Ένα μέρος για να «αναζητήσετε την ομορφιά»

21
Ένα μέρος για να «αναζητήσετε την ομορφιά»

Δημοσίευση: 28 Μαρτίου 2023

Φωτογραφία από το Instagram του Dave Marrs

Η Jenny Marrs μοιράζεται την προσευχή για το νέο κατάστημα: Ένα μέρος για να «αναζητάς την ομορφιά»

Από το Movieguide® Contributor

Η Jenny Marrs γιόρτασε τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Marrs Mercantile με μια νέα ανάρτηση στο Instagram.

Η ανάρτηση περιελάμβανε μια σειρά από φωτογραφίες του χώρου, ο οποίος θα ανοίξει επίσημα την 1η Απριλίου.

«Η προσευχή μου για αυτό το μέρος είναι να είναι ένας χώρος όπου παλιοί και νέοι φίλοι μπορούν να συγκεντρωθούν και να εμπνευστούν από όμορφα πράγματα», έγραψε ο Μαρς κάτω από την ανάρτηση. «Ένα μέρος όπου τα πράγματα που πουλάμε ο καθένας αφηγείται μια ιστορία για αυτούς που τα δημιούργησαν: χειροποίητα αγγεία, δερμάτινα είδη, ξυλουργεία και τέχνη. Είθε αυτό το μέρος να είναι μια ανάπαυλα από τους βιαστικούς ρυθμούς του κόσμου. Είθε να είναι μια υπενθύμιση να επιβραδύνετε και να αναζητήσετε την ομορφιά σε όλα τα πράγματα και σε όλους τους ανθρώπους».

Πρόσθεσε ένα απόσπασμα από την Alicia Britt Chole: «Είμαστε αλληλένδετες… «Το να είσαι είναι να είσαι μεταξύ τους». Δεν μπορούμε να είμαστε μόνοι μας. Οι ιστορίες μας, αν και μοναδικές, είναι πλεγμένες από κοινό νήμα».

Αυτή δεν είναι η μόνη επιχείρηση που άνοιξαν πρόσφατα η Marrs και ο σύζυγός της Dave. Movieguide® προηγουμένως έχουν αναφερθεί:

Η σταρ του FIXER TO FABULOUS, Jenny Marrs μόλις ανακοίνωσε ότι αυτή και ο σύζυγός της Dave είναι έτοιμοι να ανοίξουν το νέο τους έργο.

«Σήμερα είναι η μέρα! Ήρθε επιτέλους η ώρα να ανοίξουμε τις πόρτες του @thewelcomeinn_rogers και να καλωσορίσουμε τους πρώτους επίσημους καλεσμένους μας», έγραψε στη λεζάντα μια φωτογραφία του ζευγαριού που στέκεται στην ανοιχτή πόρτα.

«Η προσευχή μας για αυτό το μέρος είναι να χρησιμεύσει ως παύση στον ξέφρενο ρυθμό της ζωής και να επιτρέπει στους καλεσμένους μας να εκπνεύσουν βαθιά μέσα σε αυτούς τους τοίχους. Η ελπίδα μας για κάθε διαμονή εδώ είναι να είναι άφθονα αναζωογονητική και χαρούμενη», συνέχισε. «Ελπίζουμε να σας δούμε στο Inn, φίλοι!»

Οι Marrs ξεκίνησαν να εργάζονται στο Welcome Inn νωρίτερα φέτος, αποκαθιστώντας το σπίτι της δεκαετίας του 1870 στο Αρκάνσας, ενώ οι κάμερες τεκμηρίωσαν τα πάντα για το FIXER TO FABULOUS: WELCOME INN.

«Τι βόλτα ήταν αυτή!» Η Jenny έγραψε μια φωτογραφία του Dave και ενός από τους γιους τους. «Είμαστε ευγνώμονες για τον τρόπο με τον οποίο η κοινότητά μας μπήκε για να μας δώσει σοφία και καθοδήγηση σε αυτό το ταξίδι».

Τώρα περισσότερο από ποτέ βομβαρδιζόμαστε από το σκοτάδι στα μέσα ενημέρωσης, τις ταινίες και την τηλεόραση. Το Movieguide® έχει αντεπιτεθεί για σχεδόν 40 χρόνια, δουλεύοντας στο Χόλιγουντ για να προωθήσει το αναζωογονητικό και θετικό περιεχόμενο. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου για να επηρεάσουμε και να εξαργυρώσουμε την ψυχαγωγία για τον Ιησού. Ωστόσο, το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Χόλιγουντ είσαι εσύ. Ο θεατής.

Ό,τι ακούς, βλέπεις και διαβάζεις έχει δύναμη. Το Movieguide® θέλει να σας δώσει τους πόρους για να ενδυναμώσετε το καλό και το όμορφο. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας.

Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με μόλις 7 $. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να στηρίξετε τη διακονία μας με ένα μηνιαίο δώρο. Ευχαριστώ.

Το Movieguide® είναι ένα 501c3 και όλες οι δωρεές εκπίπτουν φόρου.

Σας αρέσουν τέτοια άρθρα; Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, συνεντεύξεις και κριτικές ταινιών για οικογένειες:

Schreibe einen Kommentar