Αναφορά τραυματισμού Fantrax: 23 Μαΐου 2023 – Μεγάλο χέρι στο δρόμο της επιστροφής;

16
Αναφορά τραυματισμού Fantrax: 23 Μαΐου 2023 – Μεγάλο χέρι στο δρόμο της επιστροφής;

Ακολουθεί η αναφορά τραυματισμού Fantrax για την Τρίτη, 23 Μαΐου 2023.

Περισσότερες εξαιρετικές συμβουλές και ανάλυση για το μπέιζμπολ φαντασίας: Wire Wire & FAAB Recommendations | Ημερήσια αναφορά τραυματισμού MLB | Επιλογές MLB DFS | Ανάλυση Line-up | Κατάταξη Δυναστείας και Στρατηγική | Ενημερώσεις MLB Bullpen | MLB Player Props | Προοπτικές Κατάταξη & Ανάλυση | Fantasy Baseball Risers and Fallers

Max Fried – SP Atlanta Braves

Ενώ το All-Star Break είναι πολύ μακριά, αυτό τουλάχιστον δίνει μια γενική αίσθηση του πότε μπορούμε να περιμένουμε τον Fried να επιστρέψει. Με λίγα λόγια, είναι ακόμα μια μακροχρόνια απουσία.

Liam Hendriks – RP Chicago White Sox

Υπήρξαν διάφορες αναφορές για μια μέρα επιστροφής, αλλά αυτή που φαίνεται να παραμένει αργά είναι αυτή την ερχόμενη Δευτέρα. Μείνετε συντονισμένοι.

Joey Votto – 1B Cincinnati Reds

Τα καλά νέα είναι ότι αισθάνεται καλύτερα και πιθανότατα οδεύει προς μια επιστροφή. Η αρχική του προσπάθεια να επιστρέψει ήταν βιαστική, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος. Όλα αυτά που λέγονται, δεν έχουμε ακόμη χρονοδιάγραμμα για να επιστρέψει.

TJ Friedl – OF Cincinnati Reds

Ο Friedl έχει αναρρώσει γρήγορα από τον λοξό τραυματισμό του από τότε που μπήκε στη λίστα τραυματιών πριν από περίπου μια εβδομάδα. Ακριβώς όπως λέμε ότι τα λοξά μπορεί να είναι δύσκολα, μπορεί επίσης να είναι δύσκολα με αυτή την έννοια. Φαίνεται ότι ο τραυματισμός του Friedl μπορεί να έχει υποχωρήσει.

Μπρένταν Ρότζερς – 2Β Colorado Rockies

Αυτή είναι μια φανταστική εξέλιξη. Αν και είναι μια μικρή πιθανότητα να συμβεί, το γεγονός ότι αυτό είναι ακόμη και στο τραπέζι είναι ενδιαφέρον. Κρατήστε το στην πίσω τσέπη σας για αργότερα μέσα στο έτος, εάν όντως πραγματοποιηθεί.

CJ Cron – 1B Colorado Rockies

Ο Cron βρίσκεται αθόρυβα στη λίστα τραυματιών για λίγο, χωρίς νέες εξελίξεις. Τώρα ξέρουμε ότι αυτό οφείλεται στο ότι δεν υπάρχει τίποτα να αναφέρουμε. Αυτό είναι αποθαρρυντικό.

Miami Marlins – Ενημέρωση ομάδας

Πολλά να ξεσυσκευάσετε εδώ. Οι προπονήσεις για το πάνω μέρος του σώματος από τον Jazz είναι για να διατηρήσουν το σώμα του σε φόρμα όσο το δυνατόν καλύτερα. Ο ίδιος έχει πει ότι θέλει να επιστρέψει αρχές έως μέσα Ιουνίου. Ο Johnny Cueto προσπαθεί να ξαναμπεί στο ανάχωμα μετά από πολλαπλούς τραυματισμούς, με τελευταίο τον αστράγαλό του. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτό το έργο ανάχωμα θα καρποφορήσει, αλλά κλίνει προς το ναι. Καλά νέα για τον Avisail Garcia, ο οποίος κάνει τα πάντα εκτός από το να παίζει με ρόπαλο για τους Marlins. Η κατάσταση και η πρόοδός του παραμένουν άγνωστες. Ο Τρέβορ Ρότζερς που ρίχνει για 35 γήπεδα είναι υπέροχο να δεις, και η πιθανότητα σε ένα εκτεταμένο παιχνίδι Spring Training είναι ευπρόσδεκτη. Όσο για τον Jesus Sanchez, μπορεί να βγει από τη λίστα τραυματιών αυτή την Τετάρτη, αλλά πιθανότατα θα χρειαστεί ανάθεση αποκατάστασης.

Luis Urias – INF Milwaukee Brewers

Ο Urias είναι εκτός δράσης από την πρώτη μέρα της σεζόν, οπότε πιθανότατα θα είναι μια μακρά έξοδος αποτοξίνωσης.

Eric Lauer – SP Milwaukee Brewers

Το βάθος περιστροφής των Brewers θα δοκιμαστεί το επόμενο διάστημα με τους Lauer, Ashby, Woodruff και Miley να είναι όλοι άρρωστοι.

Trevor May – RP Oakland Athletics

Ουάου, αυτό δεν είναι κάτι το αναμενόμενο, αλλά εδώ είμαστε. Το άγχος και η ψυχική ασθένεια είναι δύο πράγματα που είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν. Η προσθήκη εμποδίων στην περιγραφή της εργασίας κάποιου μπορεί να είναι συντριπτική και δύσκολο να ξεπεραστεί. Τα καλά νέα σε σχέση με τον Μέι είναι ότι πρόσφατα έκανε δύο αγώνες κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης το Σαββατοκύριακο. Μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμό. Δεν του εύχονται παρά τα καλύτερα.

Jose Alvarado – RP Philadelphia Phillies

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πώς πήγε το γήπεδο σε επίπεδο έδαφος, αλλά κάποιος θα πίστευε ότι πήγε αρκετά καλά για να προχωρήσει μπροστά. Μείνετε συντονισμένοι.

LaMonte Wade – OF San Francisco Giants

Αυτός ο τραυματισμός δεν φαίνεται σοβαρός, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το πώς νιώθει ο Wade την επόμενη μέρα. Θα πρέπει να μάθουμε περισσότερα αργότερα σήμερα.

Andres Munoz – RP Seattle Mariners

Ο Munoz φέρεται επίσης να είπε ότι αυτό είναι το καλύτερο που έχει νιώσει από την άνοιξη. Λάβετε υπόψη ότι ξεκίνησε αργά τη χρονιά του και μπήκε βιαστικά στη σεζόν.

Tyler Glasnow – SP Tampa Bay Rays

Προετοιμάσου.

Το Fantrax ήταν ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ιστότοπους φαντασίας τα τελευταία χρόνια και δεν σταματάμε τώρα. Είμαστε η πιο προσαρμόσιμη, εύχρηστη και πλούσια σε χαρακτηριστικά πλατφόρμα στον κλάδο, προσφέροντας τη μεγαλύτερη εμπειρία φαντασίας για τη δυναστεία, τον φύλακα, το redraft και τα καλύτερα πρωταθλήματα μπάλας. Τα αθλήματα φαντασίας δεν κοιμούνται, ούτε και το Fantrax, με τις εποχές να τρέχουν 365 ημέρες το χρόνο. Πηγαίνετε τα πρωταθλήματα φαντασίας σας στο επόμενο επίπεδο τώρα Fantrax.com!

Schreibe einen Kommentar