Αναφορά τραυματισμού Fantrax: 31 Μαΐου – Ο Cedric Mullins είναι εκτός για πόσο καιρό;

1
Αναφορά τραυματισμού Fantrax: 31 Μαΐου – Ο Cedric Mullins είναι εκτός για πόσο καιρό;

Ακολουθεί η αναφορά τραυματισμού Fantrax για την Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023.

Περισσότερες εξαιρετικές συμβουλές και ανάλυση για το μπέιζμπολ φαντασίας: Wire Wire & FAAB Recommendations | Ημερήσια αναφορά τραυματισμού MLB | Επιλογές MLB DFS | Ανάλυση Line-up | Κατάταξη Δυναστείας και Στρατηγική | Ενημερώσεις MLB Bullpen | MLB Player Props | Προοπτικές Κατάταξη & Ανάλυση | Fantasy Baseball Risers and Fallers

Cedric Mullins – OF Baltimore Orioles

Το κατηγοριοποιημένο στέλεχος Βαθμού 2 σημαίνει ότι πρόκειται για έναν μέτριο τραυματισμό. Το χρονοδιάγραμμα των εβδομάδων, όχι των μηνών, είναι βασικό εδώ, καθώς η ομάδα δεν προβλέπει ότι αυτό θα είναι πολύ μακροπρόθεσμο ένα ζήτημα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να μην δούμε τον Mullins πίσω παρά μόνο μετά το All-Star Break, αλλά αυτό μοιάζει με το χειρότερο σενάριο.

Corey Kluber – SP/RP Boston Red Sox

Συγχαρητήρια στην οικογένεια Kluber.

Cody Bellinger – OF Chicago Cubs

Πρώτα, ήταν η εργασία τρυπάνι, και τώρα κάποια εργασία σε κλουβί. Δεν έχει ακόμη τρέξει και κάνει προπονήσεις ευκινησίας, που θα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο του. Ωστόσο, έρχεται σιγά σιγά και βελτιώνεται καθημερινά, κάτι που είναι καλά νέα.

Mike Clevinger – SP Chicago White Sox

Είχε αναφερθεί προηγουμένως ότι ο Κλέβινγκερ θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί πριν από την επόμενη έδρα της ομάδας. Το ότι έριξε ένα προσομοιωμένο παιχνίδι τη Δευτέρα είναι καλό σημάδι για αυτόν τον ισχυρισμό. Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι πετάει και το συρόμενο γυροσκόπιο ενώ αναρρώνει.

Eduardo Rodriguez – SP Detroit Tigers

Αυτό είναι πολύ ατυχές για δύο λόγους. Πρώτον, ο Ροντρίγκεζ είχε αγωνιστεί σε επίπεδο ελίτ, αυτό ανακατεύει με κάθε θετική ορμή που είχε στο μέλλον. Δεύτερον, ο τύπος του τραυματισμού που υπέστη είναι σοβαρός και μπορεί να απαιτήσει μήνες μακριά. Σύμφωνα με αυτό το άρθρο, θα χρειαστεί σημαντικό χρόνο για να το αφήσει να επουλωθεί σωστά, κάτι που απαιτεί έναν τόνο ξεκούρασης και ελάχιστη κίνηση. Υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί μήνες για να νιώσει ξανά φυσιολογικό το δάχτυλο και αυτός ο χρόνος περιλαμβάνει ξεκούραση και αποκατάσταση. Εν ολίγοις, αυτός θα μπορούσε να είναι ένας τραυματισμός στο τέλος της σεζόν για εκείνον, αλλά είναι πιθανόν κάτι που τον κρατά εκτός μέρος, αν όχι το μεγαλύτερο μέρος, του καλοκαιριού.

Riley Greene – OF Detroit Tigers

Αυτά είναι άσχημα νέα με πιθανότητα να είναι πολύ χειρότερα. Θα μάθουμε περισσότερα σήμερα εάν και πότε βγουν τα αποτελέσματα των δοκιμών. Μέχρι τότε, σκεφτείτε το Greene DTD.

Tarik Skubal – SP Detroit Tigers

Είναι φανταστικά νέα εδώ, καθώς η προσπάθεια του Skubal να επιστρέψει πλησιάζει στο τελικό στάδιο.

Jose Urquidy – SP Houston Astros

Αργή αλλά σταθερή πρόοδος για το Urquidy. Τούτου λεχθέντος, έχει πολύ δρόμο να διανύσει μέχρι να παίξει ξανά σε ένα παιχνίδι.

Julio Urias – SP Los Angeles Dodgers

Παρά αυτή την αργή διαδικασία και την πρόσφατη οπισθοδρόμηση, οι Dodgers δεν αναμένουν ότι ο Urias θα χρειαστεί μια ανάθεση αποκατάστασης πριν αποκατασταθεί. Νομίζουν ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί εναντίον των Phillies σε μια επερχόμενη σειρά. Ο χρόνος θα δείξει αν είναι έτσι.

Miami Marlins – Ενημέρωση ομάδας

Πολλά να ξεσυσκευάσετε εδώ. Θα πρέπει να μάθουμε περισσότερα για τον Chisholm Jr. μετά τη σημερινή αξιολόγηση. Το μόνο νέο που γνωρίζουμε είναι ότι ήθελε να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου. Όσο για τον Κουέτο, οι πρόσφατες αποτυχίες του οδήγησαν σε παρατεταμένο χρόνο απουσίας, αλλά αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι κάνει ξανά ρίψη. Ο Ρότζερς πραγματοποίησε τέσσερις συμμετοχές και φαινόταν σταθερός στη διαδικασία, ρίχνοντας ένα αριστούργημα με ένα χτύπημα και επτά απεργίες. Τελικά, ο Puk χτύπησε τα άκρα στη μοναχική του ανακούφιση σε εκείνη την εργασία αποτοξίνωσης Double-A. Τόσο ο Rogers όσο και ο Puk θα χρειαστούν περισσότερες εμφανίσεις πριν επιστρέψουν.

Willy Adames – SS Milwaukee Brewers

Είναι υπέροχο να το διαβάσετε και η ελπίδα ότι αυτές οι προπονήσεις θα ενταθούν. Ο Adames μπορεί να επιστρέψει μέσα σε μια εβδομάδα.

Luis Urias – INF Milwaukee Brewers

Προετοιμάσου.

Jesse Winker – OF Milwaukee Brewers

Ο Winker θα χάσει τουλάχιστον δέκα ημέρες λόγω του τραυματισμού του, αν και ο όρος strain υποδηλώνει ότι μπορεί να είναι μεγαλύτερος από αυτό. Μείνετε συντονισμένοι.

Kenta Maeda – SP Minnesota Twins, Caleb Thielbar – RP Minnesota Twins

Και οι δύο στάμνες είχαν αποτελεσματικά innings που μετέφεραν κάποια ενθάρρυνση στο μέλλον. Η Maeda πιθανότατα θα χρειαστεί πολλές περισσότερες εξόδους για να μπορέσει να επιστρέψει, ενώ ο Thielbar θα μπορούσε να επιστρέψει στο bullpen των Twins οποιαδήποτε μέρα.

Harrison Bader – OF New York Yankees

Είναι απλώς ένας ακόμη τραυματισμός για τον Bader που αγωνίστηκε να παραμείνει υγιής από τότε που ανταλλάχθηκε στη Νέα Υόρκη. Θα χάσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες με αυτόν τον τραυματισμό.

Anthony Rizzo – 1B New York Yankees

Φαίνεται ότι ο Rizzo θα αποφύγει τη λίστα τραυματιών. Τούτου λεχθέντος, η επιστροφή του πιθανότατα δεν θα γίνει μέχρι το Σαββατοκύριακο, με την Παρασκευή να είναι πιθανή.

Josh Donaldson – 3B New York Yankees

Προετοιμάσου.

Jose Alvarrado – RP Philadelphia Phillies

Αυτό θα μπορούσε να είναι το τελευταίο εμπόδιο πριν ξεκινήσετε για μια εργασία αποκατάστασης. Θα μάθουμε περισσότερα για την κατάστασή του μετά την προγραμματισμένη συνεδρία αργότερα σήμερα.

Manny Machado – 3B San Diego Padres, Seth Lugo – SP San Diego Padres

Αυτή είναι μια πολύ θετική ενημέρωση για τον Machado, καθώς μπόρεσε όχι μόνο να χτυπήσει την μπάλα αλλά να διατηρήσει το κράτημα ενώ το έκανε. Αυτό είναι επίσης ενθαρρυντικό για μια επιστροφή πολύ σύντομα. Όσο για τον Lugo, τα πράγματα ήταν αρκετά ήσυχα πρόσφατα, αλλά αυτό είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν έχει γίνει καμία πληροφορία για το πότε θα ξεκινήσει η ανάθεση αποκατάστασης.

Michael Conforto – OF San Francisco Giants

Θα πρέπει να μάθουμε περισσότερα για την κατάστασή του αργότερα σήμερα. Θεωρήστε τον DTD, εκτός εάν ειπωθεί διαφορετικά.

Pete Fairbanks – RP Tampa Bay Rays

Ορισμένα θετικά νέα εδώ, καθώς δεν πρέπει να υπάρχει μακροπρόθεσμη ζημιά. Η ελπίδα είναι ότι με την ένεση, η επούλωση του θα επιταχυνθεί και μπορεί να επιστρέψει σύντομα. Τούτου λεχθέντος, η ομάδα θα ήταν σοφό να πάρει τα πράγματα αργά και προσεκτικά με τη Fairbanks, δεδομένου ότι έχει μια σταθερή επιλογή στον Jason Adam. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες, αλλά η συνολική αίσθηση εδώ είναι θετική.

Jacob deGrom – SP Texas Rangers

Μερικά πράγματα που πρέπει να σημειωθούν εδώ. Πρώτον, δεν έχει ακόμη ρίξει περισσότερα από 31 γήπεδα σε κανένα bullpen, οπότε ο φόρτος εργασίας του δεν είναι αρκετά ικανοποιητικός. Δεύτερον, ο τελευταίος αγώνας δρόμου της ομάδας είναι σήμερα πριν ξεκινήσει μια έδρα την Παρασκευή, οπότε δεν θα μάθουμε περισσότερα για την κατάσταση του deGrom μέχρι τότε. Όλα αυτά που λέγονται, είναι ακόμα πιθανώς εβδομάδες μακριά από την επιστροφή του, αν αυτό.

Μιτς Γκάρβερ – Σι Τέξας Ρέιντζερς

Αποκλείοντας τυχόν αναποδιές, Ο Garver θα πρέπει να επιστρέψει εντός μιας εβδομάδας.

Brandon Belt – 1B Toronto Blue Jays

Αυτό δεν θα πρέπει να είναι ένα μακροπρόθεσμο θέμα για τον Belt και θα μπορούσε να επιστρέψει εντός ημερών.

Το Fantrax ήταν ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ιστότοπους φαντασίας τα τελευταία χρόνια και δεν σταματάμε τώρα. Είμαστε η πιο προσαρμόσιμη, εύχρηστη και πλούσια σε χαρακτηριστικά πλατφόρμα στον κλάδο, προσφέροντας τη μεγαλύτερη εμπειρία φαντασίας για τη δυναστεία, τον φύλακα, το redraft και τα καλύτερα πρωταθλήματα μπάλας. Τα αθλήματα φαντασίας δεν κοιμούνται, ούτε και το Fantrax, με τις εποχές να τρέχουν 365 ημέρες το χρόνο. Πηγαίνετε τα πρωταθλήματα φαντασίας σας στο επόμενο επίπεδο τώρα Fantrax.com!

Schreibe einen Kommentar