Αναφορά τραυματισμού Fantrax: 26 Μαΐου 2023 – Επέστρεψε!

11
Αναφορά τραυματισμού Fantrax: 26 Μαΐου 2023 – Επέστρεψε!

Ακολουθεί η αναφορά τραυματισμού Fantrax για την Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023.

Περισσότερες εξαιρετικές συμβουλές και ανάλυση για το μπέιζμπολ φαντασίας: Wire Wire & FAAB Recommendations | Ημερήσια αναφορά τραυματισμού MLB | Επιλογές MLB DFS | Ανάλυση Line-up | Κατάταξη Δυναστείας και Στρατηγική | Ενημερώσεις MLB Bullpen | MLB Player Props | Προοπτικές Κατάταξη & Ανάλυση | Fantasy Baseball Risers and Fallers

Max Fried – SP Atlanta Braves

Ενώ η ιδέα του Fried να πετάξει είναι καλή, είναι ανησυχητικό ότι ουσιαστικά ξεκινάει από την αρχή. Δεν έχει ρίξει για λίγο και θα χρειαστεί να ανανεώσει το χέρι του εκεί που ήταν την άνοιξη. Όλο αυτό θα πάρει πολύ χρόνο. Υποθέτοντας ότι δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα, απέχει περίπου ένα μήνα από την επιστροφή του, με το All-Star Break να είναι ένα δίκαιο χρονοδιάγραμμα.

Ramon Urias – INF Baltimore Orioles

Να είστε προετοιμασμένοι καθώς ο Urias είναι κοντά στην επιστροφή στα Orioles.

Cedric Mullins – OF Baltimore Orioles

Η ελπίδα είναι ότι ο Mullins έχει δίκιο και ότι θα είναι μια απουσία μιας ημέρας. Ελπίζω επίσης ότι όλα είναι καλά με αυτόν και την οικογένειά του.

CJ Cron – 1B Colorado Rockies

Ο Κρον έχει μείνει εκτός δράσης για δέκα ημέρες και σε αυτό το διάστημα δεν έχει κάνει ακόμα ρόπαλο. Χωρίς καθορισμένο χρονοδιάγραμμα, αν δεν αρχίσει να ταλαντεύεται σύντομα, μπορεί να ξεκινήσει μια μακρά αποστολή αποκατάστασης.

Giancarlo Stanton – OF New York Yankees

Υπήρχε ελπίδα πριν από λίγες μέρες ότι ο Stanton θα ήταν έτοιμος να ξεκινήσει μια αποστολή απεξάρτησης αυτό το Σαββατοκύριακο. Αντίθετα, αυτό έχει καθυστερήσει παρά την επούλωση των μηριαίων μηριαίων, όπως αναμενόταν. Είναι ένας περίεργος συνδυασμός καθυστέρησης που αναμιγνύεται με θεραπεία όπως ήταν αναμενόμενο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, φαίνεται ότι αυτό τον κάνει πίσω μόνο λίγες μέρες, αλλά ο χρόνος θα δείξει ακριβώς πόσο καιρό.

Jose Alvarado – RP Philadelphia Phillies

Το σχέδιο για τον Αλβαράδο πρόκειται να πετάξει, με ένα σημαντικό Σαββατοκύριακο μπροστά. Ο Αλβαράδο έχει μείνει εκτός δράσης για περισσότερο από το ελάχιστο, και ως εκ τούτου μια ανάθεση αποτοξίνωσης πολλών παιχνιδιών είναι πιθανό στα χαρτιά.

Darick Hall – 1B Philadelphia Phillies

Ο Hall μπορεί να επιστρέψει στις 5 Ιουνίου και, εκτός τυχόν αποτυχιών, αυτή η ημερομηνία φαίνεται εφικτή. Ο χρόνος θα δείξει, αλλά τα πράγματα φαίνονται καλά για να επιστρέψει ο Χολ στην ομάδα σύντομα.

Manny Machado – 3B San Diego Padres

Ο Machado έχει δικαίωμα να επιστρέψει στη δράση σήμερα, αλλά δεν έχει ακόμη αντιμετωπίσει ζωντανά παιχνίδια. Ωστόσο, έχει πάρει γείωση και χρησιμοποίησε το γάντι του, έτσι ώστε το εμπόδιο να έχει ξεπεραστεί. Φαίνεται απίθανο να χρειαστεί ανάθεση αποκατάστασης, καθώς η ομάδα δεν έχει υποδείξει ότι αυτός ο τραυματισμός είναι σημαντικός ή σοβαρός. Ωστόσο, όλα είναι πιθανά, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Ha-Seong Kim – INF San Diego Padres

Ο Κιμ εκτέλεσε ένα φάουλ σε μια μπάλα από το γόνατό του και αργότερα έπρεπε να πεταχτεί εκτός γηπέδου. Ο τραυματισμός φαινόταν αρκετά επώδυνος, οπότε είναι λίγο έκπληξη το γεγονός ότι το γόνατό του φαίνεται να είναι δομικά εντάξει. Τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να αποφύγει εντελώς τη λίστα τραυματιών, αν και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα παίξει καθόλου αυτό το Σαββατοκύριακο.

Tyler Glasnow – SP Tampa Bay Rays

Προετοιμάσου.

Danny Jansen – C Toronto Blue Jays

Δεν υπήρξαν αντίστοιχες κινήσεις στο ρόστερ πριν από το χθεσινό παιχνίδι, αλλά ούτε και ενημερώσεις. Ίσως η ομάδα περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας του Jansen. Τούτου λεχθέντος, ο Αλεχάντρο Κερκ ξεκίνησε χθες ως catcher της ομάδας.

Το Fantrax ήταν ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ιστότοπους φαντασίας τα τελευταία χρόνια και δεν σταματάμε τώρα. Είμαστε η πιο προσαρμόσιμη, εύχρηστη και πλούσια σε χαρακτηριστικά πλατφόρμα στον κλάδο, προσφέροντας τη μεγαλύτερη εμπειρία φαντασίας για τη δυναστεία, τον φύλακα, το redraft και τα καλύτερα πρωταθλήματα μπάλας. Τα αθλήματα φαντασίας δεν κοιμούνται, ούτε και το Fantrax, με τις εποχές να τρέχουν 365 ημέρες το χρόνο. Πηγαίνετε τα πρωταθλήματα φαντασίας σας στο επόμενο επίπεδο τώρα Fantrax.com!

Schreibe einen Kommentar