Αγοράστε τις 10 κορυφαίες κονσόλες παιχνιδιών χειρός και βιντεοπαιχνίδια του 2017

3
Αγοράστε τις 10 κορυφαίες κονσόλες παιχνιδιών χειρός και βιντεοπαιχνίδια του 2017
Αγοράστε τις 10 κορυφαίες κονσόλες παιχνιδιών χειρός και βιντεοπαιχνίδια του 2017

Η φορητή κονσόλα παιχνιδιών είναι η φορητή και μικρή συσκευή παιχνιδιού με ενσωματωμένη οθόνη, χειριστήρια παιχνιδιών και ηχεία. Καθώς υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές στην αγορά, επομένως η επιλογή της καλύτερης από τις υπόλοιπες είναι πραγματικά μια επίπονη εργασία. Μην φοβάστε παιδιά, καθώς είμαι εδώ με τη λίστα με τις καλύτερες κονσόλες παιχνιδιών χειρός, 15 κορυφαία παιχνίδια android και τα καλύτερα παιχνίδια pc της χρονιάς. Έτσι, είστε έτοιμοι να κάνετε μια βαθιά βουτιά στον κόσμο των κονσολών παιχνιδιών και να προσπαθήσετε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Καλύτερες κονσόλες παιχνιδιών χειρός – Μια λίστα με τις κορυφαίες 10:

Επιτρέψτε μου να ξεδιπλώσω τη λίστα μου με την καλύτερη επιλογή κονσόλας που δεν είναι άλλη από το PlayStation vita. Είναι πραγματικά το gadget των ονείρων σας και αξίζει τα χρήματα. Έρχεται με το διπλό αναλογικό στικ και την οθόνη αφής παρόμοια με το I-Pad. Είναι όμορφα σχεδιασμένο και κωμικά φιλόδοξο, που υποστηρίζεται από τον λαμπρό, βαθύ και ποικίλο κατάλογο βιντεοπαιχνιδιών.

Ας έρθουμε στην επόμενη σύστασή μου που είναι το Nintendo 3DS XL. Το σύστημα είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και διαθέτει δύο μεγάλες οθόνες. Οι παίκτες στοιχηματίζουν ότι μπορούν να παίξουν τα 3D παιχνίδια χωρίς να φορούν πολωτικά γυαλιά. Με αυτήν τη συσκευή, μπορείτε να ρυθμίσετε το επίπεδο του 3-D ή να απενεργοποιήσετε το 3D με το ρυθμιστικό του. Η συμβατότητά του με τα παιχνίδια DS και η τεράστια ποικιλία κλασικών βιντεοπαιχνιδιών το καθιστούν την καλύτερη κονσόλα παιχνιδιών χειρός που διατίθεται στην αγορά.

Το Nvidia Shield είναι η επόμενη σύστασή μου για τις προσωπικότητες του game freak. Σας επιτρέπει να ξυπνάτε από απόσταση τον υπολογιστή του σπιτιού σας και να παίζετε παιχνίδια από οπουδήποτε στον κόσμο. Προσφέρει πραγματικά μοναδικές εμπειρίες και σας επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια στον υπολογιστή σας στο κινητό σας. Αυτή η κονσόλα στοχεύει να προσφέρει μια εμπειρία που καμία άλλη φορητή κονσόλα δεν μπορεί. Διαθέτει οθόνη HD 5 ιντσών, απίστευτα ισχυρά εξαρτήματα και διάρκεια ζωής μπαταρίας έξι ωρών.

Όπως και άλλα προϊόντα της Nintendo, αυτό είναι επίσης εξαιρετικό και εξαιρετικό. Αυτή η συσκευή έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής δοχείων 3DS, DS καθώς και παιχνιδιών DSi ware, e – shop και εικονικών κονσολών. Είναι μια προσιτή κονσόλα παιχνιδιών και προσφέρει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της οικογένειας DS. Παίζει τα παιχνίδια για κινητά σε δύο οθόνες LCD.

Αυτή η κονσόλα παιχνιδιών προσφέρει 3 – D gaming χωρίς γυαλί και ποικιλία από εμπειρία gaming που σημαίνει ότι είναι κάτι για όλους. Συνδυάζει νέα τεχνολογία και εξαιρετικές εμπειρίες gaming. Αυτή είναι η συνέχεια της δημοφιλούς οικογένειας Nintendo DS και ως εκ τούτου προσφέρει την καλύτερη και βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού στους χρήστες. Είναι η μικρότερη έκδοση του 3DS XL αλλά μοιράζεται πολύ παρόμοια χαρακτηριστικά. Παρά το γεγονός ότι έχει τέτοια εκπληκτικά χαρακτηριστικά, αυτή η φορητή κονσόλα παιχνιδιών είναι αρκετά προσιτή και ταιριάζει σε κάθε προϋπολογισμό.

Ας μιλήσουμε για την επόμενη σύστασή μου που δεν είναι άλλη από το Gameboy advance. Παραδόξως, είναι η πρώτη φορητή κονσόλα που ξεκίνησε αυτήν την τεχνολογία χειρός που βλέπουμε σήμερα. Διαθέτει οθόνη LCD και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Αν ψάχνετε για την κονσόλα παιχνιδιών με σταθερές προδιαγραφές και χαμηλή τιμή, τότε αυτή η προκαταβολή gameboy θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

Αυτή είναι η κονσόλα παιχνιδιών χειρός 8-bit που κυκλοφορεί από τη Sega. Έρχεται με την πλήρη έγχρωμη οθόνη με οπίσθιο φωτισμό με οριζόντια μορφή. Προσφέρει πραγματικά την εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού στον χρήστη. Διαθέτει 32 εντυπωσιακά χρώματα για arcade – ποιοτικά γραφικά και κινούμενα σχέδια. Η πλήρης – έγχρωμη, υψηλής – ανάλυσης και οπίσθια φωτιζόμενη οθόνη LCD 3,2 ιντσών σας προσφέρει την εκπληκτική εμπειρία, ακόμα και στο σκοτάδι!!

Λοιπόν, αν εξακολουθείτε να μην βρείτε την καλύτερη κονσόλα παιχνιδιών χειρός, τότε ρίξτε μια ματιά στην επόμενη σύστασή μου που δεν είναι κανένα άλλο Nintendo DS. Αυτή μπορεί να είναι η πιο επιτυχημένη κονσόλα παιχνιδιών ποτέ. Έρχεται με επαναστατικές δύο οθόνες LCD που αναμφίβολα σας προσφέρουν τη διπλή εμπειρία παιχνιδιού. Πραγματικά, αυτή είναι η εξαιρετική καινοτομία που διατίθεται σε προσιτή τιμή.

  • Φορητό Sony PlayStation

Καθώς αυτό το προϊόν κυκλοφορεί από τη Sony, η αξιοπιστία και η ποιότητα διασφαλίζονται αυτόματα. Τα ποιοτικά γραφικά, η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η σαγηνευτική εμφάνισή της καθιστούν πραγματικά αυτή τη συσκευή την καλύτερη. Διαθέτει υποδοχή memory stick duos για επέκταση αποθήκευσης. Πάνω από 135 τίτλοι παιχνιδιών είναι διαθέσιμοι που πραγματικά προσθέτουν το gaming στη ζωή σας. Αυτό δεν είναι μόνο για παιχνίδια. Με αυτήν τη συσκευή, μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική και να παρακολουθείτε βίντεο πλήρους διάρκειας. Δεν είναι καταπληκτικό?? Έτσι, αν ψάχνετε για τη συσκευή πολλαπλών χρήσεων, τότε αυτή θα ήταν η τέλεια επιλογή σας.

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να συζητήσουμε την τελευταία μου σύσταση που δεν είναι άλλη από την κονσόλα παιχνιδιών Gameboy. Αυτή η συσκευή λανσαρίστηκε από τη Nintendo και είχε αποδείξει τη μεγάλη επανάσταση στην αγορά των κονσολών. Προσφέρει την ελευθερία να παίξετε τα αγαπημένα σας βιντεοπαιχνίδια. Προσφέρει περίπου 15 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας που είναι πραγματικά εκπληκτικό.
Λοιπόν, εδώ είναι η λίστα μου με τις καλύτερες κονσόλες παιχνιδιών χειρός. Ελπίζω ότι η δυσκολία μου θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε σχετικά με την κονσόλα παιχνιδιών. Όλες αυτές οι κονσόλες είναι οι καλύτερες και ικανές να προσφέρουν τη μοναδική εμπειρία παιχνιδιού. Έτσι, χωρίς να χάνετε χρόνο, απλώς παραγγείλετε την αγαπημένη σας κονσόλα παιχνιδιών και απολαύστε την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού όπως ποτέ πριν.

Schreibe einen Kommentar