιγάντιες σακούλες μεγέθους Costco με σπόρους πουλιών και τροφές για σκύλους και γάτες και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.

Πριν από μερικούς μήνες, ξύπνησα ένα πρωί για να βρω τη γάτα μας προσεκτικώς ακολουθώντας κάτι κάτω από τον καναπέ. Αποδεικνύεται ότι ήταν ένα ποντίκι. Εγώ ήταν φρίκη! Η γάτα ήθελε να παίξει μαζί της για λίγο και μετά πήγε να πάρει έναν υπνάκο. Είδα το ποντίκι στο σπίτι για άλλη μια μέρα, και μετά πρέπει να έφυγε με όποιον τρόπο κι αν ήρθε. Πρέπει επίσης να βρήκε το δρόμο του σε εκείνη την ντουλάπα/υπόστεγο που είναι συνδεδεμένη με το σπίτι μας. Γέννησε με σπόρους πουλιών και μου άφησε μικρά δώρα παντού.

Έστησα παγίδες, αλλά αυτό το καταραμένο μικρό πράγμα έφαγε το δόλωμα και με κάποιο τρόπο κατάφερε να αφήσει τις παγίδες αλώβητες.

Τα καθάρισα όλα και έβαλα τον σπόρο πουλιών σε ένα άδειο και καθαρό μεγάλο πλαστικό δοχείο απορριμμάτων γάτας.

Αυτό το ανόητο μικρό ποντικάκι άρχισε μετά να τρώει μέσα από τις σακούλες με τις τροφές για σκύλους και τις σακούλες με τις τροφές για γάτες. Ακολούθησα τη συμβουλή ενός φίλου και φύλαξα τις τσάντες στο αυτοκίνητό μου, ώστε το ποντίκι να μην μπορεί να τις φτάσει, αλλά αυτό προφανώς δεν είναι μακροπρόθεσμη λύση. Ειδικά τώρα. Εγώ ντρεπόταν ότι όταν έκανα μια οδήγηση για παντοπωλείο ή τρέξιμο με στόχο και έβαζαν τις τσάντες στο πίσω μέρος, υπήρχαν οι 3 μεγάλες τσάντες μου με ανοιχτές τροφές για κατοικίδια. Παράξενα!

Έπρεπε να βρω μια λύση που θα διατηρούσε το φαγητό ασφαλές ΚΑΙ ότι θα μπορούσα να το αποθηκεύσω στο υπόστεγο/ντουλάπα του σπιτιού ΚΑΙ να κρατήσω αυτό το καταραμένο ποντικάκι μακριά.

Αυτό οδήγησε στην απλή λύση αποθήκευσης τροφών για κατοικίδια που σας δείχνω σήμερα.

DIY Χειροτεχνία αποθήκευσης τροφών για κατοικίδια

Προμήθειες:

Βήμα 1: Κάντε σχέδιο και κόψτε

ΧΡΟΝΟΣ: ποικίλλει

Θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Cricut Design Space και να σχεδιάσετε αυτό που θέλετε να λέει το κουτί σας.

Μόλις έχετε το σχέδιό σας, κόψτε το χρησιμοποιώντας το Cricut σας ή άλλη ηλεκτρονική μηχανή κοπής.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα εξατομικευμένο αρχείο περικοπής εδώ ή παραλείψτε αυτό και τα επόμενα 3 βήματα και αγοράστε ένα πλήρης σχεδιασμός κοπής εδώ.

Βήμα 2: Σχεδιασμός ζιζανίων

ΧΡΟΝΟΣ: 2-3 λεπτά

κόλλα βοτάνισης βινυλίου

Αφού κόψετε το σχέδιό σας, θα πρέπει να το ξεριζώσετε.

Το μόνο που σημαίνει είναι να αφαιρέσετε όλα τα μέρη του βινυλίου που δεν χρειάζεστε ως μέρος του τελικού σας σχεδίου, όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω.

Βήμα 3: Εφαρμόστε ταινία μεταφοράς

ΩΡΑ: 2 λεπτά

Προσθήκη χαρτιού μεταφοράς για κοπή αυτοκόλλητου βινυλίου

Η ταινία μεταφοράς είναι φίλος σας εδώ. Κρατάει τα πάντα στη θέση τους. Αυτό σας επιτρέπει να κρατάτε τα πάντα μαζί και σε απόσταση όπως τα θέλετε καθώς τα εφαρμόζετε στο κουτί σας.

Θα χρειαστεί να αφαιρέσετε το χάρτινο υπόστρωμα και να το εφαρμόσετε στο σχέδιο που κόψατε.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Δεν χρειάζεται να κόψετε την ταινία μεταφοράς τόσο μεγάλη όσο το πλήρες σχέδιο σας. Συνήθως το κόβω τόσο μεγάλο όσο τα μικρά κομμάτια και τα γράμματα είναι τα πιο δύσκολα στη σειρά. Αν το κόψετε λίγο μικρότερο, θα εξοικονομήσετε χρήματα από την ταινία μεταφοράς μακροπρόθεσμα.

Χρησιμοποιώντας μια ξύστρα Cricut για να κολλήσετε χαρτί μεταφοράς για να κόψετε βινύλιο

Χρησιμοποιήστε την ξύστρα σας για να κολλήσετε την ταινία μεταφοράς στο σχέδιο.

Βήμα 4: Αφαιρέστε το υπόστρωμα βινυλίου

ΩΡΑ: 2 λεπτά

αφαίρεση της βάσης του χαρτιού μεταφοράς

Τώρα θέλετε να αφαιρέσετε το χαρτί που υποστήριξε το βινύλιο. Αυτό θα αφήσει μόνο το κομμένο βινύλιο συνδεδεμένο στην ταινία μεταφοράς.

Θεωρώ ότι είναι πιο εύκολο να το κάνω αυτό αναποδογυρίζοντας το όλο θέμα και κυλώντας αργά το χαρτί που απομακρύνεται από την ταινία μεταφοράς και το σχέδιο, όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω.

Βήμα 5: Εφαρμόστε σχέδιο στον κάδο αποθήκευσης τροφών για κατοικίδια

ΧΡΟΝΟΣ: 3-5 λεπτά

τοποθετώντας κομμένο αυτοκόλλητο βινύλιο σε κάδους αποθήκευσης

Ευθυγραμμίστε το σχέδιό σας όπου το θέλετε στο κουτί σας. Προτείνω πηγαίνοντας από πάνω προς τα κάτω, προσθέτοντας το σχέδιο και τη μεταφορά της ταινίας στο δοχείο καθώς προχωράτε.
Χρησιμοποιώντας ξύστρα Cricut για να τοποθετήσετε και να κολλήσετε βινύλιο σε κάδους αποθήκευσης τροφών για κατοικίδια

Χρησιμοποιήστε την ξύστρα για να κολλήσετε και πιέστε προς τα κάτω το σχέδιο καθώς προχωράτε και ξανά μετά την εφαρμογή του σχεδίου.

Βήμα 6: Αφαιρέστε την ταινία μεταφοράς

ΩΡΑ: 2 λεπτά

αφαίρεση ταινίας μεταφοράς από βινύλιο στο μπροστινό μέρος των δοχείων αποθήκευσης τροφών για κατοικίδια

Αφού κολλήσετε στον κάδο σας, θα θέλετε να αφαιρέσετε την ταινία μεταφοράς από το σχέδιό σας.

Όπως και με τα άλλα βήματα, το βρίσκω πιο εύκολο να το κάνω ξεκινώντας από τη μία άκρη και ξεφλουδίζοντας, σχεδόν κυλώντας, την ταινία μεταφοράς.

Εάν κάποια κομμάτια του σχεδίου αρχίσουν να εμφανίζονται καθώς αφαιρείτε, χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας ή την ξύστρα για να τα πιέσετε ξανά προς τα κάτω στον κάδο.

Στοίβα από κάδους αποθήκευσης τροφών για κατοικίδια με ετικέτα για κάθε σκύλο ή γάτα

Βήμα 7: Γεμίστε τα δοχεία αποθήκευσης τροφών για κατοικίδια

ΩΡΑ: 2 λεπτά

στοιβαζόμενα δοχεία αποθήκευσης τροφών για κατοικίδια γεμάτα με τροφή

Αυτό είναι το πιο εύκολο βήμα αυτής της απλής οργανωτικής τέχνης.

εξατομικευμένο δοχείο αποθήκευσης τροφών για κατοικίδια γεμάτο με τροφή

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εάν έχετε παιδιά ή άλλους που βοηθούν στη διατροφή των κατοικίδιων ζώων, κάντε ένα σημάδι ή μια γραμμή στο κουτί στο σημείο που έχετε αρκετά χαμηλά τρόφιμα που θα χρειαστεί να αγοράσετε περισσότερα. Φροντίστε να τους ενημερώσετε ότι θα σας πουν όταν το φαγητό πέσει κάτω από αυτή τη γραμμή, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα τρόφιμα.

Δοχεία αποθήκευσης τροφών για κατοικίδια DIY γεμάτα με τροφή για σκύλους και γάτες

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εάν αποθηκεύετε φαγητό έξω από όπου τα πλάσματα μπορούν να φτάσουν σε αυτά, προτείνω να αγοράσετε πλαστικούς κάδους που διαθέτουν μηχανισμούς κοπής. Αυτό θα κάνει πιο δύσκολο για τα πλάσματα να φτάσουν στο φαγητό.

Αυτό είναι. Αυτές είναι μια τόσο εύκολη λύση χειροτεχνίας και οργάνωσης όλα σε ένα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα δοχεία αποθήκευσης τροφών για κατοικίδια σε συνδυασμό με αυτά μικρά συρτάρια παπουτσιών, Σου έδειξα πριν λίγο. Εξακολουθούν να λειτουργούν υπέροχα και διατηρούν τη σωστή ποσότητα τροφής στο σπίτι για να ταΐζουν τα σκυλιά και τη γάτα καθημερινά. Στη συνέχεια τα ξαναγεμίζουμε από αυτούς τους κάδους που έχουμε αποθηκεύσει έξω όταν είναι άδειοι.

Μην ξεχνάτε, αν θέλετε να παραλείψετε να φτιάξετε το δικό σας σχέδιο ή δεν έχετε μηχανή κοπής, έχω τα σχέδια και το κόψιμο βινυλίου στο δικό μου Κατάστημα Etsy.

Schreibe einen Kommentar