Αναφορά τραυματισμού προοπτικών Fantrax: 29 Μαΐου 2023 – Χαρείτε για τον Royce!

0
Αναφορά τραυματισμού προοπτικών Fantrax: 29 Μαΐου 2023 – Χαρείτε για τον Royce!

Οι τραυματισμοί δεν περιορίζονται μόνο στο επίπεδο της Major League. Οι προοπτικές MLB έχουν τις δικές τους ανησυχίες και οι έξυπνοι διευθυντές δυναστείας τις παρακολουθούν επίσης. Ακολουθεί η Αναφορά τραυματισμών προοπτικών Fantrax για τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023.

Περισσότερες εξαιρετικές συμβουλές και ανάλυση για το μπέιζμπολ φαντασίας: Wire Wire & FAAB Recommendations | Ημερήσια αναφορά τραυματισμού MLB | Επιλογές MLB DFS | Ανάλυση Line-up | Κατάταξη Δυναστείας και Στρατηγική | Ενημερώσεις MLB Bullpen | MLB Player Props | Προοπτικές Κατάταξη & Ανάλυση | Fantasy Baseball Risers and Fallers

Cody Morris – RHP Cleveland Guardians

Αυτή ήταν η πρώτη δράση για τον Morris όλη τη σεζόν και διήρκεσε μόνο ένα inning. Αναρρώνει από μια μεγάλη καταπόνηση και κοίταξε το μέρος ενώ έπαιζε εδώ. Αν και είναι πολύ νωρίς για να πούμε πολλά για οτιδήποτε άλλο, υπάρχει πιθανότητα να είναι περιποιημένος για μακρά ανακούφιση, δεδομένου του πόσο καλά φαίνεται τώρα η εναλλαγή των Guardians. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες ήδη εκεί, και ο Morris έχει ήδη ένα εκτεταμένο ιστορικό τραυματισμών. Ο Morris είναι η 14η θέση των Guardians στην κατάταξη, σύμφωνα με το MLB.

George Valera – OF Cleveland Guardians

Μπορείτε να αισθανθείτε την απογοήτευση με τον Antonetti εδώ, που δεν απευθύνεται στον Valera, αλλά μάλλον μαζί του. Όπως αναφέρθηκε, η Valera είχε μια σκληρή κίνηση εδώ το 2023, αναρρώνοντας από τον έναν τραυματισμό μετά τον άλλο. Την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 132 παιχνίδια σε δύο επίπεδα μικρότερου πρωταθλήματος. Ωστόσο, εδώ, στα τέλη Μαΐου, εμφανίστηκε μόνο σε πέντε παιχνίδια και κατέγραψε τρεις επιτυχίες. Ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα αυτού του τραυματισμού, μπορεί να μην δούμε το πολλά υποσχόμενο OF με το Κλίβελαντ μέχρι αργότερα μέσα στη χρονιά, αν όχι καθόλου. Η Valera είναι η 39η θέση του μπέιζμπολ στην κατάταξη, σύμφωνα με το MLB.

Sixto Sanchez – RHP Miami Marlins

Ο Σάντσεθ πετούσε σε διάφορες αποστάσεις εδώ και αρκετό καιρό και δεν είχε κανένα πισωγύρισμα. Θα συνεχίσει να το κάνει πριν κατευθυνθεί σε ένα ανάχωμα, κάτι που θα ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για αυτόν. Δεδομένου ότι δεν έχει παίξει σε παιχνίδι από το 2021, η ομάδα θα ήταν φρόνιμο να είναι όσο το δυνατόν πιο προσεκτική, δεδομένης της δυνατότητας που υπήρχε κάποτε. Ο Sanchez είναι η 11η θέση των Marlins, σύμφωνα με το MLB.

Jake Eder – LHP Miami Marlins

Η οπισθοδρόμηση του Έντερ ήταν ατυχής την άνοιξη. Απλώς πάτησε λάθος δρόμο και το αποτέλεσμα ήταν ένα κάταγμα στο αριστερό του πόδι. Η ελπίδα είναι ότι μόλις μπορέσει να ξεκινήσει ξανά τις ρίψεις, θα μπορέσει να αγωνιστεί και ενδεχομένως να κάνει ντεμπούτο με τους Marlins αργότερα αυτή τη σεζόν. Δεν είναι σαφές εάν αυτός ο τραυματισμός στο πόδι θα το αναβάλει μέχρι τη σεζόν του 2024. Ο Έντερ είναι η 5η θέση των Marlins, σύμφωνα με το MLB.

Royce Lewis – 3B/SS Minnesota Twins

Ο Λιούις έμοιαζε με καρφί κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης. Με ένα γάντι, έχει καταφέρει να κάνει απίστευτα έργα, όπως το παραπάνω. Με το ρόπαλο, έχει δείξει δύναμη και ταχύτητα ενώ χτυπάει πολύ πάνω από 0,300 σε 29 εμφανίσεις σε πλάκες. Συνολικά, έχει μοιράσει χρόνο και στο shortstop και στην τρίτη βάση, ενώ έκανε μόνο ένα λάθος. Υπάρχουν όμως κάποιες ανησυχίες. Πρώτον, το ποσοστό απεργίας του είναι στο 32%, το οποίο είναι υψηλότερο από ό,τι ήταν ποτέ σε οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε επίπεδο. Δεν είναι σαφές εάν απλώς δοκιμάζει κάτι νέο, είναι ανήσυχος ή απλώς αντιμετωπίζει κάποιες από τις στροφές. Δεύτερον, έχει περπατήσει μόνο δύο φορές ενώ έκανε αποτοξίνωση, κάτι που επίσης δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχουμε δει πριν. Τρίτον, υπάρχει μια εισροή παικτών ήδη εκεί για τα Twins, οπότε ο χρόνος παιχνιδιού μπορεί να μην υπάρχει απαραίτητα όταν φτάσει. Όλα αυτά που λέγονται, είναι κάποιος που πρέπει να προστεθεί ανεξάρτητα από αυτές τις ανησυχίες, οι οποίες πρέπει να φυλάσσονται στην πίσω τσέπη σας. Θα επιστρέψει οποιαδήποτε μέρα τώρα, οπότε προσέξτε την επιστροφή του. Ο Lewis είναι ο υποψήφιος για το μπέιζμπολ στην 34η θέση, σύμφωνα με το MLB.

Andrew Painter RHP Philadelphia Phillies

Ο ζωγράφος που πετούσε αυτές τις σύντομες συνεδρίες bullpen εξελίχθηκε από το να πετάει με επιτυχία από μεγάλες αποστάσεις ενώ έπαιζε catch. Η ομάδα θα συνεχίσει να αναπτύσσεται σιγά σιγά και να φέρνει μαζί της την πολύτιμη προοπτική της εδώ, παρά την ώθηση νωρίτερα φέτος για να τον βάλουν στο γήπεδο. Κοιτάζοντας το ροτέισον του Phillies, δεν φαίνεται να χρειάζεται να τον βιαστούμε στα μεγάλα, αν και κανείς δεν μπορεί ποτέ να έχει αρκετό pitching. Ο Painter είναι ο υποψήφιος του μπέιζμπολ στη 10η θέση, σύμφωνα με το MLB.

Heliot Ramos – OF San Francisco Giants

Ο Ράμος αυτοτραυματίστηκε ενώ βρισκόταν στα ανήλικα, αφού αποβλήθηκε λόγω αγώνων στην αρχή της σεζόν. Στους ανηλίκους είχε πάρει 8-προς-38 (.211) με μόλις ένα εντός έδρας τρέξιμο και τρία κλεψίματα. Κάποτε θεωρούνταν ένα πολλά υποσχόμενο ρόπαλο με δύναμη, αλλά η μετοχή του έχει πέσει δραματικά με τα χρόνια, θέτοντας υπό αμφισβήτηση το μακροπρόθεσμο μέλλον του με τον σύλλογο. Ο Ράμος είναι η 20η προοπτική των Giants στην κατάταξη, σύμφωνα με το MLB.

Curtis Mead – 2B Tampa Bay Rays

Ο Mead έπαιξε για τελευταία φορά έναν αγώνα στις 29 Απριλίου και έκτοτε μένει εκτός δράσης με τραυματισμό στον καρπό. Η αρχική διάγνωση ήταν από μια εβδομάδα έως τέσσερις, και αυτό το Σαββατοκύριακο θα σηματοδοτήσει αυτό το υψηλό σημείο αυτής της εκτίμησης. Υπήρξαν πολύ λίγες ενημερώσεις για την κατάστασή του και η ελπίδα είναι ότι μπορεί να επιστρέψει κάποια στιγμή σύντομα, αλλά ήταν μια πολύ απογοητευτική αρχή της χρονιάς για την πολλά υποσχόμενη προοπτική. Η προσδοκία ήταν να κάνει το ντεμπούτο του κάποια στιγμή αυτή τη σεζόν, αλλά οι αγώνες του στο πιάτο (.221 BA, 2 HR) θα πρέπει να διορθωθούν πριν από οτιδήποτε άλλο. Ο Mead είναι ο υποψήφιος του μπέιζμπολ στην 25η θέση, σύμφωνα με το MLB.

Kumar Rocker – RHP Texas Rangers

Είναι ένα απογοητευτικό τέλος στη σεζόν του pitcher, καθώς θα χάσει το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους και το μεγαλύτερο μέρος του επόμενου έτους. Σημειώθηκε από την ομάδα ότι αυτός ο τραυματισμός δεν είχε καμία σχέση με αυτόν που έκανε τους Μετς να περάσουν την υπογραφή του μετά από ντραφτ από αυτούς πριν από μερικά χρόνια. Αυτός ήταν ένας τραυματισμός που συνέβη κατά το pitching και την ανάπτυξη. Συνέβη στο πέμπτο inning του μοιραίου παιχνιδιού του, αφού κυριάρχησε στα προηγούμενα τέσσερα inning. Έφυγε με δύο άουτ λόγω ενόχλησης στον αγκώνα. Η απόφαση να γίνει η επέμβαση πάρθηκε αμέσως μετά από αυτό. Ο Rocker είναι ο υποψήφιος για το Τέξας στην 9η θέση, σύμφωνα με το MLB.

Rickey Tiedemann – LHP Toronto Blue Jays

Σημειώθηκε επίσης ότι ο Tiedemann αισθάνεται ξανά σαν τον εαυτό του και είναι ενθουσιασμένος που αρχίζει να ρίχνει ξανά ένα μπέιζμπολ. Το τι περιλαμβάνει αυτό το πρόγραμμα ρίψεων είναι το εικαστήριο του καθενός, αλλά πιθανότατα θα ξεκινήσει παίζοντας catch πριν τελικά κατευθυνθεί σε ένα ανάχωμα. Έχουν περάσει περίπου δύο εβδομάδες από τότε που έγινε αυτή η αναφορά και δεν είναι σαφές πότε θα ξεκινήσουν τα πράγματα ή αν έχουν ήδη ξεκινήσει. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα θα πρέπει να είναι ότι τελικά αισθάνεται καλύτερα και η ομάδα θα εργαστεί για να κάνει το ντεμπούτο του το 2023. Ο Tiedemann είναι ο 24ος υποψήφιος του μπέιζμπολ στην κατάταξη, σύμφωνα με το MLB.

Addison Barger – SS Toronto Blue Jays

Ο Μπάργκερ έπαιξε για τελευταία φορά ένα παιχνίδι στις 28 Απριλίου, αλλά πρόσφατα έκανε check out τον αγκώνα του. Δεν υπήρξε καμία δομική ζημιά, δίνοντας ελπίδα ότι θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο με τους Jays αργότερα στη σεζόν. Δεν έχει υπάρξει καμία ένδειξη για το πότε θα επιστρέψει στη δράση ή για οποιαδήποτε θεραπεία έχει γίνει. Το γεγονός είναι ότι αγωνίστηκε δυναμικά για να ξεκινήσει τη χρονιά. Έχει μόλις ένα εντός έδρας σε 87 εμφανίσεις σε πλάκες φέτος και είδε το ποσοστό του να ξεπερνά το 30%. Αυτοί οι αριθμοί έρχονται σε μεγάλη αντίθεση με την περασμένη σεζόν όπου το ένα τρίτο των φορών είχε πολύ καλύτερα νούμερα. Δεν είναι σαφές εάν ο αγκώνας συνέβαλε σε αυτό ή όχι. Η Barger είναι η 6η προοπτική του Τορόντο στην κατάταξη, σύμφωνα με το MLB.

Το Fantrax ήταν ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ιστότοπους φαντασίας τα τελευταία χρόνια και δεν σταματάμε τώρα. Είμαστε η πιο προσαρμόσιμη, εύχρηστη και πλούσια σε χαρακτηριστικά πλατφόρμα στον κλάδο, προσφέροντας τη μεγαλύτερη εμπειρία φαντασίας για τη δυναστεία, τον φύλακα, το redraft και τα καλύτερα πρωταθλήματα μπάλας. Τα αθλήματα φαντασίας δεν κοιμούνται, ούτε και το Fantrax, με τις εποχές να τρέχουν 365 ημέρες το χρόνο. Πηγαίνετε τα πρωταθλήματα φαντασίας σας στο επόμενο επίπεδο τώρα Fantrax.com!

Schreibe einen Kommentar