Αναφορά τραυματισμού Fantrax: 25 Μαΐου 2023 – Correa για να χάσει περισσότερο χρόνο;

10
Αναφορά τραυματισμού Fantrax: 25 Μαΐου 2023 – Correa για να χάσει περισσότερο χρόνο;

Ακολουθεί η αναφορά τραυματισμού Fantrax για την Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023.

Περισσότερες εξαιρετικές συμβουλές και ανάλυση για το μπέιζμπολ φαντασίας: Wire Wire & FAAB Recommendations | Ημερήσια αναφορά τραυματισμού MLB | Επιλογές MLB DFS | Ανάλυση Line-up | Κατάταξη Δυναστείας και Στρατηγική | Ενημερώσεις MLB Bullpen | MLB Player Props | Προοπτικές Κατάταξη & Ανάλυση | Fantasy Baseball Risers and Fallers

Kyle Hendricks – SP Chicago Cubs

Προετοιμάσου.

Luis Robert – OF Chicago White Sox

Μερικά δυνητικά καλά νέα εδώ για τους White Sox, καθώς ο Robert σχεδιάζει να παίξει. Αν και όλα μπορούν να συμβούν, αναζητήστε τον να είναι στην ενδεκάδα αργότερα σήμερα.

Triston McKenzie – SP Cleveland Guardians

Ο McKenzie θα ξεκινήσει τη δεύτερη αποκατάστασή του αργότερα σήμερα, καθώς θα επιστρέψει στην εναλλαγή των Guardians. Υπάρχουν κάποιες εικασίες ότι θα μπορούσε να επιστρέψει νωρίτερα παρά αργότερα. Εχοντας πεί αυτό, αργότερα στο άρθρομιλάει για το πώς η ομάδα θα ήθελε να δουλέψει ιδανικά τόσο αυτόν όσο και τον Aaron Civale με λίγο περισσότερο όγκο πριν επιστρέψει στο Κλίβελαντ.

Anthony Rendon – 3B Los Angeles Angels

Ο Rendon θα μπορούσε να επιστρέψει ανά πάσα στιγμή, καθώς δικαιούται να επιστρέψει. Όλα αυτά που λέγονται, μένει να δούμε αν θα χρειαστεί ανάθεση απεξάρτησης. Γενικά όμως, νιώθει καλύτερα. Μείνετε συντονισμένοι.

Luis Arraez – 2B Miami Marlins

Με την κίνηση να είναι προληπτική, μπορεί κανείς να περιμένει ότι ο Arraez θα επιστρέψει στην ενδεκάδα νωρίτερα, παρά αργότερα. Θα πρέπει να υπάρξουν ενημερώσεις σήμερα σχετικά με το πόδι του.

Brandon Woodruff – SP Milwaukee Brewers

Το παιχνίδι catch είναι το πρώτο βήμα στη διαδικασία της ανάκαμψης. Όπως αναφέρεται εδώ, ο Woodruff έχει πολύ δρόμο να διανύσει μέχρι να επιστρέψει και πολλά βήματα για να ολοκληρώσει. Ενώ το τέλος Ιουνίου φαίνεται σαν ένα αρκετά μακρινό χρονοδιάγραμμα για να τεθεί ως στόχος, οποιαδήποτε οπισθοδρόμηση θα μπορούσε να ωθήσει την επιστροφή του στον Ιούλιο.

Carlos Correa – SS Minnesota Twins

Αυτό δεν είναι καθόλου ιδανικό. Ξεκίνησε με μαγνητική τομογραφία του ποδιού Correa που αποκάλυψε φλεγμονή και μώλωπες στη φτέρνα. Αργότερα διαπιστώθηκε ότι πάσχει από πελματιαία απονευρωσίτιδα, η οποία είναι μια μακροχρόνια διάγνωση που απαιτεί θεραπεία. Στο μέλλον, ο Royce Lewis θα επιστρέψει σύντομα, και ενώ σχεδίαζε να παίξει στην τρίτη βάση, έχει ένα υπόβαθρο στη θέση shortstop. Υπάρχει επίσης ο Kyle Farmer που μπορεί να μπει στην αριστερή πλευρά του γηπέδου. Το λάκτισμα είναι επίσης ότι αυτό δεν είναι το πόδι που έδωσε παύση στους Γίγαντες και τους Μετς αφού του πρόσφεραν το μέγα συμβόλαιο που έκαναν.

Joey Gallo – OF Minnesota Twins

Θεωρείται ότι είναι DTD μέχρι να μάθουμε περισσότερα. Δεν υπάρχει καμία λέξη για τη σοβαρότητα αυτής της κατάστασης.

Vince Velasquez – SP Pittsburgh Pirates

Αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει το τέλος του Luis Ortiz στο rotation, εκτός εάν κάποιος άλλος χτυπηθεί.

Manny Machado – 3B San Diego Padres

Πρώτον, εξαρτάται από το πώς νιώθει το χέρι του Machado την επόμενη μέρα. Δεύτερον, μόλις ξεπεραστεί αυτό το τελευταίο εμπόδιο της BP, θα μπορούσαμε να προσδιορίσουμε με ακρίβεια μια ημερομηνία για την επιστροφή.

AJ Pollock – OF Seattle Mariners, Ty France – 1B Seattle Mariners

Για τον Πόλοκ δεν υπήρχαν λεπτομέρειες για την έκταση του τραυματισμού. Πρέπει να μάθουμε περισσότερα σήμερα. Όσο για τη Γαλλία, έχασε το χθεσινό παιχνίδι, αλλά φαίνεται ότι θα επιστρέψει σήμερα.

Eugenio Suarez – 3B Seattle Mariners

Η ομάδα δεν είπε ακριβώς τι ήταν λάθος ή πώς ένιωθε. Μέχρι να μάθουμε περισσότερα, θεωρήστε τον DTD.

Dylan Carlson – OF St. Louis Cardinals

Καθώς ο Carlson απέχει λίγες μέρες ακόμη και από την προσπάθεια να χτυπήσει από την αριστερή πλευρά, είναι δίκαιο να πιστεύουμε ότι θα λείψει για τουλάχιστον άλλη μια εβδομάδα, καθώς πιθανότατα θα χρειαστεί ανάθεση αποτοξίνωσης.

Tyler O’Neill – ΤΩΝ Καρδιναλίων του Σεντ Λούις

Ο O’Neill έχει κλείσει εδώ και αρκετό καιρό και αυτή είναι η πρώτη δραστηριότητα μπέιζμπολ που κατάφερε να ολοκληρώσει. Ακόμα κι αν δεν έχει καμία αποτυχία, είναι πολύ μακριά από την επιστροφή.

Brandon Lowe – 2B Tampa Bay Rays

Είναι δίκαιο να αναρωτηθούμε αν το LHP ήταν ο κύριος καταλύτης στη συνεδρίαση του Lowe. Σε κάθε περίπτωση, αναζητήστε τον να επιστρέψει αργότερα σήμερα.

Yandy Diaz – INF Tampa Bay Rays

Εύχεται ο Yandy και η οικογένειά του.

Ezequiel Duran – 3B Texas Rangers

Ελπίζουμε ότι αυτό είναι ένα δευτερεύον ζήτημα και ότι μπορεί να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Οι τραυματισμοί στα πλευρά καθιστούν πολύ δύσκολο το παιχνίδι του μπέιζμπολ.

Danny Jansen – C Toronto Blue Jays

Ο Γιάνσεν έχει ιστορικό τραυματισμών. Ο Αλεχάντρο Κερκ πρέπει να προστεθεί σε πρωταθλήματα όπου είναι διαθέσιμος για κάθε ενδεχόμενο.

Το Fantrax ήταν ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ιστότοπους φαντασίας τα τελευταία χρόνια και δεν σταματάμε τώρα. Είμαστε η πιο προσαρμόσιμη, εύχρηστη και πλούσια σε χαρακτηριστικά πλατφόρμα στον κλάδο, προσφέροντας τη μεγαλύτερη εμπειρία φαντασίας για τη δυναστεία, τον φύλακα, το redraft και τα καλύτερα πρωταθλήματα μπάλας. Τα αθλήματα φαντασίας δεν κοιμούνται, ούτε και το Fantrax, με τις εποχές να τρέχουν 365 ημέρες το χρόνο. Πηγαίνετε τα πρωταθλήματα φαντασίας σας στο επόμενο επίπεδο τώρα Fantrax.com!

Schreibe einen Kommentar