Αναφορά τραυματισμού Fantrax: 30 Μαΐου 2023 – Μιλώντας για τον Mullins

2
Αναφορά τραυματισμού Fantrax: 30 Μαΐου 2023 – Μιλώντας για τον Mullins

Ακολουθεί η αναφορά τραυματισμού Fantrax για την Τρίτη, 30 Μαΐου 2023.

Περισσότερες εξαιρετικές συμβουλές και ανάλυση για το μπέιζμπολ φαντασίας: Wire Wire & FAAB Recommendations | Ημερήσια αναφορά τραυματισμού MLB | Επιλογές MLB DFS | Ανάλυση Line-up | Κατάταξη Δυναστείας και Στρατηγική | Ενημερώσεις MLB Bullpen | MLB Player Props | Προοπτικές Κατάταξη & Ανάλυση | Fantasy Baseball Risers and Fallers

Αναφορά τραυματισμού MLB

Cedric Mullins – OF Baltimore Orioles

Θα γίνουν πρόσθετες δοκιμές σήμερα, αλλά φαίνεται πιθανό ότι ο Mullins κατευθύνεται στη λίστα τραυματιών. Τραυματίστηκε ενώ έτρεχε προς την πρώτη βάση προσπαθώντας να κερδίσει μια βολή ενώ έτρεχε. Ως έχει, ο Kyle Stowers φαίνεται να είναι ο δικαιούχος αυτής της κατάστασης, εάν ο Mullins χρειαστεί χρόνο στη λίστα τραυματιών.

Cody Bellinger – OF Chicago Cubs

Είναι ενθαρρυντικό να το βλέπεις αυτό Ο Μπέλινγκερ τώρα κάτι κάνει. Για ένα διάστημα, ήταν σε κατάσταση ανάπαυσης και δεν έκανε πολλά. Τώρα, τουλάχιστον, αποδίδει τουλάχιστον στις ασκήσεις της ομάδας. Αναζητήστε τον να βελτιώσει τα πράγματα στο εγγύς μέλλον, αν και πιθανότατα θα χρειαστεί μια ανάθεση αποκατάστασης πριν επιστρέψει.

Mike Clevinger – SP Chicago White Sox, Elvis Andrus – 2B/SS Chicago White Sox

Και οι δύο παίκτες έχουν μείνει εκτός δράσης εδώ και εβδομάδες, και η επιστροφή φαίνεται να είναι στα χαρτιά αυτό το Σαββατοκύριακο. Μείνετε συντονισμένοι για συγκεκριμένες ημερομηνίες επιστροφής, αλλά αυτά είναι καλά νέα.

Charlie Blackmon – OF Colorado Rockies

Εύχεται ο Blackmon και η οικογένειά του.

Dinelson Lamet – SP Colorado Rockies

Ο Lamet φαινόταν εξαιρετικός στην τελευταία του έξοδο αποτοξίνωσης και θα προσπαθήσει να συνεχίσει αυτή τη δυναμική αυτή την Τετάρτη.

Lance McCullers Jr. – SP Houston Astros

Η ομάδα δεν έχει υποδείξει γιατί είναι εκτός αναχώματος, αλλά αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί οπισθοδρόμηση. Επίσης, δεν έχει γίνει λόγος για το πότε θα επιστρέψει. Το ETA του Ιουλίου φαίνεται να είναι στον αέρα αυτή τη στιγμή.

Max Muncy – 3B Los Angeles Dodgers

Οι Dodgers σίγουρα απέφυγαν μια σφαίρα εδώ, καθώς η απουσία του Muncy θα περιοριστεί σε μία ή δύο μέρες. Αναζητήστε τον να επιστρέψει στην ενδεκάδα νωρίτερα παρά αργότερα.

Max Kepler – OF Minnesota Twins, Jorge Polanco – 2B Minnesota Twins

Πολύ ενθαρρυντικά νέα και για τους δύο παίκτες εδώ. Αν έπρεπε να μαντέψει κανείς, θα ήταν ο Κέπλερ πίσω πριν από τον Πολάνκο.

Nick Gordon – 2B/OF Minnesota Twins

Η κίνηση έγινε για να επιτρέψει στον Royce Lewis να επιστρέψει στα μεγάλα πρωταθλήματα. Η κίνηση επιβεβαιώνει επίσης ότι η σεζόν 2023 του Gordon ήταν και θα παραμείνει καταστροφή. Θα μπορούσε να επιστρέψει αργά το καλοκαίρι και η ελπίδα είναι ότι θα είναι καλά.

New York Yankees – Ενημέρωση ομάδας

Πολλές από αυτές τις ενημερώσεις φαίνονται παρόμοιες με τη χθεσινή ενημέρωση της ομάδας, αν και υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες εδώ. Ο μόνος οριστικός είναι ο Ντόναλντσον, ο οποίος θα παίξει στο Double-A αργότερα σήμερα. Τόσο ο Stanton όσο και ο Trevino έχουν πολύ μυστήριο γύρω από το πότε θα επιστρέψουν και θα προχωρήσουν, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες.

Carlos Santana – 1B Pittsburgh Pirates

Δεν θα ήταν παράξενο να δούμε τον Santana να μετακομίζει στη λίστα τραυματιών, δεδομένης της φύσης του τραυματισμού του και της ηλικίας του.

Joc Pederson – OF San Francisco Giants, Joey Bart – C San Francisco Giants

Καλά νέα και για τους δύο παίκτες. Το ότι ο Pederson είναι έτοιμος να αρχίσει να κάνει αιώρηση είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός, δείχνοντας ότι το χέρι του είναι λιγότερο πρησμένο από ό,τι πριν. Όσο για το τρέξιμο του Μπαρτ, αυτό φαίνεται σαν το τελευταίο εμπόδιο πριν παίξει. Αναζητήστε και οι δύο για να ξεκινήσουν σύντομα την αποκατάστασή τους.

Andres Munoz – RP Seattle Mariners

Ο Munoz δεν έχει παίξει σχεδόν δύο μήνες, οπότε αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός. Υπήρχαν στιγμές που τον έκλεισαν κι αυτός. Πιθανότατα θα χρειαστεί μια μακρά αποκατάσταση πριν επιστρέψει.

Lars Nootbar – OF St. Louis Cardinals

Η ελπίδα είναι ότι το Nootbar δεν θα χρειαστεί ένα ταξίδι στη λίστα τραυματιών, αλλά όλα είναι πιθανά. Τούτου λεχθέντος, η ομάδα έχει έναν σπάνιο αγώνα δύο συνεχόμενων ημερών άδειας αυτή την εβδομάδα, οπότε μπορεί να είναι καλά μέχρι το Σαββατοκύριακο. Μείνετε συντονισμένοι.

Dylan Carlson – OF St. Louis Cardinals

Ο Κάρλσον είχε περιοριστεί στο να χτυπά από τη δεξιά πλευρά του πιάτου. Τώρα που έχει προχωρήσει, πιθανότατα θα προσπαθήσει να διατηρήσει αυτό το επίπεδο ενώ θα κάνει οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με το μπέιζμπολ. Από εκεί θα μπει στην προαναφερθείσα έξοδο απεξάρτησης.

Tyler O’Neill – ΤΩΝ Καρδιναλίων του Σεντ Λούις

Ο O’Neill είχε μια μυστηριώδη ασθένεια, η οποία φαίνεται να βελτιώνεται, αλλά μετά η ομάδα δεν ξέρει γιατί δεν προχωρά. Έχει κλείσει στο παρελθόν και πιθανότατα θα είναι και εκεί σύντομα. Λες και δεν ξέρουν γιατί δεν γίνεται καλύτερα. Οι μόνες άλλες επιλογές θα ήταν κάτι χειρουργικό για να επιδιορθωθεί αυτό που πάσχει, ή υπάρχει ένα υποκείμενο ζήτημα δυστυχίας εδώ, καθώς ο O’Neill και η ομάδα έχουν τσακωθεί στο παρελθόν.

Pete Fairbanks – RP Tampa Bay Rays

Θα πρέπει να γνωρίζουμε περισσότερα σήμερα για μια μακροπρόθεσμη διάγνωση. Σταυρωμένα δάχτυλα ότι αυτό είναι ελάχιστο και ότι μπορεί να επιστρέψει μέσα στο παράθυρο των δεκαπέντε ημερών. Τούτου λεχθέντος, είναι λίγο ανησυχητικό.

Το Fantrax ήταν ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ιστότοπους φαντασίας τα τελευταία χρόνια και δεν σταματάμε τώρα. Είμαστε η πιο προσαρμόσιμη, εύχρηστη και πλούσια σε χαρακτηριστικά πλατφόρμα στον κλάδο, προσφέροντας τη μεγαλύτερη εμπειρία φαντασίας για τη δυναστεία, τον φύλακα, το redraft και τα καλύτερα πρωταθλήματα μπάλας. Τα αθλήματα φαντασίας δεν κοιμούνται, ούτε και το Fantrax, με τις εποχές να τρέχουν 365 ημέρες το χρόνο. Πηγαίνετε τα πρωταθλήματα φαντασίας σας στο επόμενο επίπεδο τώρα Fantrax.com!

Schreibe einen Kommentar